tomthegreat 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Proszę od doklejenie listy nowych trofeów z tego posta to tej z pierwszej strony. popieram. O co tak wlasciwie chodzi z tymi nowymi metal gear items i rex boss.Gdzie tak wogole JEST TEN REX !!! Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Będzie w dodatku, który pojawi się jutro. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Prosze dodajcie mnie do listy. Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 dodatek z metala do lbp rzadzi...spedzilem caly wieczor po wigilii probujac zdobyc trofeum polegajace na zdobyciu 3.750 punktow w vr training..ale sie udalo... z innej beczki..moje ID to radzimisz44...dodajcie mnie prosze do Waszej friendlisty..pozdrawiam Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) jakieś rady do tego trophy czy liczy się tylko zręczność?Mi zostały tylko 3 pucharki do calaczka w dodatku edit.już tylko dwa pucharki do calaka w dodatku-przejść etap 3 poniżej 130 strzałów i ten z VR Mission Może jakaś grupowa ustawka do tego levelu.Co najmniej dwie osoby-każda asekurowałaby jedną stronę Edytowane 25 grudnia 2008 przez Ficuś Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 jakieś rady do tego trophy czy liczy się tylko zręczność?Mi zostały tylko 3 pucharki do calaczka w dodatku edit.już tylko dwa pucharki do calaka w dodatku-przejść etap 3 poniżej 130 strzałów i ten z VR Mission Może jakaś grupowa ustawka do tego levelu.Co najmniej dwie osoby-każda asekurowałaby jedną stronę co do vr mission...wczoraj udalo mi sie to zaliczyc.. liczy sie zrecznosc i troche szczescia.. jezeli zniszczysz kilka wiezyczec (chyba 5) jedna po drugiej to pojawia sie mnoznik x2 ktory zdecydowanie ulatwia zdobycie tych 3.750 punktow.. co do ustawki to bardzo chetnie.. moje ID to radzimisz44..dodaj mnie do listy..bywam zazwyczaj poznym wieczorem (ok 24). pozdrawiam Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Czy to trofeum,w którym trzeba rozwalic Rexa w mniej niz 2:30,wpada gdy robimy to w kilka osob? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Mam problem z tym trofeum Expert Creator wszystkie tutorial zaliczone a pucharka nie dalo moze ktos mial taki problem? Cytuj
Diuk 1 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Jakby, ktoś pomógł w heartnięciu levela i autora, byłbym bardzo wdzięczny level: "Power of Magic" Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) Mam problem z tym trofeum Expert Creator wszystkie tutorial zaliczone a pucharka nie dalo moze ktos mial taki problem? Zapewne zaliczyłeś tylko podstawowy tutorial, a jest jeszcze kilka do poszczególnych dźwigni, sprężyn itd. Wbijaj się w tools bag i szperaj itemy ze znakiem zapytania. Edytowane 26 grudnia 2008 przez Wolak10 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Witam. Heartnijcie mnie i moj level jak bedziecie grac w LBP Level zwie sie "Nice Summer... but..." (nie mialem pojecia co wymyslic ) W miare mozliwosci odwdziecze sie tym samym Cytuj
Diuk 1 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Posiedziałem dłuższą chwile i wykombinowałem theme z pierwszego levelu Contry Oczywistość, to dopiero pierwsza wersja (ver.1.0), ale myślę, że i tak wyszła całkiem ok. Będę ją ulepszał z czasem i dodawał nowe tracki (basik, perka) zobaczymy co z tego wyjdzie. Swoją drogą, bardzo ciężko utrzymać równo rytm w tym LBP, muszę to troche poprawić. No, ale co, dawać hearty nawet, jak się nie podoba xD. Level: Contra Jungle Theme Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 O co chodzi z tym trofeum Ace 3 and ace 4, Thrifty Painter, Paint Sharer...? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 ace3 and... - musisz przejść akt3 i 4 bez zbicia thirifty paiter- przejść akt 3 używając maksymalnie 125 pocisków z broni(czyli musisz je użyć tylko na ten ostatni mega czołg plus 5 na te kładki w połowie etapu) paint sharer - opublikować na sieci level z pistolecikiem z farbą Cytuj
vip77 237 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 thirifty paiter- przejść akt 3 używając maksymalnie 125 pocisków z broni(czyli musisz je użyć tylko na ten ostatni mega czołg plus 5 na te kładki w połowie etapu) @DaniDevil zagraj ten poziom z kims i bedzie duzo latwiej zdobyc trofeum. zreszta nietylko w tym przypadku:) Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Mam problem z tym trofeum Expert Creator ile tych tutoriali wszystkich jest zadnych znakow zapytania nie mam kolo przedmiotow srubek a trofea dalej nie ma. Moze sie ktos orientuje ile jest do zaliczenia tych tutoriali..? Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Na pewno wszystko sprawdziles? Wszystkie materialy tez? Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Mam problem z tym trofeum Expert Creator ile tych tutoriali wszystkich jest zadnych znakow zapytania nie mam kolo przedmiotow srubek a trofea dalej nie ma. Moze sie ktos orientuje ile jest do zaliczenia tych tutoriali..? Mam podobnie,wszystko zaliczone a trofeum sie nie pojawilo. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Expert Creator. Juz trofeum zaliczone jedna srubke ominelem Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 * Trendsetter - Naklej naklejkę na innym graczu lub nie-swoim poziomie Zrób komuś psikus i naklej coś na jego Sackboya. jest to jedno z ukrytych thropies..powyzszy opis jest wziety z poradnika ze strony 1 lub 2..w kazdym razie robie tak jak jest napisane i nie dostaje tego trofeum..ktos wie jak je zdobyc? z gory dzieki.. pozdrawiam Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 no koles musi byc na twojej friendliscie bys mogl mu zrobic nalepke... jesli jest i naklejasz, to trophy wskakuje. Jak ci nie wskakuje, to nie mam pojecia. Cytuj
Gość Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Wszystkie trofea z dodatku w 4 godziny. Raczej mało wymagające pucharki. Czyli znów 100%. Teraz dodatek z FF niech wypuszczą. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Fajnie się grało Grigori Trzeba powtórzyć W ogóle zaje.bisty ten dodatek. Strzelanie daje maaaasę funu !!! Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Ja chcę kupić ten dodatek ale poczekam na patcha naprawiającego problem z savem. Wolę dmuchać na zimne. W ogóle absurdem jest to, ze gra co jakiś czas (jak mamy dużo itemów itd) kwiczy, że save jest za dzuy i musze posuwać jakieś rzeczy (zdjęcia, itemy itp) bo inaczej nie zapisze mi gry. Nie po to PS3 ma HDD żeby robić takie ograniczenia O.o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi