stoodio 2 075 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 (edytowane) No ja miałem zupełnie inaczej, po poznaniu gry przy pierwszym podejściu na Medium 1999 mode przeszedłem "od ręki". Nie miałem jakichś specjalnych trudności - o dziwo częściej ginąłem przez nieostrożność w zwykłych potyczkach niż w boss fightach ("pierwsza" Lady Comstock 2-3 podejścia, "druga" bez problemów, "trzecia" za drugim razem). Finałowa walka wyszła mi lepiej niż na Medium - bez powtórzeń (wiedziałem już, o co chodzi). Co do Handymanów - Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho -> Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho (...) Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho -> dead. Nawet nie mógł zareagować. W mojej ocenie oba BioShocki nie są jakoś wybitnie trudne na najwyższych poziomach (nawet z dodatkowymi restrykcjami pod trofiki), wystarczy poznać grę, ówcześnie ją przechodząc. Już bardziej mi się tyłek pocił w multi BioShock2 (wariaty z kuszami)... Edytowane 16 kwietnia 2013 przez stoodio Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Tak jak pisałem dzisiaj rozpocząłem moja przygodę na Survival i bez VitaChamberow. Skończyłem dzisiaj pierwszy chapter(tak nie do końca bo muszę tego BigTatusia rozwalic),oooo matko myślałem że dzisiaj się za przeproszeniem posram,strasznie ciężko jest,lecz im dalej popycham progress w grze tym łatwiej(ale nadal trudno ). Było że już chciałem dać sobie spokoj,ale nieee. Jutro kontynuacja i zobaczymy btw nie da się w tym BioSzoku wyłączyć wibracji w padzie? Cytuj
TAILOR 9 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Przecież z poziomu XBM się da. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 A mówiłem, że będzie trudno? Ale to tylko na początku, serio. Punktem zwrotnym jest ubicie drugiego BD, czyli tego na przystani. Potem jest już normalnie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Ja naprawdę nie rozumiem jak to wszyscy piszą, że platyna w Bioshocku zajmuje ok 15h . Przeszedłem dopiero na normal z opcją vita chamber, żeby zaznajomić się z grą + machnąć łatwiejsze pucharki i już gram na oko z 25h a jeszcze przede mną survival! Namęczyłem się ze zbieraniem toniców, ale w końcu się udało dodając, że miałem mega farta, bo ostatniego kupiłem w Point Prometheus zużywając ADAMA do zera! Teraz muszę jeszcze zrobić Ammo Inventor i mogę ładować survival. Czy ratować dziewczynki na tym poziomie? I jeszcze mam jedno pytanko do tych co pamiętają: przechodząc grę niestety ubiłem Sander Cohena, więc nie mogę się dostać do jego pokoju, gdzie podobno jest jeden upgrade broni- czy to fakt? Jeśli tak to dopiero za drugim razem muszę wbić trophy za wszystkie bronie. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 13 maja 2013 Opublikowano 13 maja 2013 Ratować bo za nie jest więcej ADAMa. Z tego co pamiętam to niestety tak. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 (edytowane) OK zaczynam moją platyne w Bioshock 2 Dłuuuuua droga przez posrane trofea on line. Edytowane 10 stycznia 2014 przez ussr Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 A czy ktoś w to jeszcze gra? Ja próbowałem i czekałem długo w lobby i nikt nie wchodził przez to odpuściłem platynowanie B2 a szkoda Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 A czy ktoś w to jeszcze gra? Ja próbowałem i czekałem długo w lobby i nikt nie wchodził przez to odpuściłem platynowanie B2 a szkoda Tak? Jakieś ponad pół roku temu było dosyc pełno. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Tylko dziś miałem 4 mecze, pierwsze trofea w on line wpadły. Ludzie są cały czas. ustawki i zwykła gra do nabijania punktów. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Może siedzisz za NATem. ;] Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 27 stycznia 2014 Opublikowano 27 stycznia 2014 Bedzie ciężko, glitche nie działają w mojej wersji nie wiem jak ja wygram mecze na mapach z DLC bo nie można ich znaleść mało kto ich używa. Fuck! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi