maciucha 11 638 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Ale wam dobrze ja jeszcze nie dostałem ale czekam z niecierpliwoscią Zamawiałem 15 czerwca czy mam jakiekolwiek szanse na czapkę ?? elvis004 PS3 CZY XBOX ? Maloki a gdzie zamaiwałeś? Jeśli w ultimie/sklepie PE to dostaniesz, dalej dodają do zamówień . Ja dalej czekam na kuriera, ktoś chętny na obijanie ryjów online ? Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Zamawiałem w Sklepie PSXEXTREME. Kurier nie przyjeżdża co jest, Do której jeżdżą kurierzy ? Cytuj
elvis004 292 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Zamawiałem w Sklepie PSXEXTREME. Kurier nie przyjeżdża co jest, Do której jeżdżą kurierzy ? Jak wczoraj wysłali, to na pewno dzisiaj będziesz miał chyba, że akurat Twoją paczkę sklep wysłał około 17 z Katowic - to możesz dostać dopiero jutro. Najlepiej otwórz pocztę i sprawdź - powinieneś dostać maila od UPS z numerem swojej przesyłki - potem wbij na stronę www UPS i sprawdź gdzie jest Twoja przesyłka. Co do tego, do kiedy kurierzy doważą przesyłkę - zależy w jakim mieście, w Krakowie UPS przeważnie jest w godzinach 13-15 w biurze. Jak już będziesz znał nr przesyłki to jak chcesz to możesz zadzwonić nawet na infolinie UPS, i ktoś poda Ci numer koma do kuriera, który ma Twoją paczkę. Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Aż tak to nie żebym dzwonił po kurierach ale masz racje w większych miastach przychodzi szybciej 13-15 mieszkam na obrzeżach krakowa wiec powinno przyjść niedługo Cytuj
ted360 17 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Gierka już wstępnie obadana Nie wiem skąd narzekania na New Total Punch Control, ja przyzwyczaiłem się po kilku walkach i jest super. Cieszy spory wybór bokserów i możliwość ściągnięcia stworzonych, którzy od razu pojawiają się w odpowiedniej wadze - Rocky Balboa rządzi są też Borat, Chuck Norris i inni, również prawdziwy bokserzy nieobecni w grze (Holyfield anyone?). Aha i najważniejsze - są slidersy jak w NBA 2K dlatego pierwsze co zrobiłem to obniżyłem Boxer Speed do minimum i mam szybkość rozgrywki jak w FNR3 Na gorąco tyle, zbijam do parku na piwo Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Przesyłka nie dotarła niestety szkoda bo sie napaliłem jak...... Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 (edytowane) Po 5h grania moge powiedziec tylko jedno - zaje.bioza. Takich emocji w bijatykach/grach sportowych jeszcze nie miałem. Ilość możliwości rozwalenia przeciwnika poraża - chyba z 2 razy miałem flash KO, porażające uczucie. Kto sie jeszcze nie zdecydował niech bierze, naprawde warto . Chętnie sprzedam dołączaną czapkę z autografem Adamka. Jakby ktoś był zainteresowany to niedługo wystawię ją na pchlim targu, kontakt i zdjęcia na gg lub PW . Edytowane 30 czerwca 2009 przez maciucha Cytuj
Gerath 2 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Też wam tak pod górę idzie (FNR3 tylko liznąłem) - gram Legacy Mode (nowy własny bokser) na poziomie Champion (prędkość nie ruszana) no i jakoś na 8 walk może ze 2-3 wygrałem (nie liczę tych z amateur lig - na starcie w kaskach bo są IMO sporo łatwiejsze niż późniejsze). Przestawiłem na chwilę poziom trudności na Pro ale jest ciut za prosto. To ja się już zestarzałem i refleks nie ten czy rzeczywiście jest tak trudno się odchylić albo "złapać" na kontrę z bloku i bardziej trzeba liczyć, że się trafi niż rzeczywiście polować na high/low cios ? Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Powiedzcie czy jest opcja zmiany takiego niedosiągniecia jak nazewnictwo naszego boksera na Adamek a nie jakiegos tam the hitman,czuje sie jakbym grał Hattonem Edytowane 1 lipca 2009 przez kubanczyk Cytuj
ted360 17 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Wygląda na to, że nie ma Straszne niedociągnięcie - jak mogli nie nagrać jego nazwiska Cytuj
elvis004 292 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Pograłem chwilę wczoraj i jest za(pipi)iście Walka Tyson vs Ali na najwyższym poziomie (GOAT - tak się chyba zwie) daje ostro radę, musisz uważać dosłownie na każdy cios, czajocha na kontrę jest niesamowita - 1 celny cios i Ali/Tyson leży. Mało grałem w 3 i jeszcze nie udało mi się ubić Ali-ego na tym GOAT ale chyba pozostanę przy tym poziomie trudności bo jest największa frajda z gry Cytuj
przema 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 po 20 walkach demo, plus 20 walkach u kumpla w wersji full, wystawiam tej grze ocenę 3/10, oprócz ładnej grafiki niema w niej nic co można nazwać słowem "grywalność", dobrze, że nie sprzedałem FN3 Cytuj
humanno 201 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 po 20 walkach demo, plus 20 walkach u kumpla w wersji full, wystawiam tej grze ocenę 3/10, oprócz ładnej grafiki niema w niej nic co można nazwać słowem "grywalność", dobrze, że nie sprzedałem FN3 hmmm... po ok 80 walkach w demo i spoconych rękach na myśl o legacy mode i online, musze powiedziec ze FN 4 to dla mnie synonim grywalności. Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 (edytowane) Gameplay zaliczony Poprostu masakra tyle możliwosci ze ta gra będzie wieczna (no może przesadziłem ) Edytowane 2 lipca 2009 przez Maloki Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 1 lipca 2009 Opublikowano 1 lipca 2009 Kiedys Torresem w Pesie 2008 miałem podobna sytuacje tylko zamiast ręki była noga. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Wie ktos, w jaki sposob osiagnac ranking Greatest Of All Time w Legacy Mode? wygralem wszystkie 3 pasy i dalej jestem Championem Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Koledzy powiedzcie jak wgrać swój utwór do gry Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Nagrywasz płyte Audio CD, wkładasz do x'a, zgrywasz utwór/utwory, tworzysz liste odtwarzania z wybranym utworem, nastepnie przy tworzeniu zawodnika szukasz entrance music i tam wybierasz swoją liste odtwarzania. Sprawdone w praktyce . Cytuj
Maloki 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Wie ktos, w jaki sposob osiagnac ranking Greatest Of All Time w Legacy Mode? wygralem wszystkie 3 pasy i dalej jestem Championem Musisz wygrać 51 walk twoja popularnosc musi byc na 100 %.... zreszta sprawdz co musisz jeszcze zrobic w Legacy mode goals jak masz główne menu to przełączasz RT/R2 w ZALERZNOSCI OD KONSOLI Edytowane 3 lipca 2009 przez Maloki Cytuj
kubanczyk 40 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Nagrywasz płyte Audio CD, wkładasz do x'a, zgrywasz utwór/utwory, tworzysz liste odtwarzania z wybranym utworem, nastepnie przy tworzeniu zawodnika szukasz entrance music i tam wybierasz swoją liste odtwarzania. Sprawdone w praktyce . Z wersją na Ps3 robie tak samo? Cytuj
Madaxaa 4 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 w wersji ps3 nie ma własnego entrance music Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ma ktoś jakiś sposób jak położyć przeciwnika jak już jest "ogłuszony"? Haymakery mi blokują łajzy, a combo np. prosty, prosty, hak nie mają odpowiedniej mocy Wkurza mnie to strasznie- walę kolesi po mordzie aż ich mroczy, ale ni chu.ja nie mogę ich potem powalić na deski. Jeszcze ten pedalski klincz robią Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 upercuty i haki wal normalne (bez RB) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 O co chodzi z tym aczikiem "new blood"? Importuje boksera z boxer gallery a aczika dalej nie mam, jestem ograniczony czy coś sie skopało? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi