przema 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 na ultime bym nie liczył, oni nie wiedzą co to znaczy preorder Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Ja mam całkowicie inne zdanie na temat tego sklepu, ani razu mnie nie zawiedli. Jeszcze pare dni ^_^ Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 Wpis, tylko z grafa sie nie zgodze (postacie wygladaly naturalniej juz w FN3, tutaj sa jakies takie plastikowe. Co do nawalania jak popadnie - nie powiedzialbym, bo w FN3 tego nie bylo (wystarczylo wiecej pograc w kariere, potem ta gra naprawde stawala sie hardkorem, nie mozna bylo bezmyslnie grac). Ciesze sie, ze EA wyda swoje MMA - bo jak wiadmo konkurencja sprzyja konsumentowi (UFC 2009 wiadomo - gierka ekstra, jednak jest duzo rzeczy, ktore moznaby bylo poprawic) Cytuj
Słupek 2 142 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 (edytowane) nie jest to za bardzo nic pewnego, ale jeden koles na Gry-OnLine napisal: mam nadzieje ze jest to prawda. wtedy tworzenie zawodnikow ze zjec, nabierze dodatkowego smaczku Gadałem z kumplem który dziś zakupił gierkę, mieszka w Anglii. I to z Gołotą to akurat 100 % ściema, no ale to chyba oczywiste. Nie chce mi się wypisywać wszystkich plusów i minusów co kumpel gadał. Ale warte wspomnienia jest moim zdaniem że, podobno tworzenie własnego zawodnika wypada kiepsko, mało opcji, ciężko zrobić "siebie". A zdjęcie swojej facjaty kamerką nie wypada najlepiej. Co wypada dobrze, znajomy chwalił, że można wrzucić swoją muzę z dysku twardego jako piosenkę wejściową dla naszego fightera. Tak więc uśmiał się gdy jego stworzony fighter wchodził przy Peji . Ogólnie jako fanatyk 3, jest strasznie zawiedziony. Słaba kariera, brak większych charakterystycznych różnic między bokserami, hu... powtórki a raczek w pewnym sensie ich brak, ogólnie stwierdził że gra jest noob friendly. Edytowane 26 czerwca 2009 przez Slupek88 Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Powie mi ktoś dlaczego ta (pipi)ona premiera w Polsce jest dopiero 3 lipca ? Czyli prawie tydzień bo reszcie świata. Myślałem ,że dla EA polska jest ważna bo fify i inne gry dostajemy w dzień premiery. Cytuj
Komandos 21 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Powie mi ktoś dlaczego ta (pipi)ona premiera w Polsce jest dopiero 3 lipca ? Czyli prawie tydzień bo reszcie świata. Myślałem ,że dla EA polska jest ważna bo fify i inne gry dostajemy w dzień premiery. Może ręcznie zmieniają okładki na tą z Adamkiem i trochę im przy tym zejdzie Cytuj
Pavlus 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 nie jest to za bardzo nic pewnego, ale jeden koles na Gry-OnLine napisal: mam nadzieje ze jest to prawda. wtedy tworzenie zawodnikow ze zjec, nabierze dodatkowego smaczku To prawda, w menu tworzenia gracza wybierasz nazwisko jakie ma czytac komentator wsrod nazwisk jest wlasnie golota, wiec wystarczy wkleic ladne zdjecia na ea sports i bedzie ten cienki pacholek jak zyw w grze. A co do samego FN4, wszystko jest na prawde na wysokim poziomie fizyka ciosow, uniki, przechodzenie przez bloki, animacje knockoutow. Jedyne co mnie razi to napierdzielanka bo imo gra jest za szybka i nie wazne czy grasz 2 tygodnie czy 2 godziny - szanse sa wyrownane. Takze swoje doswiadczenie mozna pokazac w FN3, w FN4 juz tak niestety nie jest, chyba ze ktos ma refleks na poziomie mistrzow F1 ;] Mimo wszystko jakbym ocienial: 9/10 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 (edytowane) Troche chyba przesadasz, bo ja widze różnice w tym jak grałem miesiąc temu a jak wymiatam wszystkich i wszystko teraz . Szczególnie jeśli chodzi o płynność i skuteczność bloków i uników. A nie wydaje mi się żebym wtedy był kompletnym noobkem w operowaniu padem. Mam już niesamowite ciśnienie na tą gre, a premiera w zapaćkanym polshicie za pare dni... Edytowane 27 czerwca 2009 przez maciucha Cytuj
Pavlus 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Troche chyba przesadasz, bo ja widze różnice w tym jak grałem miesiąc temu a jak wymiatam wszystkich i wszystko teraz . Szczególnie jeśli chodzi o płynność i skuteczność bloków i uników. A nie wydaje mi się żebym wtedy był kompletnym noobkem w operowaniu padem. Mam już niesamowite ciśnienie na tą gre, a premiera w zapaćkanym polshicie za pare dni... Wiadomo sam widze jak gralem na poczatku a jak gram teraz, roznica jest, ale nie uda sie zrobic takiej rpzewagi jak w FN3, nie bylo na mnie mocnego wtedy, a teraz zdarza sie ze padne na deski A wracajac do gameplayu, jeszcze kilka rzeczy na plus, ktore od poprzednie czesci sie zmienily, mianowicie nie raz udalo mi sie powalic przeciwnika na deski jednym ciosem "One clean punch to victory" nabralo realistycznego wydzwieku w tym momencie Dodatkowo treningi - bardziej zajmujace i wymagajace, nie to co w FN3. Btw, wie ktos co za miuzik leci na wejsciowce Manniego Pacquiao w FN4? Wpada w ucho :> Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Kiedy mam się spodziewać Fnr4 zamówionego ze sklepu psx extreme ? Sorry że tak pytam ale nie mogę się już doczekać Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) W opisie jest, że wysyłka 1 lipca więc reszta to kwestia kuriera/poczty . Dowiedział się ktoś kiedy dokładnie ultima wysyła? Edytowane 28 czerwca 2009 przez maciucha Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 (edytowane) Aha, myslałem że jak premiera w europie szybciej to i wysyłka. Ale dzięki Na ultimie pisze że wysyłka zaraz po premierze tylko nie wiadomo czy jescze w tym samym dniu Edytowane 28 czerwca 2009 przez Maloki Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Chłopaki z ze sklepu psx już wysłali ^_^ Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Ultima też. Za(pipi)ongo, wohoho!! Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Chłopaki z ze sklepu psx już wysłali ^_^ Skąd wiesz ? masz już ? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Status na stronie zamówienia... Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Zamawiałem Na Allegro... http://allegro.pl/item657429860_fight_nigh...ogo_gratis.html Więc statusu nie mam Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Ej skoro tam można robić zdjęcia i do gry wstawiać,to jak ktoś zrobi zdjęcia członka męskiego i pupy a potem będzie walił z dyńki?!Nowa kategoria hentajów.Tak mi do głowy wpadło.A demko mi się podoba,chociaż troszkę jeszcze chaotycznie gram . Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Tyle, że na tym zdjeciu musisz zaznaczyc np. nos, policzki itd. więc z tyłka chyba nici . Ah, już nie moge sie jutra doczekać . Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 kilka dni temu miałem fajnego buga w demie FNR4- nazwałem to black nigga face bug youtube Cytuj
Wallerot 5 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Pytanie do tych co już mają grę lub wiedzą po prostu. W jaki sposób ustawić swoją piosenkę na wejście. Zgrałem płytkę na dysk , później wchodzę w edycje boksera i tam jest muzyka wejściowa. Przechodzę do zakładki nazywającej się mniej więcej własna muzyka i tam jest tylko napisane,że nie ma żadnej playlisty. Może ktoś wie jak sobie poradzić z tym badziewiem? Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 10 minut temu odebrałem przesyłke,czapeczka,autografik i giera tylko szkoda ze musze czekac do 18,bo tak robote kończe ,dozobaczenia na ringu Cytuj
elvis004 292 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 10 minut temu odebrałem przesyłke,czapeczka,autografik i giera tylko szkoda ze musze czekac do 18,bo tak robote kończe ,dozobaczenia na ringu Witam, Kiedy składałeś pre-ordera ? Właśnie czekam jeszcze na kuriera i nie wiem czy dostane czapakę z autografem. Myślę, że się załapałem pre-order od mnie wyszedł -> 12 maja Pzodro Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Ale wam dobrze ja jeszcze nie dostałem ale czekam z niecierpliwoscią Zamawiałem 15 czerwca czy mam jakiekolwiek szanse na czapkę ?? elvis004 PS3 CZY XBOX ? Edytowane 30 czerwca 2009 przez Maloki Cytuj
elvis004 292 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ale wam dobrze ja jeszcze nie dostałem ale czekam z niecierpliwoscią Zamawiałem 15 czerwca czy mam jakiekolwiek szanse na czapkę ?? elvis004 PS3 CZY XBOX ? Niestety nie poobijamy sobie nawzajem ryjów - wersja na PS3 Kurier właśnie przyszedł do biura z paczką - jest i czapka z autografem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi