Opublikowano 13 września 200915 l Na trophy za bodajże 50 gier jest prosty sposób. Logujemy się na drugi profil i z niego gramy, wychodzimy, gramy, wychodzimy, aż do znudzenia... ;] Jedyny sajgon to właśnie te serca. Szkoda, że zrobili trophy za tak horrendalną liczbę - całkowicie to psuje ideę tych heartów bo każdy, w tym i ja, lamerzy i spamuje. ;P Edytowane 13 września 200915 l przez Berion
Opublikowano 18 września 200915 l Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje Edytowane 18 września 200915 l przez Turas
Opublikowano 18 września 200915 l Liczba gier to nie problem. Problemem sa serduszka. Nie mam czasu żeby siedzieć w edytorze, więc ide na łatwiznę. Szkoda tylko że nikt nie heartuje Jest na to sposób, ale trochę kiszką wieje. Wybierz byle jaki poziom, naciśnij raz X po czy na prawo naciskaj aż do wiadomości innych użytkowników. Szukaj ludków co mają napisane h4h itp. po czym ich heartujesz (klikasz na jego nazwę) i w ich poziomach piszesz komenta że ich ohertowałeś i że prosisz o to samo... No chyba że to miałeś na myśli pisząc iście na łatwiznę Edytowane 18 września 200915 l przez ubol
Opublikowano 19 września 200915 l Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby Odwdzięczę się tym samym Mój ID: zagul111 Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ? Edytowane 19 września 200915 l przez zagul
Opublikowano 19 września 200915 l Prosze o osercowanie mnie i mojej planszy. Jest bardzo krotka, jej przejscie zajmuje doslownie kilka sekund. Jesli zostawis w komentarzu "h4h", to na pewno sie zrewanzuje. Moj psn id: prarts, nazwa planszy: h4h fast level.
Opublikowano 20 września 200915 l Dajcie mi serce do mojego żałosnego poziomu i do mojej osoby Odwdzięczę się tym samym Mój ID: zagul111 Musze tez przejść 1 level z 3 znajomymi i chyba z 4 znajomymi minigre wygrać ktoś pomoże ? nie moge cie znalezc, jak nazywa sie twoja plansza?
Opublikowano 20 września 200915 l Szukam ludzi na trofea: * Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych * Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy * Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc) Edytowane 20 września 200915 l przez zagul
Opublikowano 20 września 200915 l Szukam ludzi na trofea: * Party Person - Ukończ planszę online z 3 ludźmi którzy są na liście znajomych * Top of the Class - Wygraj grę na 4 graczy * Celebrity - Zostań dodany do ulubionych przez 5 graczy (id: zagul111 brakuje 3 serc) jestem chetny
Opublikowano 20 września 200915 l nie mam tylko party person, a stoodio i frankfutera moge osercowac. Wiec poki co na party person: * stoodio * frankfuter * moja niezwykle skromna osoba * wolne miejsce
Opublikowano 20 września 200915 l Też nie mam party person więc mogę zagrać. Kto może niech osercuje mi level bo juz niewiele brakuje do tych 50 serc ;P
Opublikowano 23 września 200915 l no niestety, lagi były okrutne jak grałem z frankfuterem, artur się nie pojawił, stoodio troszkę się spóźnił, nie mniej jednak, jakby ktoś miał ochotę na pucharki: party person oraz booty master, chętnie zagram.
Opublikowano 10 października 200915 l Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ?
Opublikowano 10 października 200915 l Mam pytanie odnośnie trofeum Team Creator. Czy da radę to zrobić z druga osobą online , czy tylko za pomoca drugiego pada ? Do wyboru do koloru ; )
Opublikowano 10 października 200915 l witam mam taki problem z Expert Creator.Nie wiem co dokładnie źle robię że nie wychodzi mi ? Wobble Bolt , Rod,Spring,Winch i Piston. Ktoś potrafi pomóc ?
Opublikowano 11 października 200915 l Musisz przejśc wszystkie tutoriale a trochę ich jest. Zalicz wszystko przy czym jest znak zapytania ( lub wykrzyknik nie pamiętam juz ).
Opublikowano 11 października 200915 l chodzi o to że nie wiem co za bardzo mam zrobić przy tych co wymieniłem.te filmiki nawet mi nie pomagają :confused:
Opublikowano 11 października 200915 l Ktoś chętny na wspólne zbieranie stickerów w singlu? ja jestem chetny daj znac, moje ps id Danielskii
Opublikowano 14 października 200915 l Dobra już zdobyłem wszystkie stickery i zaliczyłem poziomy bez deadów, jak ktoś chce pomocy, pisać na psn