Lucek 4 417 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 obczaje. Btw nie zalezy mi na napedzie na 4 kola - chce samochod, ktorym bez problemu sobie pojade z rodzina na wakacje. Cytuj
mj 13 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 ok, ale napisz wiecej jaki ma miec silnik etc, czy zalezy ci na ekonomice, to bardzo istotne fakty. mondeo mk3 obadaj, swietne auto za tyle moze kupisz jakiegos, albo mazde 6. maja duzo silnikow, takze napewno wybierzesz cos dla siebie. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 jedyne kryteria to cena i wielkosc. Reszta nie ma takiego znaczenia - no moze poza tym ze nie moze byc mulowaty, tyle 1 Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 3 października 2009 Opublikowano 3 października 2009 Ford Windstara w gazie Calkiem w pytke samochod, fajnie sie prowadzi, duzo miejsca Cytuj
mj 13 Opublikowano 4 października 2009 Opublikowano 4 października 2009 jedyne kryteria to cena i wielkosc. Reszta nie ma takiego znaczenia - no moze poza tym ze nie moze byc mulowaty, tyle mazda 6 w kombi, zapakujesz cala rodzine. albo takie cos volvo wygodnie, i na wakacje spoko sie nada :] Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Volvo V70. Auto bardzo ładne, ogromne, pakowne. Za 30 tysi kupisz 5-6 letnie z porządnym i mocnym dieslem Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Ja tez w najblizszym czasie bede szukal auta do okolo 20tys zł. Samochod ma byc dla mnie, napewno nie diesel. Jezdze Polówka 6N z 1.0 silnikiem ( rakieta ). Jako ze lubie hatchbaki i moja polo przyjemnie sie jezdzi myslalem nad zakupem polo 6n2 w wersji GTI. Przynajmniej bym troche zaosczedził. Z drugiej strony chcialbym cos bardziej sportowego, najlepiej jakiegos coupe. Padł pomysł na Hyundaia Coupe, modelu po 2002r. z silnikiem 2.0 16v 150km. Napewno wiecej przyjemnosci z jazdy bede mial Hyundaiem, nawet lepiej bedzie mi sie na niego patrzec, jednak nie chce z samochodu robic skarbonki, chce miec auto, w ktore chce pozniej wkladac jak najmniej pieniedzy. OC przezyje i paliwo, gorzej z awaryjnoscia i czesciami. Jakies propozycje? : ) Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 A Audi TT? Można znaleźć już za nieco ponad 20k. Tylko nie wiem jak z awaryjnością. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) Czuje ze jakbym kupil TT za okolo 20tys to jeszcze pewnie musial bym wlozyc w naprawe 5tys ;] Edytowane 14 czerwca 2010 przez Redmitsu Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Astra II coupe? Może wygląd nie jest jakiś bardzo rasowy, ale części pewnie tanie i łatwo dostępne. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Ja tez w najblizszym czasie bede szukal auta do okolo 20tys zł. Samochod ma byc dla mnie, napewno nie diesel. Jezdze Polówka 6N z 1.0 silnikiem ( rakieta ). Jako ze lubie hatchbaki i moja polo przyjemnie sie jezdzi myslalem nad zakupem polo 6n2 w wersji GTI. Przynajmniej bym troche zaosczedził. Z drugiej strony chcialbym cos bardziej sportowego, najlepiej jakiegos coupe. Padł pomysł na Hyundaia Coupe, modelu po 2002r. z silnikiem 2.0 16v 150km. Napewno wiecej przyjemnosci z jazdy bede mial Hyundaiem, nawet lepiej bedzie mi sie na niego patrzec, jednak nie chce z samochodu robic skarbonki, chce miec auto, w ktore chce pozniej wkladac jak najmniej pieniedzy. OC przezyje i paliwo, gorzej z awaryjnoscia i czesciami. Jakies propozycje? : ) Hyundai spoko. Moze Honda CRX Del Sol, Mazda MX-5, MX-3? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) @Wampis Astra II coupe ale nie ma tego charakteru, chyba ze III w 1.8 ale cena juz za duza. @Lucek Wszystkie lansowozy co mi pokazales troche stare, a nie chce sie cofac rocznikowo. Z nich tylko MX-5 sie prezentuje imo dobrze, lecz 2 miejsca to za malo. Czasami jednak chcialoby sie zrobic wypad w 4 i wtedy juz zonk. @MeL co 3 osoba jezdzi a4,a6 oraz passatem. myslalem jeszcze o a3 w 1.8t ale mam wrazenie ze jaki nie kupie to bedzie zajechany, pozatym tez jezdzi tym co 3 osoba i brzydnieje juz mi =/ Edytowane 14 czerwca 2010 przez Redmitsu Cytuj
MeL 34 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Może accorda? jakiegoś type r? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 No to ja bym w takim razie bral tego hyundaia, tylko ze w wersji V6. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 A moze jednak Polo 6n2 GTI? A nie sory, to jest hatchbak czyli samochod damski. V6 no spoko tyle ze dla 20km imo nie warto. Mysle ze wersja 2.0 mi styknie : ) Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Alfa 156 z silnikiem 2.0, albo 2.5V6. Bardzo ładną kupisz za 15 tysi, zostaje 5 na wymianę rozrządu i porobienie zawiechy. Jeżeli będziesz dbał to pojeździsz. Ja swoją już mam 3 lata i bardzo sobie chwalę Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Znajomy posiada 166 alfe i juz po niecalych 3 miesiacach widze jak ja przeklina. Ciezko chyba dostac niezajechana alfe ; ) Zobaczy sie, wpadla mi jeszcze w oko Toyota Celica 1.8 ale wykonanie w srodku porownujac do innych samochod ( np do Hyundaia Coupe ) jest bardzo slabe. Dupa tez mogla byc lepiej wykonana Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 A moze jednak Polo 6n2 GTI? A nie sory, to jest hatchbak czyli samochod damski. W swoim czasie podobał mi się taki. Ale małe autko nieco, nie lepiej Golfa IV GTI? Jakbym mógł to i tak bym się na VW zdecydował, dla mnie samochody to VW/Audi/Seat, Skoda... i reszta. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Polo GTI spoko. Ja bym brał do tej sumy CLK, A3 1.8T, Celice (chociaz tutaj do 20tys. moze byc ciezko), Volvo C70, Honde Civic Coupe, Leona, moze tez poszukałbym jakiegos ładnego 406 w coupe. Takie pierwsze co mi przyszlo na mysl. Cytuj
wilku00034 11 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 VW/Audi/Seat, Skoda... i reszta. Dla mnie auta grupy VAGa są po prostu swoimi kopiami, tak na dobrą sprawę w większości przypadków różnica jest tylko w wyglądzie. Ma to na pewno wiele zalet, między innymi spadają koszty produkcji. Ogólnie też dzielę samochody na dwie kategorie, mercedesy i reszta samochodów. Miałem kiedyś merca i mimo jego wiekowości wywarł na mnie ogromne wrażenie. Jeśli miałbym sobie wybrać auto byłby to właśnie mercedes Cytuj
sir_ryszard 80 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Ja bym brał coś takiego http://moto.allegro.pl/item1088451455_saab_2_0_turbo_150ps_alu_skora_climatronik_navi.html Co prawda ma już 9 lat i dla mnie to starość, lecz wyposażenie go ratuje. Silnik wystarczający jak na polskie realia, chociaż ja osobiście wolałbym coś oszczędniejszego czyli w dieslu. Pewno Wam się nie spodoba ale mi jak najbardziej. Kolor mógłby mieć inny bo granatowy jest zbyt pospolity na samochodach, lecz jest używany więc salonu nie wybieram i musiałbym iść na pewne ustępstwa. Eh, starzeje się. Chociaż tym też bym nie pogardził http://moto.allegro.pl/item1085972205_bmw_320d_e46_150km_wersja_limitowana_super_stan.html do pełni szczęścia brakuje skóry, ale jak już zostało napisane, w autach używanych nie można mieć wszystkiego, po prostu trzeba lubić samochody niezależnie od marki i ja to czynię Edytowane 25 czerwca 2010 przez sir_ryszard Cytuj
QBH 246 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 mi tam sie te Saaby podobaja, fajne auta. Cytuj
mj 13 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 taka beta jezdzilem, identyczna jak wkleiles, jak na moje to przydalby sie wiekszy silnik, przynajmniej 3.0 diesel, inaczej auto nie jedzie zaladowane w kombi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi