Keptyn_Quark 0 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 ktoś zainteresowany trofeum booty master ? Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 No ja już to zrobiłem, jak coś to w piątek z chęcią pomogę w jakichś poziomach. Jeśli ktoś byłby taki miły to proszę o hearty w moich poziomach:) Szczególnie w "YonaS race club" Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Trofea już mam prawie wszystkie. Brakuje mi tylko Party Person (bo ciężko się zgadzać z kim kolwiek...) i tych za osercowanie i zagranie w moje lvl. Ale to kwestia czasu :] EDIT: Mam tylko pytanie. Bo w czasie grania na community wciepały mi się do listy trofeów trofea z dodatku do LBP to z MGSem. Muszę mieć ten dodatek, żeby zdobyć platynę, czy mogę spać spokojnie? Edytowane 31 października 2009 przez TyskiPL Cytuj
wissnia 0 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 szukam ekipy do party trophy :] Cytuj
agst 131 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Trofea już mam prawie wszystkie. Brakuje mi tylko Party Person (bo ciężko się zgadzać z kim kolwiek...) i tych za osercowanie i zagranie w moje lvl. Ale to kwestia czasu :] EDIT: Mam tylko pytanie. Bo w czasie grania na community wciepały mi się do listy trofeów trofea z dodatku do LBP to z MGSem. Muszę mieć ten dodatek, żeby zdobyć platynę, czy mogę spać spokojnie? Możesz spać spokojnie trofea z MGS pack nie są potrzebne do platyny. Cytuj
wojti411 46 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 szukam ekipy do party trophy :] pisze się na to, i jeszcze proszę osercować mnie i mój level - H4H, oczywiście odwdzięczę się tym samym Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 1 listopada 2009 Opublikowano 1 listopada 2009 A ja mam wszystkie trofea prócz tych za poziomy : 50 osób zagrało z poziomie ; 10 dodało do ulubionych, itp itd. Nikt nie gra i nie mogę zrobić, a poziomów mam z 5-6 Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) KainGorn podaj namiary na poziom to ci pomogę, pisze się ma granie w drużynie za nic kilku naklejek nie moge zdobyć Edytowane 15 listopada 2009 przez wirusek Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 1 grudnia 2009 Opublikowano 1 grudnia 2009 To ja poproszę o przejście i osercowanie moich lvl oraz mnie jako autora Jak co, to chętnie służę pomocą, a jak ktoś mnie osercuje, niech zostawi komenta, to mu się odwdzięcze (rzadko bywam na tym forum, to nie wiem, kto tu sercuje). PSN id: TyskiPl Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 Brakuje mi 7 serc dla autora i chyba 29 dla leveli. Krótka piłka proszę o osercowanie mnie (jak to brzmi) i mojego poziomu. Mam 3 konta i z każdego z nich mogę osercować. Tylko dajcie znać komu tzn. dodajcie do kumpli, zostawcie komentarz albo nawet tu na forum wyślijcie wiadomość. Każdemu się odwdzięczę :wink: . Z góry dzięki za pomoc. 1.Jeżeli usunę swój level który był już osercowany to te serduszka sumują się do trophy? Czy automatycznie znikają wraz z usunięciem levelu? 2.O co chodzi z tym republish? Znaczy wiem co to znaczy itd. ale jak mam to robić usuwać level i na nowo go wstawiać? Właśnie z tym się wiąże moje pytanie numer 1. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Ja cię osercuje, ale najwcześniej jutro A co do twojego pytania o Republish. Wstawiasz nowy level, ale potem odkrywasz, że coś trzeba poprawić. Edytujesz level i publikujesz go na nowo na miejscu starego. I wtedy pisze, że level był republish Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Działa, dzięki. No ale i tak te sercowanie idzie mozolnie. Cytuj
art100 30 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Ja również proszę o osercowanie mnie i moich leveli. Levele są proste bo zrobiłem je dla mojego prawie 3 letniego syna, który uwielbia grać w LBP. Oczywiście odwazejmnie Wasze serca. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) Przed chwilą przeszedłem wszystkie levele bez zginięcia i trophy nie wpadło. Czy to znaczy, że te wszystkie challenge i wyścigi też muszę przejść (te co się odblokowuje za znalezienie kluczyka) ? Edytowane 30 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
hetros 4 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Wyścigi też, trzeba zaliczyć wszystkie levele z wyjątkiem tych które kończą się śmiercią (Survivale) Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Przed chwilą przeszedłem wszystkie levele bez zginięcia i trophy nie wpadło. Czy to znaczy, że te wszystkie challenge i wyścigi też muszę przejść (te co się odblokowuje za znalezienie kluczyka) ? Tak jest:] Cytuj
Hajdziu 1 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 proszę o osercowanie mnie i mojego levelu. Odwdzięczę się tym samym. To mój pierwszy level więc jest prosty:) Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Prosze o serduszka dla mnie jako autora. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 (edytowane) Panowie jest skuteczny sposób na zdobycie trophy za serduszka dla autora i leveli. Mi pomógł i w sumie nie tylko mi; sposób może znany ale mi go podsunął KainGorn (za co jeszcze raz dzięki). Mianowicie wchodzimy w wyszukiwarkę i szukamy najnowszych dodanych leveli. Dalej przeglądamy levele i autorów patrząc czy dana osoba ma wszystkie serca (za autora i level), szukamy takich osób które nie mają. Dalej spisujemy jego nick (psnid) i wysyłamy mu prywatną wiadomość, mniej więcej: "Cześć czy nie chcesz żebym osercował Ci Twoje levele i Ciebie jako autora? W zamian liczę na to samo, pozdrawiam bla bla." oczywiście wiadomość wysyłamy po angielsku. I tyle w temacie. Mi po ok. godzince wpadło trophy (wszystkie serduszka) a trochę mi ich brakowało. Praktycznie każdy godził się i sercował chyba, że trafiłem na osobę która nie znała angielskiego. Aha żeby było szybciej wiadomo, że nie musimy grać we wszystkie levele użytkowników. Wystarczy je tylko sercować. I druga sprawa jak napiszemy wiadomość do pierwszej osoby to skopiujcie ją i potem tylko ją wklejajcie gdy wysyłacie do kogoś innego. Żeby za każdym razem nie pisać od nowa i żeby zaoszczędzić czas. Edytowane 25 stycznia 2010 przez SłupekPL Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 stycznia 2010 Opublikowano 26 stycznia 2010 Żadna nowość, a zamiast trudzić się PM, wystarczy wpisać się w komentarzach do levelu H4H. Co bardziej inteligentny osobnik zrozumie i zrobi to samo. Spamerzy jedni. ;P Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 (edytowane) Prosiłbym o osercowanie mnie i moich leveli, odwdzięczę się tym samym, wystarczy ze w komentarzu w dowolnym levelu zobacze H4H i się odwdzięczę psn id macie poniżej na karcie trofeów Edytowane 3 lutego 2010 przez _One_ Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Trudna ta platyna w LBP? Jak wyglada sprawa z serverami i iloscia ludzi ktorzy jeszcze w to graja,da rade platyne w miare bez problemu wbic? Cytuj
ubol 59 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Trudna ta platyna w LBP? Jak wyglada sprawa z serverami i iloscia ludzi ktorzy jeszcze w to graja,da rade platyne w miare bez problemu wbic? Na dzień dzisiejszy całkiem sporo ludzi gra w LBP, więc z co-opem problemów mieć nie powinieneś (troszkę gorzej sprawa wygląda jak potrzeba 4 graczy do danej planszy, ale zawsze można się ustawić). Można mieć trudności z przejściem paru leveli bez skucia (Bunkier się kłania, + jeszcze jedna wredna czasówka), jednak praktyka czyni mistrza. Sam u mnie się z tym męczyłem, ale ostatnio jak byłem u kumpla pomóc mu właśnie w przechodzeniu poziomów bez skucia, to poszło znacznie łatwiej niż u mnie za pierwszym razem. Czy w miarę łatwo zdobyć platynę... jakoś arcytrudne to nie jest. Jeszcze należy dodać, że jedno trofeum jest dość czasochłonne do zdobycia, mianowicie chodzi o przechodzenie poziomów stworzonych przez innych użytkowników. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 (edytowane) Witam was! Potrzebuję pomocy od 3 chętnych graczy, w zdobyciu 2 trofeów: Party Person Należy ukończyć poziom razem z 3 innymi graczami, którzy są na twojej liście przyjaciół Jeżeli chodzi o 2 trofeum, to pochodzi ono z Game Packu "piraci z karaibow", jest to trophy które dostaje się za zdobycie wszystkich prize bubles, mam wszystkie prize bubles, poza tymi w przedostatnim poziomie, gdzie są potrzebni 4 gracze. tutaj akurat potrzebuję tylko 2 graczy, gdyż posiadam 2 joypad i moge go w kazdej chwili podłączyć by pojawił się drugi sackboy. Edytowane 10 lutego 2010 przez _One_ Cytuj
art100 30 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 _One_ dziś Cię osercuję - licze na rewanż. Dodaj mnie do znajomych to zagramy online bo również potrzebuję trophy Party Person i jeszcze jedno dla 4 graczy - trzeba mieć najwięcej punktów nie pamiętam jak się nazywa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi