Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Musiol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trofea już mam prawie wszystkie. Brakuje mi tylko Party Person (bo ciężko się zgadzać z kim kolwiek...) i tych za osercowanie i zagranie w moje lvl. Ale to kwestia czasu :]

EDIT: Mam tylko pytanie. Bo w czasie grania na community wciepały mi się do listy trofeów trofea z dodatku do LBP to z MGSem. Muszę mieć ten dodatek, żeby zdobyć platynę, czy mogę spać spokojnie?

Edytowane przez TyskiPL
Opublikowano

Trofea już mam prawie wszystkie. Brakuje mi tylko Party Person (bo ciężko się zgadzać z kim kolwiek...) i tych za osercowanie i zagranie w moje lvl. Ale to kwestia czasu :]

EDIT: Mam tylko pytanie. Bo w czasie grania na community wciepały mi się do listy trofeów trofea z dodatku do LBP to z MGSem. Muszę mieć ten dodatek, żeby zdobyć platynę, czy mogę spać spokojnie?

Możesz spać spokojnie trofea z MGS pack nie są potrzebne do platyny.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

To ja poproszę o przejście i osercowanie moich lvl oraz mnie jako autora ;) Jak co, to chętnie służę pomocą, a jak ktoś mnie osercuje, niech zostawi komenta, to mu się odwdzięcze (rzadko bywam na tym forum, to nie wiem, kto tu sercuje).

PSN id: TyskiPl

Opublikowano

Brakuje mi 7 serc dla autora i chyba 29 dla leveli.

Krótka piłka proszę o osercowanie mnie (jak to brzmi) i mojego poziomu. Mam 3 konta i z każdego z nich mogę osercować. Tylko dajcie znać komu tzn. dodajcie do kumpli, zostawcie komentarz albo nawet tu na forum wyślijcie wiadomość. Każdemu się odwdzięczę :wink: . Z góry dzięki za pomoc.

1.Jeżeli usunę swój level który był już osercowany to te serduszka sumują się do trophy? Czy automatycznie znikają wraz z usunięciem levelu?

2.O co chodzi z tym republish? Znaczy wiem co to znaczy itd. ale jak mam to robić usuwać level i na nowo go wstawiać? Właśnie z tym się wiąże moje pytanie numer 1.

Opublikowano

Ja cię osercuje, ale najwcześniej jutro ;)

A co do twojego pytania o Republish. Wstawiasz nowy level, ale potem odkrywasz, że coś trzeba poprawić. Edytujesz level i publikujesz go na nowo na miejscu starego. I wtedy pisze, że level był republish ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również proszę o osercowanie mnie i moich leveli. Levele są proste bo zrobiłem je dla mojego prawie 3 letniego syna, który uwielbia grać w LBP. Oczywiście odwazejmnie Wasze serca. :D

Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą przeszedłem wszystkie levele bez zginięcia i trophy nie wpadło. Czy to znaczy, że te wszystkie challenge i wyścigi też muszę przejść (te co się odblokowuje za znalezienie kluczyka) ?

Edytowane przez SłupekPL
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie jest skuteczny sposób na zdobycie trophy za serduszka dla autora i leveli. Mi pomógł i w sumie nie tylko mi; sposób może znany ale mi go podsunął KainGorn (za co jeszcze raz dzięki).

Mianowicie wchodzimy w wyszukiwarkę i szukamy najnowszych dodanych leveli. Dalej przeglądamy levele i autorów patrząc czy dana osoba ma wszystkie serca (za autora i level), szukamy takich osób które nie mają. Dalej spisujemy jego nick (psnid) i wysyłamy mu prywatną wiadomość, mniej więcej: "Cześć czy nie chcesz żebym osercował Ci Twoje levele i Ciebie jako autora? W zamian liczę na to samo, pozdrawiam bla bla." oczywiście wiadomość wysyłamy po angielsku. I tyle w temacie.

Mi po ok. godzince wpadło trophy (wszystkie serduszka) a trochę mi ich brakowało. Praktycznie każdy godził się i sercował chyba, że trafiłem na osobę która nie znała angielskiego.

Aha żeby było szybciej wiadomo, że nie musimy grać we wszystkie levele użytkowników. Wystarczy je tylko sercować. I druga sprawa jak napiszemy wiadomość do pierwszej osoby to skopiujcie ją i potem tylko ją wklejajcie gdy wysyłacie do kogoś innego. Żeby za każdym razem nie pisać od nowa i żeby zaoszczędzić czas.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Żadna nowość, a zamiast trudzić się PM, wystarczy wpisać się w komentarzach do levelu H4H. Co bardziej inteligentny osobnik zrozumie i zrobi to samo. Spamerzy jedni. ;P

Opublikowano (edytowane)

Prosiłbym o osercowanie mnie i moich leveli, odwdzięczę się tym samym, wystarczy ze w komentarzu w dowolnym levelu zobacze H4H i się odwdzięczę :)

psn id macie poniżej na karcie trofeów ;)

Edytowane przez _One_
Opublikowano

Trudna ta platyna w LBP? Jak wyglada sprawa z serverami i iloscia ludzi ktorzy jeszcze w to graja,da rade platyne w miare bez problemu wbic?

Na dzień dzisiejszy całkiem sporo ludzi gra w LBP, więc z co-opem problemów mieć nie powinieneś (troszkę gorzej sprawa wygląda jak potrzeba 4 graczy do danej planszy, ale zawsze można się ustawić). Można mieć trudności z przejściem paru leveli bez skucia (Bunkier się kłania, + jeszcze jedna wredna czasówka), jednak praktyka czyni mistrza. Sam u mnie się z tym męczyłem, ale ostatnio jak byłem u kumpla pomóc mu właśnie w przechodzeniu poziomów bez skucia, to poszło znacznie łatwiej niż u mnie za pierwszym razem. Czy w miarę łatwo zdobyć platynę... jakoś arcytrudne to nie jest. Jeszcze należy dodać, że jedno trofeum jest dość czasochłonne do zdobycia, mianowicie chodzi o przechodzenie poziomów stworzonych przez innych użytkowników.

Opublikowano (edytowane)

Witam was!

Potrzebuję pomocy od 3 chętnych graczy, w zdobyciu 2 trofeów:

Party Person

Należy ukończyć poziom razem z 3 innymi graczami, którzy są na twojej liście przyjaciół

Jeżeli chodzi o 2 trofeum, to pochodzi ono z Game Packu "piraci z karaibow", jest to trophy które dostaje się za zdobycie wszystkich prize bubles, mam wszystkie prize bubles, poza tymi w przedostatnim poziomie, gdzie są potrzebni 4 gracze. tutaj akurat potrzebuję tylko 2 graczy, gdyż posiadam 2 joypad i moge go w kazdej chwili podłączyć by pojawił się drugi sackboy.

Edytowane przez _One_
Opublikowano

_One_ dziś Cię osercuję - licze na rewanż. Dodaj mnie do znajomych to zagramy online bo również potrzebuję trophy Party Person i jeszcze jedno dla 4 graczy - trzeba mieć najwięcej punktów nie pamiętam jak się nazywa.