Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

Siemano, jesli sa chetni na pomoc w zrobieniu tych trofeów dla 4 graczy online to sie zglaszajcie ew. piszcie wiadomosc na konto PSN: lutzek

przy okazji bysmy sie oserduszkowali :P

Dobra jest nas juz dwóch, kto jeszcze chetny do pomocy niech wysle mi friend requesta

Edytowane przez Wstrętny

• Odpowiedzi 342
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jeśli ktoś potrzebuje serduszek to pisać, oheartuje z kilku kont.

PSN ID : XMati

Opublikowano

Moze troche przynudzam ale brakuje mi do platynki 1 serduszka dla autora i ok. 20 wizyt w jednym z moich leveli...

Bylbym wdzieczny za pomoc!

Oczywiscie odwdzieczam sie serduchami tylko dajcie cynk na PSN: lutzek

Edytowane przez Wstrętny

Opublikowano

@Wstrętny Jeżeli chcesz szybko wbić te trofea nie prosząc się o nic, to polecam założenie drugiego konta, zagranie na nim pierwszego "świata" w LBP, potem wchodzisz na Community, znajdujesz siebie, dajesz serce a potem grasz w swój level tyle razy ile Ci brakuje do 50. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Rzeczywiscie, po prostu myslalem ze z jednego konta liczy sie ino raz:) Dzieki za oswiecenie, pozdro!

Opublikowano

Witam potrzebuje pilnie pucharku Party Person i będe miać platynke jeżeli ktoś chętny na łyknięcie tego trofea to piszcie (i jeszcze was oheartuje za to :D) PSN ID Rafaello122

Opublikowano

Hej ludziska!!

Brakuje mi 15 serduch jako autor do platyny.

Pomozcie!! Ja sie chetnie zrewanzuje i pomoge w zdobywaniu! Piszcie msg

PSNid: giger_andrus

Cheers~

Opublikowano
ktoś chętny na zdobywanie wszystkich itemków na planszach?

Ja, z wielką chęcią ;]

Edytowane przez PawciosS

Opublikowano

Ja też jestem chętny :] Na zdobywanie itemków, na osercowanie i ogólnie na granie :) PoZdRo 8)

Jakby co pisac na id: vDRINK3Rv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Ja również potrzebuje pomocy....potrzebuje serduszek na moim profilu i moim levelu (Rejden Crazy Race), oczywiscie też się zrewanżuje proszę tylko o wiadomość na PSN .

Chętnie tez pogram dla bąbelków bo niestety wielu mi brakuje.

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce ponabijac trofea w littlesach ze mna to pisac na: MrCpl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam bardzo wielką prośbę o osercowanie mojego levelu "8 trophies in 30 seconds! H4H!" i mojego profilu.Odwdzięczę się osercowaniem wszystkich waszych levelów wraz z profilami:)

mój nick: Ryudo_PL

Edytowane przez Ryudo

Opublikowano

Na razie jeszcze nie mam zrobionego levelu, ale jak zrobię będę Wam serduszkował i będę pisał że liczę na rewanż ;) Tym czasem też jestem chętny na zdobywanie przedmiotów w bąbelkach jak coś to piszcie kaczor_Kg_PL :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, zrobiłem swoją planszę i wstawiłem kilka na neta, także jak ktoś potrzebuje żeby go oserduszkować niech piszę na PSN ID kaczor_Kg_PL, to go heartnę i liczę na rewanżyk :)

Opublikowano

Szukam TRZECH osób do zrobienia dwóch trophies: Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych i Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy. Każdy po kolei by to zrobił, a ponadto możemy pozaliczać poziomy, które wymagają 4 graczy itd. Jak coś to wysyłać mi zaproszenie do kumpli, "SlupekPL".

Opublikowano

Slupek88: też jestem chętny,zaraz Cię dodam do friends.Trzeba by też zrobić ostatnią rundę z the temples i 3 rundy z the Wilderness, aby zdobyć te trofea , gdzie wymagana jest liczba 4 osób.

Opublikowano

Ja mogę się przyłączyć. Z tym, że jutro to mi pasuję raczej późnym wieczorem. Z tych trofeów mi np. brakuję Team Creator-Stwórz i zapisz poziom z kimś dodatkowym zapełniając go w min. 30% .

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma jakiś level żeby mu dodać serduszko to nie ma sprawy. Piszcie na PSN (najlepiej od razu nazwe levelu itp.)

Opublikowano

Zapraszam do heartowania mojego levelu "Adventures Of SackIndiana" i mnie, oczywiście rewanż.

Opublikowano

Jak to jest z tym trofeum gdzie trzeba wystrzelić 40 kulek w mniej niż 5 sekund? Coś próbowałem, ale nie wpada. Jakieś porady jak mashować guzik?

Z innej beczki: odświeżyłem sobie grę, żeby pozbierać trochę trofeów, może ruszyć platynę i nie zmieniam zdania - trybe single(i levele z dodatku) są dość trudne(do przejścia bez utraty życia oczywiście). Generalnie to chyba wina dosyć nieprecyzyjnego sterowania i specyficznej fizyki Sackboya. No nic, trzeba poświęcić trochę czasu na masterowanie.