Opublikowano 26 listopada 201113 l Siema prosiłbym o pomoc z trofeum Party Person PSN ID: SlicerPL wchodze w to p.s chyba mamy kmplet: - Sito (jak trzeba komuś pomóc) , - DanioTheSerek, - sliski15, - 4mE ( pamietajcie ze jestesmy skazani na siebie tak wiec musimy razem sie wesprzec bo inaczej krucho nam bedzie w uzskaniu tych 50 osercowan. Domniemam ze wiekszosc giercuje w lbp2 wiec jak sie okazuje mamy pod gorke do tego jeszcze plansza ktora zaprojektujemy musi byc naprawde z glowa coby zachecic do jej przejscia. bede kolo 21.20) piona Edytowane 27 listopada 201113 l przez 4 mE
Opublikowano 8 grudnia 201113 l Potrzebuję jeszcze 10 serduszek. Odwdzięczę się tym samym. Pomóżcie PSN ID: sliski15
Opublikowano 21 stycznia 201213 l mnie e. dziwnie to zabrzmiało ale jakby było więcej osób to możemy się poserduszkować Edytowane 21 stycznia 201213 l przez Igor67
Opublikowano 18 marca 201213 l dlaczego po przejscu wszystki "story levels" bez skuszenia nie wpada mi.. * Play - Ukończ wszystkie plansze bez ginięcia, z wyjątkiem tych, które się tak kończą * ??? na 100 % ukonczylem wszystkie bo zaraz po zaliczeniu osercowywalem je i takim sposobem mam je wszystkie osercowane. mozna to jakos sprawdzic ktore mi zostaly ewentualnie, bo juz sam nie wiem Edytowane 18 marca 201213 l przez 4 mE
Opublikowano 18 marca 201213 l Musisz mieć znak / kolor PIK przy levelu: Zrobiłeś też te małe bonusowe levele? One też się zaliczają do tego trofeum. Edytowane 18 marca 201213 l przez Kyo
Opublikowano 18 marca 201213 l wlasnie mnie oswiecilo... ze nie przeszedlem zaraz na poczatku planszy z Grzybkami, tak jak powinienem otoz wpadajac do dolu musialem sie odrodzic ponownie - podziekowania za wskazowke , p.s ten ostsatni mlyn wcale nie byl taki trudny, jak mi sie wydawalo.. owszem jest trudny, ale nic poza tym. piona - teraz chwilowo mialem jeszcze problem ze skompletowaniem: * Expert Creator - Ukończ wszystkie plansze w Samouczku. ale jakos wpadlo, po ukonczeniu raz jeszcze wszystkich z menu narzedzi pod Kwadratem. no i po okolo 6m Platynka wpadla Edytowane 23 marca 201213 l przez 4 mE
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Hej, szukam 2 osób chętnych do wbicia trofeum "Party Person". Fajnie jakbyśmy dogadali się już w ten weekend, bo to jedyne trofeum do platyny Piszcie na PW, albo wysyłajcie zapro na PSN ID: i3ioman
Opublikowano 14 października 201410 l Ktos zainteresowany jeszcze robieniem trofow online? Ze 3 osoby by sie przydaly.
Opublikowano 14 października 201410 l Ktos zainteresowany jeszcze robieniem trofow online? Ze 3 osoby by sie przydaly. odezwij się jak zaczniesz grać w LBP2. Potrzebuję 50 ludzi do ogrania mojego 'super' poziomu