Baqś 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Temat o Alfie to będzie mega flejm łor, także nie polecam. Przepraszam. Prawda jest taka, ze kazdy będzie bronił swojego, tego czym osobiscie jezdzi. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 O wypraszam to sobie. Ja jezdze dresowozem na wypasie jeden-szczesc-katalizator ale nie pochwale swojego auta bo osobiscie wole audi Jestem za flejm łorem!11!!!1 Cytuj
Tołdi 8 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 No Oran, od razu widać, kto tu kuma o co chodzi w Cuore Sportivo Rozgadywać się nie będę, bo wyczerpałeś temat- po prostu AR, to fury dla ludzi z fantazją i charakterem, bo w nich czuję się że tworzyli je ludzie kierujący się właśnie tymi cechami..., mogę się zgodzić ze wszystkim, z tym że trudno kupić Alfę w dobrym stanie też, ja swoją znalazłem dość daleko, bo w Dudelange. Wyjaśnię tylko że wolę 147(choć 156 jest przepiękna), bo w moim mieście każde auto większe od Cieniasa to katorga, a poprzednia moja bryka była właśnie trochę za duża i stąd zamiłowanie do szybkich hatch'ów z charakterem. Ale lepiej nie ciągnijmy tematu, więc to mój ostatni offtopowy post, bo co prawda ja też chodzę na siłownię, ale jak zacznie się miotanie banami, to i 40 cm bicepsu nie pomoże a temat o Alfie?- hmm, raczej nie, bo wiadomo, będzie pole bitwy jak miłośnicy wozów od Helmutów się zmobilizują Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 po prostu AR, to fury dla ludzi z fantazją i charakterem, bo w nich czuję się że tworzyli je ludzie kierujący się właśnie tymi cechami... Takie cechy to juz raczej wystepuja u goscia skladajacege aston martina i przykrecajacego tabliczke ze swoim imieniem niz 10 robotnikow na tasmie, ktorzy z podniecenia nie moga byc dokladni i precyzyjni, taki kisiel maja w majtkach jak skladaja alfy za marne grosze na dwie zmiany... Cytuj
Baqś 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 No jak sami powiedzieliscie wybranie dobrej alfy nie jest proste, i trzeba byc w temacie i znac sie na tym zeby załapac sie na dobry towar a załozyciel tematu juz wspomniał o tym, ze nie zna się na tym jak tez, ze alfa go nie interesuje. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 a co myslicie o seacie leonie ostatniej generacji ? Cytuj
mj 13 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 niezly, ale za te pieniadze mozna miec cos wyzszej klasy w podobnej wielkosci Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Jedno z ciekawiej zaprojektowanych aut w tej klasie, a przy tym jedno z najrozsądniejszych, jeśli brać pod uwagę motor 1.9 TDI. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 a co myslicie o seacie leonie ostatniej generacji ? Czyli, że wymieniasz swoją zieloną strzałę ? [*] Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 a co myslicie o seacie leonie ostatniej generacji ? Sądzę, że jest do dupy. Kup honde. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 @mj - ale potem nie wyrobie na utrzymanie takiej wyzszej klasy, a o czym konkretnie mowisz @grzechoo - o tym wlasnie mysle @lejn - tja ;] @prostyheker - rozwin czemu tak sadzisz Cytuj
wielad 0 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 kolega ma tego leona i nie narzeka silnik jak wiadomo 1.9tdi najlepszy silnik diesla jaki zrobiono, spalanie piekne autko zwinne duzo miejsca w srodku i zadziorny wyglad, z letka nutka sportu imo bardzo dobry wybur za te pieniadze, do tego ubezpieczenie nie jest wysokie, bierz to Cytuj
mj 13 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 faktycznie to dosc dobry wybur . Jednakowoz polecalbym ci rowniez audi a3 albo a4 jezeli pasuje ci ta wielkosc. bmw e46 tez ma diesel, napewno znajde ci jakas fajna fure ale musisz napisac jaki silnik ma byc i czy ma byc to kompakt czy wieksze auto typu golf czy a4 pozdro 600 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 @prostyheker - rozwin czemu tak sadzisz Po prostu nie toleruję hiszpańskich samochodów, jestem zwolennikiem japońskiej myśli technologicznej, która według mnie przebija europe. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 To przytym choć jeden Hiszpan grzebał? Linia (II gen) zrobiona przez gościa który projektował Alfy (od czego notaben w każdym kolejnym projekcie "odcinał kupony" albo w Audi, Seacie czy VW nie pozwalali mu "rozwinąć" skrzydeł, chociaż Leon mu się udał i to bardzo nawet [ale patenty z Alfy wykorzystał ;]]) - Włocha, płyta podłogowa chyba z Golfa, skrzynia DSG, silniki również od VW - czyli niemcy... Kurcze, może pozwolili jakiemuś Hiszpańczykowi napompować koła. Ale co prawda to prawda - kup jakąś Honde i będziesz miał spokój. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 @prostyheker - rozwin czemu tak sadzisz Po prostu nie toleruję hiszpańskich samochodów, jestem zwolennikiem japońskiej myśli technologicznej, która według mnie przebija europe. wpis Cytuj
wielad 0 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 gadajac z burthem na gg podrzucilem mu prelude, imo jest to swietny wybor za 25 tys, za te pieniadze mozna dostac bardzo ladny samochod, ewentualnie civica, imo nie ma innej alternatywy dla leona. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 za 25 koła bedzie mial igielke jezeli chodzi o prelude mozna lykac, dwulitorewe silniki nie do zaje,bania ; ) Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 To przytym choć jeden Hiszpan grzebał? Linia (II gen) zrobiona przez gościa który projektował Alfy (od czego notaben w każdym kolejnym projekcie "odcinał kupony" albo w Audi, Seacie czy VW nie pozwalali mu "rozwinąć" skrzydeł, chociaż Leon mu się udał i to bardzo nawet [ale patenty z Alfy wykorzystał ;]]) - Włocha, płyta podłogowa chyba z Golfa, skrzynia DSG, silniki również od VW - czyli niemcy... Kurcze, może pozwolili jakiemuś Hiszpańczykowi napompować koła. NIEMIECKIE KORZENIE? Jeszcze gorzej. Ktoś tutaj słusznie zarzucił Hanią Prelude, ja jeszcze mogę polecić Toyote Celice 6gen. Masz do wyboru dwa silniki, 1.8 i 2.0 Młody jesteś, brzuchacić laski pewnie nie masz zamiaru więc kup piękne coupe i wybij się z tłumu czymś, co od razu przyciąga wzrok. Ma być lansss Cytuj
mlokon 8 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 ja za 25 tysi kupilbym merola CLK z 98' Cytuj
Burth 2 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 do prelude jakos nie moge sie przekonac ale celica jest swietna wczesniej o niej zapomnailem, poczytam o tym autku ogolnie szukam wlasnie czegos w tym klimacie, ladne zgrabne coupe na ktore nie bede potem musial wydac fortuny, silnik 1,8 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 ogolnie szukam wlasnie czegos w tym klimacie, ladne zgrabne coupe na ktore nie bede potem musial wydac fortuny, silnik 1,8 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 powaznie gdybym dysponowal taka gotowka to tylko mercedes - slk albo clk, ewentualnie cos starszego (chociaz na takiego sl z 92' juz nie starczy). moze Z3. na jakies wieksze toczki przyjdzie czas. Cytuj
mj 13 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 do prelude jakos nie moge sie przekonac ale celica jest swietna wczesniej o niej zapomnailem, poczytam o tym autku ogolnie szukam wlasnie czegos w tym klimacie, ladne zgrabne coupe na ktore nie bede potem musial wydac fortuny, silnik 1,8 celica. masz 192 km w serii. wystarczy ;] jak masz w sobie samobojce to nissan 200sx s14 Cytuj
QBH 246 Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 ostatnio na allegro byl 299 konny 300ZX (20 tys.). piekny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi