Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drugi!

845.png Platyna obtained!

Przydatna informacja. Wbrew opisowi Create, 50 serduszek można zebrać kumulatywnie dla swoich "levels" a nie dla jednego "level" jak stanowi treść pucharu. Najlepiej więc skupić się na 30 sercach autorskich.

to bardzo wazna wiadomosc... misiaczki dawac serduszka Zeratulkowi :) bo chyba juz mam 50 na dwoch lvl... tak malo brakuje <3

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

dzięki dla wszystkich ,którzy przyczynili się do mojej platynki w LBP(dla tych co heartowali moje levele i mnie oraz dla tych ,którzy razem ze mną czyścili levele na 100%-w szczególności Grigori).Bez Was tej platynki by nie było :)

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

W singlu będziesz wiedział te których nie zebrałeś, a w multi chyba tylko kiedy jesteś hostem.

Opublikowano
Odswierze temat i popraosze ladnie. Czy ktos moglby mnie heartnac? Chyba sie spoznilem na ustawki na necie... nick: Watsu_PL

Nie spóźniłeś dodaj mnie do friends w ps3 ;)

I mnie zapraszajcie tez se chetnie poustawiam:D Izon_PL

Opublikowano

Musisz zagrać w 150 poziomów stworzonych przez graczy - nie wystarczy włączyć, trzeba zaliczyć - ma się pojawić złota głowa Sackboya, dodatkowo masz otagować 30 leveli i 10 dać do heartów. Chcesz szybko i bez wysiłku zdobyć :P? - szukaj leveli otagowanych jako empty, te od trophy (są zazwczyaj proste jak drut) i te z songami (idiesz przez level i odgrywa Ci piosenkę za pomoca pojedynczych dźwięków)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hey mam problem z zagranie z 3 osobami z frien listy. Przydała by sie jakas ustawka na te trophy. Kto chętny ? Mam wsztstkir bąbelki to przy okazji moge pomóc.

Opublikowano
Hey mam problem z zagranie z 3 osobami z frien listy. Przydała by sie jakas ustawka na te trophy. Kto chętny ? Mam wsztstkir bąbelki to przy okazji moge pomóc.

tez sie pisze...dodawac do frendow :)

Opublikowano (edytowane)

Mnie też dodawajcie...jak jestem online to zawsze w lbp mogę pyknąć. W kilku zawsze ciekawiej się gra;) A i "heartnąć" mogę:) Bąbelki też chętnie pomogę pozbierać na 100%.

Edytowane przez Kris Blake
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

u dawno nie było postów ale jeśli ktoś jeszcze gra to bym się pisał na kilka trophy :D

zapraszam na mój pierwszy lvl "just another level" zlokalizowany w europie mile widziane serduszka :D

Edytowane przez ZakOnIck
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj przyszlo moje LBP :) Poki co zajme sie przejsciem singla... ale mam nadzieje, ze moge liczyc na serduszka i pozniejsza pomoc w zdobywaniu babelkow i innych rzeczy :)

Edytowane przez Emet