Opublikowano 19 marca 200916 l Siemano, jesli sa chetni na pomoc w zrobieniu tych trofeów dla 4 graczy online to sie zglaszajcie ew. piszcie wiadomosc na konto PSN: lutzek przy okazji bysmy sie oserduszkowali Dobra jest nas juz dwóch, kto jeszcze chetny do pomocy niech wysle mi friend requesta Edytowane 20 marca 200916 l przez Wstrętny
Opublikowano 21 marca 200916 l Jeśli ktoś potrzebuje serduszek to pisać, oheartuje z kilku kont. PSN ID : XMati
Opublikowano 23 marca 200916 l Moze troche przynudzam ale brakuje mi do platynki 1 serduszka dla autora i ok. 20 wizyt w jednym z moich leveli... Bylbym wdzieczny za pomoc! Oczywiscie odwdzieczam sie serduchami tylko dajcie cynk na PSN: lutzek Edytowane 23 marca 200916 l przez Wstrętny
Opublikowano 23 marca 200916 l @Wstrętny Jeżeli chcesz szybko wbić te trofea nie prosząc się o nic, to polecam założenie drugiego konta, zagranie na nim pierwszego "świata" w LBP, potem wchodzisz na Community, znajdujesz siebie, dajesz serce a potem grasz w swój level tyle razy ile Ci brakuje do 50. Pozdrawiam
Opublikowano 23 marca 200916 l Rzeczywiscie, po prostu myslalem ze z jednego konta liczy sie ino raz:) Dzieki za oswiecenie, pozdro!
Opublikowano 24 marca 200916 l Witam potrzebuje pilnie pucharku Party Person i będe miać platynke jeżeli ktoś chętny na łyknięcie tego trofea to piszcie (i jeszcze was oheartuje za to ) PSN ID Rafaello122
Opublikowano 26 marca 200916 l Hej ludziska!! Brakuje mi 15 serduch jako autor do platyny. Pomozcie!! Ja sie chetnie zrewanzuje i pomoge w zdobywaniu! Piszcie msg PSNid: giger_andrus Cheers~
Opublikowano 29 marca 200916 l ktoś chętny na zdobywanie wszystkich itemków na planszach? Ja, z wielką chęcią ;] Edytowane 29 marca 200916 l przez PawciosS
Opublikowano 29 marca 200916 l Ja też jestem chętny :] Na zdobywanie itemków, na osercowanie i ogólnie na granie PoZdRo 8) Jakby co pisac na id: vDRINK3Rv
Opublikowano 16 kwietnia 200915 l Witam. Ja również potrzebuje pomocy....potrzebuje serduszek na moim profilu i moim levelu (Rejden Crazy Race), oczywiscie też się zrewanżuje proszę tylko o wiadomość na PSN . Chętnie tez pogram dla bąbelków bo niestety wielu mi brakuje.
Opublikowano 20 kwietnia 200915 l Jeżeli ktoś chce ponabijac trofea w littlesach ze mna to pisac na: MrCpl
Opublikowano 29 kwietnia 200915 l Mam bardzo wielką prośbę o osercowanie mojego levelu "8 trophies in 30 seconds! H4H!" i mojego profilu.Odwdzięczę się osercowaniem wszystkich waszych levelów wraz z profilami:) mój nick: Ryudo_PL Edytowane 29 kwietnia 200915 l przez Ryudo
Opublikowano 4 maja 200915 l Na razie jeszcze nie mam zrobionego levelu, ale jak zrobię będę Wam serduszkował i będę pisał że liczę na rewanż Tym czasem też jestem chętny na zdobywanie przedmiotów w bąbelkach jak coś to piszcie kaczor_Kg_PL
Opublikowano 16 maja 200915 l Ok, zrobiłem swoją planszę i wstawiłem kilka na neta, także jak ktoś potrzebuje żeby go oserduszkować niech piszę na PSN ID kaczor_Kg_PL, to go heartnę i liczę na rewanżyk
Opublikowano 16 maja 200915 l Szukam TRZECH osób do zrobienia dwóch trophies: Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych i Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy. Każdy po kolei by to zrobił, a ponadto możemy pozaliczać poziomy, które wymagają 4 graczy itd. Jak coś to wysyłać mi zaproszenie do kumpli, "SlupekPL".
Opublikowano 16 maja 200915 l Slupek88: też jestem chętny,zaraz Cię dodam do friends.Trzeba by też zrobić ostatnią rundę z the temples i 3 rundy z the Wilderness, aby zdobyć te trofea , gdzie wymagana jest liczba 4 osób.
Opublikowano 16 maja 200915 l No to potrzebujemy jeszcze jednej osoby, wstępnie ustawiamy się na jutro.
Opublikowano 16 maja 200915 l Ja mogę się przyłączyć. Z tym, że jutro to mi pasuję raczej późnym wieczorem. Z tych trofeów mi np. brakuję Team Creator-Stwórz i zapisz poziom z kimś dodatkowym zapełniając go w min. 30% .
Opublikowano 16 maja 200915 l Jeżeli ktoś ma jakiś level żeby mu dodać serduszko to nie ma sprawy. Piszcie na PSN (najlepiej od razu nazwe levelu itp.)
Opublikowano 17 maja 200915 l Też się mogę dołączyć na ustawkę do czterech graczy z friend listy. Wysyłajcie invite'y na PSN jak coś.
Opublikowano 20 maja 200915 l Zapraszam do heartowania mojego levelu "Adventures Of SackIndiana" i mnie, oczywiście rewanż.
Opublikowano 21 maja 200915 l Jak to jest z tym trofeum gdzie trzeba wystrzelić 40 kulek w mniej niż 5 sekund? Coś próbowałem, ale nie wpada. Jakieś porady jak mashować guzik? Z innej beczki: odświeżyłem sobie grę, żeby pozbierać trochę trofeów, może ruszyć platynę i nie zmieniam zdania - trybe single(i levele z dodatku) są dość trudne(do przejścia bez utraty życia oczywiście). Generalnie to chyba wina dosyć nieprecyzyjnego sterowania i specyficznej fizyki Sackboya. No nic, trzeba poświęcić trochę czasu na masterowanie.