Gość Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 A ze stoperem siedzisz? Jak nie to katuj dalej bo widocznie za wolno. Liczy się cała plansza, nie tylko REX. Tip. Nie licząc pierwszego weak spota, który idzie na dwie serie, resztę musisz załatwić w jednej sekwencji. Na ostatnie działko stań sobie na tylnej ściance podestu - nic tam nigdy nie trafia a Ty masz czysty strzał. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Z poczatku liczylem z stoperem ale tylko od rexa po jego zabicie i wychodzilo ponizej 2min. Musze byc szybszy A co do 3,750pkt w vr. mission rozumiem ze nie mam odpalac na tej planszy czasowki? ;p bo wtedy mialem wynik 52k. i mi nie zaliczylo Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 VR Mission to jest chellange, kluczyk jest w czwartej planszy. Ty mówisz o misji treningowej. <_< Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 LOL =d Moj blad, nigdy nie zwracam uwagi na mini-gierki ;d Z mgsa skojarzylo mi sie vr mission - misje treningowe dzieki za info ;* Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 jak jest ktoś chętny na online na zdobycie naklejek w story gdzie potrzeba 4 sackboyów to piszczice na PW albo od razu dodajcie mnie do friend listy psid: ZakOnIck Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Proszę o Heartnięcie mnie i moich leveli. Kwapi_PL Volcano Temple Metal Gear Sackboy Launcher ( czy coś takiego, nie pamiętam, bo LBP pożyczone ) Piszcie na XMB, kto heartnął a ja 100% oddam serducho. Cytuj
xXkillerjezXx 0 Opublikowano 21 stycznia 2009 Opublikowano 21 stycznia 2009 Witam wszystkich !!! Bardzo proszę o wsparcie mojej skromnej osoby i mojego levelu serduchem. PSN: xXkillerjezXx Mapka: Dragon Oczywiście odwdzięczę się !!!! Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 ktoś chętny na wieczorne granie tak koło 21 i zdobycie stickerów na 4 graczy? Cytuj
madsteez 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 prosze o zaheartowanie moich leveli SANTA oraz RAINDEER, oraz zagranie w miare mozliwosci, prosze takze o zaheartowanie mnie jako gracza: JanekPL no i koniecznie zostawcie komentarz abym mogl sie odwdzięczyć!! Cytuj
agst 131 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 (edytowane) Kwapi, xXkillerjezXx, JanekPL - osercowałem was wszystkich i ograłem levele. Zapraszam do mnie. Edytowane 22 stycznia 2009 przez agst Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 Zapraszam na moj level: "Nosferatu , The Wrath Of Malachi" heart'nijcie mnie i moj level ,a jesli chcecie bym sie odwdzieczyl zostawcie mi komentarz Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 26 stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 stycznia 2009 Dobra, co mam zrobić by zaliczyło mi trofeum za tutorial. Zobaczyłem wszystkie filmiki, ukończyłem wszystkie tutoriale i trofeum brak... BTW, ponawiam prośbę o osercowanie mnie i poziomu mojego. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Rada moze byc tylko jedna... Sprawdz po kolei wszystko jeszcze raz bo NA PEWNO cos przegapiles Jestes juz ktoras osoba ktora pisala, ze nie ma trophy a byla pewna, ze zrobila wszystkie tutoriale. Oczywiwswscie po max kilku dniach okazywalo sie jednak, ze gdzies przzeoczyla ta osoba jedna srubke lub inna po(pipi)ke Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 27 stycznia 2009 Autor Opublikowano 27 stycznia 2009 Rada moze byc tylko jedna... Sprawdz po kolei wszystko jeszcze raz bo NA PEWNO cos przegapiles Jestes juz ktoras osoba ktora pisala, ze nie ma trophy a byla pewna, ze zrobila wszystkie tutoriale. Oczywiwswscie po max kilku dniach okazywalo sie jednak, ze gdzies przzeoczyla ta osoba jedna srubke lub inna po(pipi)ke Uwierz, zrobiłem wszystko co mam dostępne po dwa razy i dalej nic ;< chyba, że w story się coś odblokowuje, co jest potrzebne do tego trofeum. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 Ktos chetny na pozdobywanie 100% naklejek ze mna? :< Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 (edytowane) Ktos chetny na pozdobywanie 100% naklejek ze mna? :< Ja bardzo chętnie, mogę w to grać i grać xD. Jedna z gier, które odciągają mnie od łowienia trofeów na rzecz czystej zabawy . Edytowane 27 stycznia 2009 przez Wolak10 Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 27 stycznia 2009 Opublikowano 27 stycznia 2009 XM16E1, Kwapi, xXkillerjezXx, JanekPL osercowani, komenty zostawiłem i liczę na was także Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Ludziki kolorowe,brakuje mi dwoch albo trzech serduch jako kreator, osercujcie mnie odwdziecze sie tym samym;) id :faranel (przez jedno L) ;D Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Jeśli można też proszę o serduszka i oczywiście odwdzięcze się tym samym Moje levele nie są zbyt ambitne ale mam nadzieję, że to Wam nie będzie przeszkadzać Moje ID: Tomasson_PL. Jeśli chcecie, możecie też dodawać do znajomych. Prościej będzie wtedy "oddać" serduszko. Pozdrawiam. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 28 stycznia 2009 Opublikowano 28 stycznia 2009 Zapraszam do mojego kolejnego levelu "Epic Fight!" Prosze o zostawienie serduszka ,a jesli chcesz bym sie odwdzieczyl zostaw po prostu komentarz Cytuj
sztof miko 4 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Jeśli można to zapraszam do moich 2 plansz PSN ID: crazysztof plansze: 1. jump and run! 2. sack bandicoot Liczę na serduszka dla mnie i plansz. Odwdzięczę się jeśli zostawicie stosowny komentarz Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Jeśli można też proszę o serduszka i oczywiście odwdzięcze się tym samym Moje levele nie są zbyt ambitne ale mam nadzieję, że to Wam nie będzie przeszkadzać Moje ID: Tomasson_PL. Jeśli chcecie, możecie też dodawać do znajomych. Prościej będzie wtedy "oddać" serduszko. Pozdrawiam. dodalem Cie do znajomych a wieczorem dostaniesz serducho:) prosze o to samo... i zwracam sie z prosba to wszystkich uzytkownikow abyscie pomogli tym ktorzy nie maja trofeow zwiazanych z sedruszkami o pomoc... moj nick: radzimisz44... poziomy: spirited away i mario underwater theme... dziekuje i pozdrawiam Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Czy ktoś wie czy trzeba dla trofea związanym z zagraniem w 150 community lvl je całe przejść? czy wystarczy wchodzisz i wychodzić? Cytuj
agst 131 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Trzeba przejść cały level. Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Mam pytanie. Chcę zaliczyć trophy związane z przejściem tutoriala całego. Zaliczyłem już wszystkie poziomy itd. Wiem, że trzeba zaliczyć tutoriale dla rzeczy, ale jak sprawdzić dla jakich rzeczy muszę jeszcze zrobić te tutoriale? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi