Granat1987 1 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Byłby ktoś tak miły i pomógł mi zdobyć trofeum Create? Brakuje mi 10 serc jako autor do zdobycia platyny. Jakby co z chęcią się odwdzięczę. Ja bym też poprosił Cytuj
leman 2 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 Byłby ktoś tak miły i osercował by ktoś mnie, staram się zdobyć trofeum create i byłbym bardzo wdzieczny ;] z miła chęcia sie odpłace Poszukuje równierz ludzi do zdobycia trofeum party person, prosiłbym bardzo o pomoc. Piszcie na na PSN moj ID to Leman_Bros. Z góry dziękuje Cytuj
Gość szpic Opublikowano 18 lutego 2011 Opublikowano 18 lutego 2011 Potrzebuje zrobic takie trophy: Party Person Top of the class Wiec jakby ktos mial czas pomoc zapraszam na pw lub na Wiadomosci w grze oraz jakby bylby ktos mily pomoc z Create to tez zapraszam moje ID jest nizej Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 marca 2011 Opublikowano 17 marca 2011 Do ekipy na party person i top of the class brakuje mi jednej albo dwóch osób, jak coś to pisac na priv. Cytuj
wujek1984 0 Opublikowano 23 marca 2011 Opublikowano 23 marca 2011 Witam. Bardzo proszę o serduszka dla mnie i moich lvli. Chętnie pomogę również PSNid: wujek1984 Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 24 marca 2011 Opublikowano 24 marca 2011 Kurcze a czy z tymi sercami nie latwiej zalozyc 50 kont? wiem ze lamerskie ale jak widze niektore lvl to sie nie dziwie ze brak serc Cytuj
ShiNo0bi 1 Opublikowano 21 maja 2011 Opublikowano 21 maja 2011 (edytowane) Witam, prosił bym was o małą pomoc... potrzebuję 4 osoby żeby dobić bąbelki nagród do 100%.. chodzi mi o te 4(?) levele gdzie bąbelki dostępne są od 3x/4x graczy. Nabijanie baniek już nie aktualne;p potrzebuje tylko 3 osób które dodałbym do listy znajomych i zagrał z nimi jakąś planszę. oczywiście odwdzięczę się serduszkami, ograniem wszystkich waszych leveli, komentarzami, wspomogę w zbieraniu baniek;p Albo piwkiem, jak kto woli Jeśli są chętni to zapraszam, PSN ID: ShiNo0bi0609 zwykle gram po 21 Edytowane 30 maja 2011 przez ShiNo0bi Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 witajcie ma ktoś ochotę i chęci żeby pomóc mi zdobyć trofea online? (pomoc przy zdobyciu wszystkich trofeów dla 4 graczy+wszystkie kostiumy/znaczki/bąbelki) Cytuj
spn_sosnowiec 0 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 jest ktoś chętny na zdobycie kilku online trophy ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 odezwij sie na PSN. Moge pograc Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 jest ktoś chętny na zdobycie kilku online trophy ? wciaz aktualne? Cytuj
spn_sosnowiec 0 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 (edytowane) jest ktoś chętny na zdobycie kilku online trophy ? wciaz aktualne? aktualne Edytowane 19 listopada 2011 przez spn_sosnowiec Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 (edytowane) aktualne od piatku 25.11 do wtorku 29.11 jestem dostepny od 21:2o, tymczasem.. Edytowane 23 listopada 2011 przez 4 mE Cytuj
sliski15 0 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Proszę o sercowanie. Odwdzięczę się tym samym. PSN ID: sliski15 Zostawiajcie komentarz w lvl. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 (edytowane) Proszę o sercowanie. Odwdzięczę się tym samym. PSN ID: sliski15 Zostawiajcie komentarz w lvl. spoko, tylko o sercuj i mnie i level thx Edytowane 24 listopada 2011 przez 4 mE Cytuj
Sito 59 Opublikowano 24 listopada 2011 Opublikowano 24 listopada 2011 Proszę o sercowanie. Odwdzięczę się tym samym. PSN ID: sliski15 Zostawiajcie komentarz w lvl. spoko, tylko o sercuj i mnie i level thx pomogę wam Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) dodatkowe trofea z dlc licza sie do platynki? bo z poruwnania trofeow ze znajomym z listy wynika ze nie ale jak patrze na liste u siebie to wynika ze tak bo nie ma na nich zadnych + co jasno dawaloby do zrozumienia ze sa dodatkowe. stad moja zdziwnenie. Edytowane 25 listopada 2011 przez 4 mE Cytuj
Sito 59 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Nie ma takiej opcji, zawsze jak kupujesz gre i posiada ona Platyne to jest ona za tą grę nie wiem jak to wytłumaczyć, DLC to dodatki czyli jak nazwa wskazuje dodatkowe trofea, ale nigdy nie liczyły się do platyny (obojętnie jaka gra). Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Nie ma takiej opcji, zawsze jak kupujesz gre i posiada ona Platyne to jest ona za tą grę nie wiem jak to wytłumaczyć, DLC to dodatki czyli jak nazwa wskazuje dodatkowe trofea, ale nigdy nie liczyły się do platyny (obojętnie jaka gra). tego sie spodziewalem. pytanie tylko czemu nie sa one jakos specjalnie oznaczone dodatkowym + tak jak jest to w przypadku innych gier? thx i pozdro.. ps. grywasz jeszcze? Cytuj
Sito 59 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) Gram od czasu do czasu jak trzeba komuś pomóc Gra ma wiele możliwości i nie jest taka nudna jak wiele innych tytułów które zaraz po ukończemu ma się ochote sprzedać/wyrzucić/spalić/zapomnieć/skasować* *niepotrzebne skreślić Co do tych plusików to patrząc u siebie na te ikony to wygląda to tak: Jeżeli dodatek jest płatny i wyszedł później niż gra (oddzielnie - Add On), to jest plusik Jeżeli zaś dodatek jest częścią zakupionej gry lub wyszedł w tym samym czasie - czyli jest odrazu dostępny z daną grą (razem - Core Game), to plusika nie ma. Trofea z plusikami możesz oddzielić naciskając podczas ich przeglądania. Jeżeli się mylę to niech mnie któś poprawi, wywnioskowałem to z układu swoich własnych trofeów Edytowane 25 listopada 2011 przez Sito Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Zgadza się. Z reszta w razie wątpliwości zawsze na stronach w sieci masz rozbite trofea na podstawowe i te z dodatków. Cytuj
sliski15 0 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Proszę o sercowanie. Odwdzięczę się tym samym. PSN ID: sliski15 Zostawiajcie komentarz w lvl. spoko, tylko o sercuj i mnie i level thx pomogę wam Oczywiście sercujcie i mnie i lvl Przydała by się jeszcze pomoc w trofeum z 3 graczami z listy znajomych. Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) Oczywiście sercujcie i mnie i lvl Przydała by się jeszcze pomoc w trofeum z 3 graczami z listy znajomych. podpisuje sie pod tym a wracajac do trofeow to wszystko sie zgadza poza opcja ktora nie dziala ale za to jest no problem ____________ spoko, thx @Berion Edytowane 26 listopada 2011 przez 4 mE Cytuj
sliski15 0 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 4 mE wyslij mi zaproszenie do znajomych PSN ID sliski15 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Co do tych plusików to patrząc u siebie na te ikony to wygląda to tak:Jeżeli dodatek jest płatny i wyszedł później niż gra (oddzielnie - Add On), to jest plusik Jeżeli zaś dodatek jest częścią zakupionej gry lub wyszedł w tym samym czasie - czyli jest odrazu dostępny z daną grą (razem - Core Game), to plusika nie ma. Wydaje mi się, że nie masz racji: Sortowanie na podstawkę i DLC, a co za tym idzie plusiki przy trofeach z dodatków, działa tylko z Trofeami 3.0 i wyżej. Starsze wersje (a więc te w starszych grach) nie mają tego udogodnienia. Głowy za to nie dam, ale jak pracowałem jako QAowiec, miałem dostęp do debug kitów i tam pod trójkątem w gwiazdkowych informacjach podawana była wersja systemu Trofeów (Rebug tego nie oferuje, pole jest 'wyszarzone' w obu trybach). Stąd wysunąłem taki wniosek. @4 mE Nie wiem jak jest w wersjach GoTYE, ale na gołych, zwykłych jest w sklepie (z poziomu gry oczywiście ;]). Po wykupieniu znika cena i można w to wejść, pojawią się dokoła tej "przypinki" levele. Edytowane 26 listopada 2011 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi