Sheepman. 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Musisz zrobić tutoriale w tworzeniu poziomu. Wchodzisz do edytora i tam jak naciśniesz start bedziesz miał "Next tutorial". Wybieraj aż do skutku. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Przez takie rady jutro kolega przyjdzie i powie że nie dostał pucharu. Jak skończysz wszystkie tutki aktywowane tą metodą, musisz przejrzeć wszystkie zakładki w pop-it'cie, w każdej znajdując śrubki i inne elementy przy których jest znak zapytania - uruchomisz wtedy ich tutki-filmiki. Szukaj do skutku. Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Czyli jedyną opcją jest to, żeby zrobić tutki z każdą rzeczą od początku... Ehhh... No nic... Nikt nie mówił, że platyna w LBP będzie prosta. Dzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Dobra, nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale jest naprawdę prosty sposób na zdobycie Create. Tworzymy kilka leveli (ok. 10, ale może być też więcej), jakichś prostych, ja akurat miałem 10 poziomów, które pomagały zdobyć pucharek Share (poziom się zaczynało, spadając na metę - na pewno wiecie o co chodzi), oraz jeden poziom, w który włożyłem trochę więcej serca. Kiedy już opublikujemy te poziomy, wchodzimy w wyszukiwarkę leveli innych graczy i wybieramy te najnowsze (Newest)*. Osercowujemy każdy poziom, każdego autora, oraz zostawiamy komentarz typu: Heart me and my levels, please. I've just hearted you czy H4H, author and level, plz. Jeśli zostawimy taki komentarz stosownej liczbie osób (mi to zajęło ok. godziny, oczywiście posługując się klawiaturą), równocześnie zostawiając im serca, wyłączamy konsolę i czekamy kilka godzin (akurat w moim przypadku była to jedna noc). Kiedy się obudziłem miałem ok. 40 author hearts oraz moje levele miały łącznie (bo przypominam, że to tego pucharka potrzeba, aby wszystkie nasze levele miały łącznie 50 serduszek, dlatego czym więcej poziomów opublikowanych tym lepiej) ponad 70 serduszek. Dzięki temu platynkę goszczę już u siebie. Jeśli chodzi o jeszcze jeden tips, to trofeum, w którym trzeba mieć 50 przejść własnej planszy można zrobić samemu, ze swojego drugiego konta w konsoli. Pozdrawiam. * - oczywiście nie trzeba robić tego tylko na najnowszych poziomach, polecam również te o nazwie "H4H" (wpisujemy te frazę w wyszukiwarkę). Nie polecam zaś stosowanie tej metody na najpopularniejszych czy najbardziej obleganych poziomach, bo szansa na odwdzięczenie się jest naprawdę nikła. Cytuj
Gość Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Trophy whore. Platyny liczą się tylko tym, którzy się postarali i zrobili level który faktycznie na to zasługuje. Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 No więc wydaje mi się ze w LBP zdobycie wszystkich trofeów nie jest takie proste. Choć by przejście wszystkich planszy bez ginięcia. Jest kilka takich przy których trzeba być bogiem w tej grze by się udało, jak na przykład plansza z zaginioną świątynią majów, gdzie trzeba pokonać złego szeryfa. Ja ledwie to przechodzę ginąc wielokrotnie, a tutaj trzeba jednym podejściem to zaliczyć! Po za tym zebranie wszystkich baniek czy stworzenie levelu który osercuje 50 osób też nie jest takie proste... Na szczęście śmiałków z nadmiarem wolnego czasu nie brakuje, więc pewnie sporo osób będzie miało platynkę w LBP Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Ja bardzo bym chciał mieć platynkę dlatego proszę o serca dla mnie (dla kreatora). Brakuje mi ich 12 i będziesz trofeum Create!!!! Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 No więc wydaje mi się ze w LBP zdobycie wszystkich trofeów nie jest takie proste. Choć by przejście wszystkich planszy bez ginięcia. Jest kilka takich przy których trzeba być bogiem w tej grze by się udało, jak na przykład plansza z zaginioną świątynią majów, gdzie trzeba pokonać złego szeryfa. Ja ledwie to przechodzę ginąc wielokrotnie, a tutaj trzeba jednym podejściem to zaliczyć! Po za tym zebranie wszystkich baniek czy stworzenie levelu który osercuje 50 osób też nie jest takie proste... Na szczęście śmiałków z nadmiarem wolnego czasu nie brakuje, więc pewnie sporo osób będzie miało platynkę w LBP Ta plansza jest baaaanalna. Wcale nie trzeba być bogiem by mieć platynę, ale trzeba mieć skilla by przejść bunkier i cierpliwość... to korewskie koło... jest hardcorowe! Cytuj
dyluwa 0 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Jeżeli można to ja również prosiłbym o serduszka dla autora i leveli, mój nick: Dyluwa. Zostawiajcie komentarze, a odwdzięczę się Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Osercowałem: davidkoz dyluwa crazysztof Proszę o serduszka dla autora oraz przejdźcie level Play My level (jest to lvl błyskawiczny na trofeum Crowd Pleasure) PSN: szymuR brakuje mi 4 serc dla kreatora i będzie GOLD Trophy! Cytuj
leon83 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) Bardzo proszę o zagranie w moje levele ( szczególnie level o nazwie - WIPLEVEL ) o zahertowanie ich oraz mnie jako autora . Nie pasują mi te pucharki w LBP które wymagają ilości serc oraz tego ile razy ktoś zagra w mój level . Denerwuje mnie to że muszę się o nie prosić <_< ale jeśli ktoś zasercuje mnie i moje levele ( i da o tym znać w komentarzu ) to odwdzięczę się tym samym za poświęcony mi czas . Peace Edytowane 6 lutego 2009 przez leon83 Cytuj
Gość Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Mam apel do moderacji, bo to staje sie już nudne - sugeruje dopisanie w podtytule tematu coś o tym że "w tym temacie nie prosimy o serduszka". Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 12 lutego 2009 Opublikowano 12 lutego 2009 To gdzie mamy prosić? Właśnie powstały moje 2 levele połączone fabularnie, 3 i 4(może więcej) się zrobią Mój PSN ID: Ludwin89PL Levele: Sackulla Chronicles prolog i Sackulla Chronicles part 1 Zostawić komentarz to się na bank odwdzięczę sercem. Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 18 lutego 2009 Opublikowano 18 lutego 2009 Panowie , barkuję mi 4 heartów do złotka "Create" Mógłby ktoś mnie ohartować? odwdzięczę się tym samym PS ID : baton1983poland Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Moglby mi ktos pomoc w zrobieniu trofeow na 4 graczy?Mam czas jutro od 10 do 17.Bylbym tez bardzo wdzieczny gdybyscie mi "po-hertowali" i pomogli mi dostac trofeum za moja plansze.Jutro rano wstawie moj level PSN ID:Neo3016 Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 mogłbym prosić o heartnięcie mnie i mojego lvla? Olsen_PL z pewnością odwdzięczę się Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Moglby mi ktos pomoc w zrobieniu trofeow na 4 graczy?Mam czas jutro od 10 do 17.Bylbym tez bardzo wdzieczny gdybyscie mi "po-hertowali" i pomogli mi dostac trofeum za moja plansze.Jutro rano wstawie moj level PSN ID:Neo3016 Ja chętnie pomogę , też mi brakuje tego trofeum zaraz wyśle friend requesta Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Bardzo proszę o zagranie w moje levele ( szczególnie level o nazwie - WIPLEVEL ) o zahertowanie ich oraz mnie jako autora . Nie pasują mi te pucharki w LBP które wymagają ilości serc oraz tego ile razy ktoś zagra w mój level . Denerwuje mnie to że muszę się o nie prosić <_< ale jeśli ktoś zasercuje mnie i moje levele ( i da o tym znać w komentarzu ) to odwdzięczę się tym samym za poświęcony mi czas . Peace He to trofeum jest irytujace mam gre od poczatku ukazania sie i dopiero mam 20 serduszek. Poprostu ty komus dasz serce a 2 osoba ma cie gdzies głeboko w d.... Chcesz serce pisz na Psn: DanielPoland Nic mnie to nie kosztuje.. Edytowane 4 marca 2009 przez DaniDevil Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Poniewaz ja nie mam nikogo w (pipi)e, wiec gram w plansze WSZYSTKICH ludzi, ktorzy wpisali sie w tym temacie Jednoczesnie prosze o serducho dla mnie i mojego pierwszego levelu. PSN id: giger_andrus level: Nippon-mania Cheers~ Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 (edytowane) witam szukam 3 osób do gry online jako friends i jako z poza friends ktoś mogłby mi pomóc ? moj PSN ID JarekSada88 z góry dziekuje:) PS: Do buzza tez by mi sie ktos przydał Edytowane 13 marca 2009 przez Sadzikkk Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 mogłbym prosić o heartnięcie mnie i mojego lvla? Olsen_PL z pewnością odwdzięczę się No cos sie nie odwdzieczasz mimo ze walnalem Ci msg Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 co do trofea share to trzeba zagrać w 150 community level, no tak ale wystarczy zagrać czy trzeba też 150 leveli ukończyć ? Cytuj
CosTamCosTam 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Było już to pytanie zadawane kilka razy. Trzeba ukończyć 150 planszy online! Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Ludzie, walnijcie jak najwiecej serduch dla mnie i mojego levelu.... tylko CREATE mi zostalo PS id: giger_andrus mapa: Nippon-mania Cytuj
morales-kks 6 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Ja również sercuje kto o to poprosi Zapraszam Panie i Panowie do mojego levelu! PSN ID: Morelka - UWAGA level posiada polskie smaczki!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi