Opublikowano 18 września 200816 l Brązowe Trofea: * The Gardens - Ukończ wszystkie plansze w The Gardens * The Savannah - Ukończ wszystkie plansze w The Savannah * The Wedding - Ukończ wszystkie plansze w The Wedding * The Canyon - Ukończ wszystkie plansze w The Canyon * The Metropolis - Ukończ wszystkie plansze w The Metropolis * The Islands - Ukończ wszystkie plansze w The Islands * The Temples - Ukończ wszystkie plansze w The Temples * Expert Creator - Ukończ wszystkie plansze w Samouczku * Artist - Naklej naklejkę * Homemaker - Naklej 10 naklejek w swojej planszy * Fashion Sense - Wybierz kostium dla Sackboya z jedną rzeczą na głowie, jedną na ciele i jeden wybrany materiał * Forager - Zbierz 25% bąbelkowych nagród w levelu * Sticky Fingers - Zbierz 50% bąbelkowych nagród w levelu * Treasure Hunter - Zbierz 75% bąbelkowych nagród w levelu * 2X Multiplier! - Zdobądź mnożnik 2X * 8X Multiplier! - Zdobądź mnożnik 8X * Incredible Speed! - Osiągnij niewiarygodną szybkość * Incredible Height! - Osiągnij niewiarygodną wysokość * Friendly - Ukończ poziom z więcej niż jednym graczem * Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych * Socialite - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy nie są na liście znajomych * Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy * Traveler - Ukończ poziom społecznościowy * FIRST! - Bądź w pierwszej 10, która ukończyła poziom społecznościowy * Opinionated - Otaguj poziom społecznościowy * Neighborhood - Dodaj do ulubionych 5 poziomów społecznościowych * Networking - Dodaj do ulubionych 3 autorów * Talkative - Zostaw komentarz w levelu społecznościowym * Creator - Stwórz i zapisz poziom zapełniając go w min. 30% * Team Creator - Stwórz i zapisz poziom z kimś dodatkowym zapełniając go w min. 30% * Publisher - Opublikuj poziom * Look What I Made! -W poziom, który opublikowałeś musi zagrać 5 osób * Trendsetter (ukryty) - Naklej naklejkę na innym graczu lub nie-swoim poziomie * Cranium Collector (ukryty) - Zabij 100 potworów * Secret Stickerist (ukryty) - Odblokuj wyścig w pierwszych krokach * Sackbird (ukryty) - Spędź 8 sekund w powietrzu Srebrne Trofea: * Just Beginning - Ukończ wszystkie plansze z głównego nurtu gry * 20X Multiplier! - Zdobądź mnożnik 20X * Hi Score - Zdobądź 1,000,000 punktów na wszystkich poziomach na których grałeś * Booty Master - Zbierz wszystkie bąbelkowe nagrody na poziomach trybu Story * Dr Frankenstein - Stwórz potwora z min. 2 oczami, 2 nogami lub kółkami i mózgiem * Crowd Pleaser - W poziom który opublikowałeś zagrało 50 osób * Feel the Love - Poziom który opublikowałeś został dodany do ulubionych przez 50 graczy * Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy Złote Trofea: * Play - Ukończ wszystkie plansze bez ginięcia, z wyjątkiem tych, które się tak kończą * Create - Level który stworzyłeś został dodany do ulubionych przez 50 ludzi i twoja osoba została dodana do ulubionych przez 30 osób * Share - Zagraj na 150 planszach, otaguj 50 plansz i dodaj do ulubionych 10 plansz http://musiol.wordpress.com/2008/09/18/lit...-planet-trofea/ Edytowane 18 stycznia 200916 l przez Musiolik
Opublikowano 19 września 200816 l Nie ma to jak trofea wymagające udziału innych osób, ale w takiej grze to było wręcz oczywiste. Nie widzę zresztą problemów ze znalezieniem chętnych . Tylko czekać na premierę !
Opublikowano 20 września 200816 l lista trofeów dość fajna,sporo wpadnie za przejście singla ,a te dla multi w większości nie są jakieś mega hardcorowe.Ciekawe czy Sony przygotuje się odpowiednio na premierę-chodzi oczywiście o serwery,które zaatakują maniacy z całego świata. Na czym ostatecznie stanęło-serwery regionalizowane czy ogólnoświatowe? Edytowane 20 września 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 10 października 200816 l Wedlug mnie powinni dac w online jakies bardziej wymagajace trofe typu badz pierwsze na 200 planszach( przynajmniej). Przeciez to gra na lata wiec co im szkodzi??
Opublikowano 10 października 200816 l Trofea online są bardziej pod community niż pod skilla i chamstwo (żeby wygrać - byle gdzie). Celowo tak jest.
Opublikowano 11 października 200816 l Swoją drogą te jest trochę źle sformułowane: * Hi Score - Zdobądź 1,000,000 punktów na wszystkich poziomach na których grałeś Gdyby tak było to.. nigdy by się tego nie zdobyło, lub też możnaby to zdobyć grając w pierwszy (jedyny) poziom. Mi się wydaje, ze chodzi tu poziomy standardowe. Edytowane 11 października 200816 l przez Emet
Opublikowano 11 października 200816 l Autor Emet napisał(a): Swoją drogą te jest trochę źle sformułowane: * Hi Score - Zdobądź 1,000,000 punktów na wszystkich poziomach na których grałeś Gdyby tak było to.. nigdy by się tego nie zdobyło, lub też możnaby to zdobyć grając w pierwszy (jedyny) poziom. Mi się wydaje, ze chodzi tu poziomy standardowe. To chyba chodzi o łączną ilość punktów, nie wiem ;p
Opublikowano 17 października 200816 l Dość szybko odblokowują się, ale narazie jak zapewne wiesz można tylko zrobić trophies z singla bo multi "nie istnieje" obecnie
Opublikowano 17 października 200816 l Sobies napisał(a): Dość szybko odblokowują się, ale narazie jak zapewne wiesz można tylko zrobić trophies z singla bo multi "nie istnieje" obecnie Potwierdzam , juz w pierwszej planszy mozna zrobić 3 trofea
Opublikowano 20 października 200816 l Ja już mam wszystko offline oprócz 100% skarbów i PLAY [złoto], trofea online będą szły b. szybko już. Jedna z łatwiejszych calaczkowatych gier xD.
Opublikowano 20 października 200816 l No nie wiem czy takie proste. Zabierz się za setki to zobaczysz że nie jest tak prosto wszystko znaleźć. Podobnie z przejściem wszystkiego bez śmierci. Chociaż mnie nie udało się jeszcze tylko tej mapy gdzie jest WIELKIE koło najeżone prądowymi trapami.
Opublikowano 20 października 200816 l No to będzie hardcore, ale 100% mam w większości, pozostaje tylko to na 4x sackboy [mam 3 pady tylko xD]
Opublikowano 21 października 200816 l A zrobiliście: Incredible Speed! oraz Incredible Height! ? Jeżeli tak, to gdzie i jak?
Opublikowano 21 października 200816 l kenaj: w kampanii się chyba nie da, mnie się przynajmniej nigdzie nie udało a każdą mapę po kilka razy robiłem.
Opublikowano 21 października 200816 l No, tak jak mówi grigori, ja zrobiłem plansze sobie pod to trophy + 20x mnożnik [cheap xD]
Opublikowano 21 października 200816 l Ktoś mi wyjaśni o co chodzi w tych trofeach ? Secret Stickerist (ukryty) - Odblokuj wyścig w pierwszych krokach Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy grę mam juz od paru dni ale nie wiem czego sie tyczą te troea
Opublikowano 21 października 200816 l 1szy to: Pokaż ukrytą zawartość Wstaw but [sticker] na początku pierwszego lvla, pojawi się brameczka i będzie race. trophy złapiesz. 2gi: wygraj jedną planszę na 4 graczy xD, bierz 4 pady, kolegów i wygraj. Edytowane 21 października 200816 l przez Hysz
Opublikowano 21 października 200816 l Hysz napisał(a): 1szy to: Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość Wstaw but [sticker] na początku pierwszego lvla, pojawi się brameczka i będzie race. trophy złapiesz. 2gi: wygraj jedną planszę na 4 graczy xD, bierz 4 pady, kolegów i wygraj. Zadziałało jeżeli chodzi o trophy z racem , co do drugiego niestety mam tylko 3 pady BTW znalazłem filmik który ukazuje jak łatwo zrobic trofeum "sackbird" w Story mode http://pl.youtube.com/watch?v=tfFS4ahn9fg Możliwy SPOILER
Opublikowano 21 października 200816 l Za mną kilkanaście pucharków, do końca tygodnia (czyt. do posiadania Dead Space) powinienem łyknąć większość offline'owych pucharków, a później czekanie i gramy razem