Wolak10 2 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Nie mogę z takich błędów strasznych no, mój save poszedł się walić, moje itemy !!! to jest to co załamuje mnie najbardziej. No nic będę przechodził jeszcze raz na 100% wszystko xD, ale LBP to "pure fun", więc nie będę jęczeć zbytnio. Pomyśleć, że taki WipEout spamuje dziesiątkami savów do wszystkiego co tylko możliwe, a tutaj jakieś ograniczenia jakby miała się "memorka" skończyć lol. Fatalnie wygląda ten nowy rok, od 31 grudnia jestem chory, przebudzam się w nocy, zasypiam po chwili i wyglądam jak ścierwo W dodatek MGS przez te błędy itd. nie zagrałem nawet porządnie : /. Cytuj
Gość Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 To chodzi o to że itemy się kasują, czy Ci się save zrypał? Fakt, ograniczenia być nie powinno, ale ja kłopotu nie odnotowuje, bo z natury nie kolekcjonuje syfu i usuwam cały stos zbędnych przedmiotów z mapek online. Chciałbym taką blokadę że się te przedmioty w ogóle nie zapisują bo mi są zupełnie zbędne i nigdy ich nie użyje. TIP: W razie jakichkolwiek kłopotów z VR Training - 3.750 punktów, polecamy z Figlarzem zagrać we 3-4 osoby, wtedy nie ma większego kłopotu. Zrobiliśmy wczoraj przeszło 5.500 pkt. Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 Zepsuł mi się cały save. Na patchu 1.7 odpalam sobie grę i po loadingu gra wracała do XMB, sobie myślę wtf, więc patrzę na innych profilach ze starymi savami i jest ok. Postanowiłem odinstalować patche i dopiero wtedy gra łaskawie mnie poinformowała, że "save data is corrupted" i trzeba skasować. Nie mam bladego pojęcia jakim cudem się save zepsuł, bo nic specjalnego się nie działo. Mam nadzieję, że w międzyczasie wyjdzie odpowiedni patch, którego MM zapowiedziało i nie będzie takich mówiąc wprost głupich problemów. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 2 stycznia 2009 Opublikowano 2 stycznia 2009 (edytowane) Oby tego patcha wydali szybko... A wracajac do trofeow to.... Osercujcie moj drugi level (Los Elevatoros Gunos - VS battle) xD. Lvl jak nazwa wskazuje to pojedynek na 2 os. W sumie plansza zrobiona na szybko. W ciagu 2-3 dni (zalezy ile bede mial czasu i checi...) powinienem wrzucic swoj trzeci poziom. Przy okazji wspomne, ze zmodyfikowalem nieco swoj poziom Nice Summer... but... v1.3 . Fragment z kolami jest teraz bardziej user/gamer-friendly Edytowane 2 stycznia 2009 przez Emet Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 (edytowane) U mnie też były poblemy, ale wystarczy odpalić grę nie będąc zalogowanym do sieci i wyczyścić PODa (czasem ekran jest czerwony, wtedy trzeba co chwila wciskać home na padzie i w końcu zacznie być widać grę). Zawiesziało mi się tak, że po wyjściu z gry konsola się resetowała, teraz jest ok. Szukam też chętnych do zdobycia trofeum gra z 3 przyjaciółmi, są chętni ? Mogę grać tylko wieczorami, bo w dzień niestety są studia, ale to chyba nie przeszkadza ? Edytowane 3 stycznia 2009 przez gnysek Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 3 stycznia 2009 Opublikowano 3 stycznia 2009 Jak ktoś potrzebuje w czymkolwiek pomocy to walcie na PSN, 26 chyba slotów na friendów mi zostało xD. Wtenczas ja sobie skoczę do wyra, bo nadal chory jestem : //. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Przed chwila wskoczyla mi platynka Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Przed chwila wskoczyla mi platynka ja juz mam od kilku dni !! Ogolnie poziom trofeow w tej grze jest niski i tylko CREATE stwarza problemy !! No chyba ze zrobilismy swietny lvl i zostal on dobrze oceniony przez graczy ( mi to sie niestety sie nie udalo ) Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Z obserwacji wiem, z nie zawsze swietny level = duzo zagran i serc. Niestety czesto trzeba miec szczescie, ze kilka osob zauwazy towj level jeszcz poki jest w zakladce najnowsze. Widzialem mase prostych, leveli, ktore maja po 1000hrt i 10000 zagran a i widzialem swietne levele, ktore maja po 10hrt i 20 zagran... Cytuj
BOSMAN!! 0 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Z obserwacji wiem, z nie zawsze swietny level = duzo zagran i serc. Niestety czesto trzeba miec szczescie, ze kilka osob zauwazy towj level jeszcz poki jest w zakladce najnowsze. Widzialem mase prostych, leveli, ktore maja po 1000hrt i 10000 zagran a i widzialem swietne levele, ktore maja po 10hrt i 20 zagran... racja z tym jest roznie !! Twoj lvl akurat byl fajny ( ten pierwszy ) mimo to troche minelo zanim dobil do 50 !! Moj crap tez sie nie zalapal na promocje serduszkowa !! Czyli mamy RANDOM Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 może chce ktoś ustawić się na wieczór na grę tak koło 23? potrzebuje zagrać z ludźmi z friend listy do trofeum Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 6 stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 stycznia 2009 może chce ktoś ustawić się na wieczór na grę tak koło 23? potrzebuje zagrać z ludźmi z friend listy do trofeum Ja mogę być, dodaj mnie do listy, o ile nie masz Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 może chce ktoś ustawić się na wieczór na grę tak koło 23? potrzebuje zagrać z ludźmi z friend listy do trofeum Ja mogę być, dodaj mnie do listy, o ile nie masz Ja też jestem chętny do pomocy, bo ja jestem pomocny gościu i uwielbiam grać w LBP xD. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 No i ja sie dołączam dodajcie mnie chętni Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 stycznia 2009 Opublikowano 8 stycznia 2009 (edytowane) I ja mogę się dołączyć. Dodawajcie do friendlisty. Edytowane 8 stycznia 2009 przez Khadgar Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 witam a ja prosze o wasze serca dla mnie i mojego lewelu pozdrawiam Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 No to jak panowie da radę się ustawić na dzisiaj tak troszkę po 23 na partyjkę? invity po wysyłane Cytuj
kazik87 0 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 (edytowane) heartujie mnie i moje levele:D oczywiscie odwdzięczę się tym samym tylko w commentsie napiszcie:D moj pss nick to m a r c i p e u s z Edytowane 10 stycznia 2009 przez kazik87 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Ja tez jestem chetny do gry Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 heartujie mnie i moje levele:D oczywiscie odwdzięczę się tym samym tylko w commentsie napiszcie:D moj pss nick to m a r c i p e u s z zostales osercowany Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 13 stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 stycznia 2009 Również proszę o sercowanie, odwdzięczę się na pewno, mój ID - Musiol. Cytuj
agst 138 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Ja też proszę o osercowanie. Mój ID: A_g_s_t a nazwa mojego levelu, to: LittleBigHero: Deadly cave and missing baby Musiol - jeśli twój level nazywa się: test level1, to właśnie go osercowałem ciebie zresztą też.Komentarz też zostawiłem. Kazik87 - właśnie cię osercowałem i zostawiłem komenatrz. :] A tak w ogóle, to jak chcecie znaleźć level konkretnej osoby to w wyszukiwarce zamiast nazwy osoby lepiej wpisujcie jego PSN ID. Mi tak zawsze znajduje. Edytowane 13 stycznia 2009 przez agst Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 15 stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 stycznia 2009 Zapraszam do grania i sercowania mojego poziomu: Treasure Hunt, przebudowałem swój pierwszy poziom. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie zalicza mi pucharka za zabicie rexa w ponizej 2:30sec =/ whyyyy Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie zalicza mi pucharka za zabicie rexa w ponizej 2:30sec =/ whyyyy czyli na 100% nie mieścisz się w 2:30min.Pamiętaj ,że czas sie liczy od startu levelu do samego jego końca gdzie wyskoczy tablica z wynikami. Pomogłbym Ci bo mam sposób na ten level i już kilku osobom zrobiłem pucharek za to ale brak kasy na nowe tytuły zmusił mnie do wymiany LBP na Fallout3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi