Opublikowano 16 kwietnia 201311 l No ja miałem zupełnie inaczej, po poznaniu gry przy pierwszym podejściu na Medium 1999 mode przeszedłem "od ręki". Nie miałem jakichś specjalnych trudności - o dziwo częściej ginąłem przez nieostrożność w zwykłych potyczkach niż w boss fightach ("pierwsza" Lady Comstock 2-3 podejścia, "druga" bez problemów, "trzecia" za drugim razem). Finałowa walka wyszła mi lepiej niż na Medium - bez powtórzeń (wiedziałem już, o co chodzi). Co do Handymanów - Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho -> Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho (...) Shocking Jockey -> 3 strzały w serducho -> dead. Nawet nie mógł zareagować. W mojej ocenie oba BioShocki nie są jakoś wybitnie trudne na najwyższych poziomach (nawet z dodatkowymi restrykcjami pod trofiki), wystarczy poznać grę, ówcześnie ją przechodząc. Już bardziej mi się tyłek pocił w multi BioShock2 (wariaty z kuszami)... Edytowane 16 kwietnia 201311 l przez stoodio
Opublikowano 16 kwietnia 201311 l Tak jak pisałem dzisiaj rozpocząłem moja przygodę na Survival i bez VitaChamberow. Skończyłem dzisiaj pierwszy chapter(tak nie do końca bo muszę tego BigTatusia rozwalic),oooo matko myślałem że dzisiaj się za przeproszeniem posram,strasznie ciężko jest,lecz im dalej popycham progress w grze tym łatwiej(ale nadal trudno ). Było że już chciałem dać sobie spokoj,ale nieee. Jutro kontynuacja i zobaczymy btw nie da się w tym BioSzoku wyłączyć wibracji w padzie?
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l A mówiłem, że będzie trudno? Ale to tylko na początku, serio. Punktem zwrotnym jest ubicie drugiego BD, czyli tego na przystani. Potem jest już normalnie.
Opublikowano 13 maja 201311 l Ja naprawdę nie rozumiem jak to wszyscy piszą, że platyna w Bioshocku zajmuje ok 15h . Przeszedłem dopiero na normal z opcją vita chamber, żeby zaznajomić się z grą + machnąć łatwiejsze pucharki i już gram na oko z 25h a jeszcze przede mną survival! Namęczyłem się ze zbieraniem toniców, ale w końcu się udało dodając, że miałem mega farta, bo ostatniego kupiłem w Point Prometheus zużywając ADAMA do zera! Teraz muszę jeszcze zrobić Ammo Inventor i mogę ładować survival. Czy ratować dziewczynki na tym poziomie? I jeszcze mam jedno pytanko do tych co pamiętają: przechodząc grę niestety ubiłem Sander Cohena, więc nie mogę się dostać do jego pokoju, gdzie podobno jest jeden upgrade broni- czy to fakt? Jeśli tak to dopiero za drugim razem muszę wbić trophy za wszystkie bronie.
Opublikowano 13 maja 201311 l Ratować bo za nie jest więcej ADAMa. Z tego co pamiętam to niestety tak.
Opublikowano 10 stycznia 201411 l OK zaczynam moją platyne w Bioshock 2 Dłuuuuua droga przez posrane trofea on line. Edytowane 10 stycznia 201411 l przez ussr
Opublikowano 10 stycznia 201411 l A czy ktoś w to jeszcze gra? Ja próbowałem i czekałem długo w lobby i nikt nie wchodził przez to odpuściłem platynowanie B2 a szkoda
Opublikowano 10 stycznia 201411 l A czy ktoś w to jeszcze gra? Ja próbowałem i czekałem długo w lobby i nikt nie wchodził przez to odpuściłem platynowanie B2 a szkoda Tak? Jakieś ponad pół roku temu było dosyc pełno.
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Tylko dziś miałem 4 mecze, pierwsze trofea w on line wpadły. Ludzie są cały czas. ustawki i zwykła gra do nabijania punktów.
Opublikowano 27 stycznia 201411 l Bedzie ciężko, glitche nie działają w mojej wersji nie wiem jak ja wygram mecze na mapach z DLC bo nie można ich znaleść mało kto ich używa. Fuck!