Hysz 25 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 kineza, beczki, cepy na ryj, używaj do woli, po prostu nie strzelaj z innej broni niż plasma cutter [ no i działka w pewnym momencie xD ]. będzie git <3 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Skończyłem na normalu, chce zacząć jeszcze raz by polepszyć wszystko na maxa, no i samym plasma cutter jechać. I tu pytanie, mogę mieć w ekwipunku inne bronie tak?(zaczynam z nimi już grę) Czy lepiej je wrzucić do sejfu? Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Skończyłem na normalu, chce zacząć jeszcze raz by polepszyć wszystko na maxa, no i samym plasma cutter jechać. I tu pytanie, mogę mieć w ekwipunku inne bronie tak?(zaczynam z nimi już grę) Czy lepiej je wrzucić do sejfu? Możesz je nawet mieć w rękach, tylko nie szczelaj. Z nich. Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Kolejne pytanie z serii "czy"... Przechodzę grę tylko przy użyciu Plasma Cutter'a, by zdobyć trofeum "One Gun". Za zdobyte kredyty upgrade'uje sobie bronie. Mam pytanko, czy jak już zupgrade'uję jakąś broń to czy mogę ja sprzedać, czy trofeum "Maxed Out" zostanie mi zaliczone? Pozdrawiam Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Nie sprzedawaj, wszystkie bronie musisz mieć przy sobie(czytaj ekwipunek, schowek) . Kurde już tak nie wiele do platyny, a tak ciągnie do L4D <_< . Cytuj
Gość Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Kolejne pytanie, przy "Maxed Out" muszę wkładać węzły do każdego nod'a, czy tylko do tych które dają upgrade? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Kolejne pytanie, przy "Maxed Out" muszę wkładać węzły do każdego nod'a, czy tylko do tych które dają upgrade? Tylko do tych co dają UP. Cytuj
aigorr 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 osobiście najwięcej trudności, jak dotąd, mam z trofeum "Don't get cocky, kid" czyli utrzymanie poziomu tarczy na 50%-tej w 4 lev, robię to na normalu i troszkę już nerwy puszczają a zawziąłem się na calaka, może receptą jest zdobycie tego trofka na najłatwiejszym poziomie? ktoś wie jaka jest różnica między normal a easy przy tym trof.? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) osobiście najwięcej trudności, jak dotąd, mam z trofeum "Don't get cocky, kid" czyli utrzymanie poziomu tarczy na 50%-tej w 4 lev, robię to na normalu i troszkę już nerwy puszczają a zawziąłem się na calaka, może receptą jest zdobycie tego trofka na najłatwiejszym poziomie? ktoś wie jaka jest różnica między normal a easy przy tym trof.? Nie ma żadnej między normalem a najtrudniejszym - ja wycisnałem na najtrudniejszym około 75% a na normalu coś około 50% właśnie . Rada? Strzelaj TYLKO Z JEDNEGO DZIAŁKA i jak tylko da się to rób chociaż sekundową przerwę, usiądź blisko TV (jeśli masz LCD ofkoz) i rozjaśnij go trochę tak abyś z daleka widział meteoryty (widać delikatny zarys zanim się jeszcze na dobre pojawią). Kieruj prócz tego swoją uwagę i ogień na te większe. Edytowane 24 listopada 2008 przez Kyo Cytuj
Gość Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 (edytowane) I jeszcze jedna rada, meteoryty które zmierzają w Twoją stronę na maksa z lewej lub na maksa prawej, mimo że dolecą mogą nie trafić w statek. Koncentruj się na tych po środku. Edytowane 24 listopada 2008 przez Gość Cytuj
aigorr 0 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 dzięki za rady, dziś w nocy robię kolejne podejście, i zostaje tylko niemożliwy do platyny:) Cytuj
Gość Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 No i platynka wpadła, muszę przyznać że Uncharted: Drake's Fortune było trudniejsze. Cytuj
wiedzminka 0 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Witam. Jestem w trakcie przechodzenia gry na najwyższym poziomie trudności bo jeszcze tylko to zadanie mi zostało żeby zdobyć platyne. Niestety jak dla mnie jest za trudno więc znalazłem kilka kodów na jednorazowe zwiększenie gotówki. W związku z tym mam pytanie czy jak wpisze ten kod to może on spowodować że po przejściu gry nie dostane platyny? Wiem że cheat który odnawia staze nie ma na to wpływu. Pozdro. Cytuj
sznajder 2 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 mozesz uzyc tych kodow a platynka i tak wpadnie,tez ich uzylem:) Cytuj
Gość Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) No panowie...grać z kodami...tfu...cóż to za satysfakcja z grania z cheatami... Ja przeszedłem na Impossible na najtrudniejszym poziomie bez żadnego kodu i tylko używając Plasma Cuttera i Pulse Rifle, więc jest to możliwe... Edytowane 29 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Dokładnie, podobnie jak ja tylko zamiast pulse Rifle miałem Shotguna w grunice rzeczy na tym poziomie trudności nie opłaca się inwestować w więcej broni, dwie upgade'ować i do przodu Cytuj
aigorr 0 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 I stało się, mój pierwszy CALAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stał się faktem:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aha, i to beż żadnych kodów i tym podobnych popierdółek!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Cytuj
michciu77 5 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 uff wreszcie jak sie ciesze 3 razy dead space ale warto było! i takze bez pomocy zbędnych kodow... Cytuj
Gość konstant Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Czy trofea "zabij 30 przeciwnikow dana bronia" zaskocza, gdy 'zmecze' maszkare inna giwera? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 grudnia 2008 ech dzis pewnie czwarty komplet retail wpadnie. Ale drazni mnie to... najpierw skonczylem gre na X0 w pazdzierniku, teraz sie wzialem za wersje ps3. Po pierwsze gra wyglada gorzej na PS3... szkoda. Po drugie na wszystkie mozliwe sposoby chcialem ominac przechodzenia gry 3 krotnie. Udalo sie polowicznie... easy w calosci, i potem easy do 8 levelu. Teraz musze tylko skonczyc na impossible (jestem na koncu 9 levelu) i 100% i zegnam sie z gra. Gra jest swietna na jeden dwa razy... ale potem juz nuda... Cytuj
XM. 11 020 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Mi juz wpadła 6 platynka Ogółem bardzo łatwo , impossible przeszedłem używając tylko plasma cuttera (myślałem ,ze bedzie trudniej...). Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Poprosze o jakąś pomoc z trofeum z asteroidami (by mieć stan statku powyżej 50%). Dla mnie to zadanie wydaje się niemożliwe, męczę się z tym już długi czas. Mój rekord to tekstu "Jeszcze minuta..." przy 65%... Normalnie, jak zaczynam to momentami lecą na mnie od razu jakieś 3 wielkie asteroidy itd. Gram na poziomie łatwym, a czasem mam wrażenie, jakby gra mi serwowała poziom trudny. Próbowałem rozjaśnić obraz,ale nie dość, że nie dało to pozytywnych efektów,to wyniki miałem gorsze,a oczy mnie rozbolały. Jak macie jakieś rady to prosiłbym o nie W zamian mogę pomóc w innych trofeach (do platyny brakuje mi tego tutaj opisanego, przejścia gry z piłą plazmową co teraz robie, odrzucenie kamienia do Lewiatana i przejścia gry na najtrudniejszym poziomie). Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Poprosze o jakąś pomoc z trofeum z asteroidami (by mieć stan statku powyżej 50%). Dla mnie to zadanie wydaje się niemożliwe, męczę się z tym już długi czas. Mój rekord to tekstu "Jeszcze minuta..." przy 65%... Normalnie, jak zaczynam to momentami lecą na mnie od razu jakieś 3 wielkie asteroidy itd. Gram na poziomie łatwym, a czasem mam wrażenie, jakby gra mi serwowała poziom trudny. Próbowałem rozjaśnić obraz,ale nie dość, że nie dało to pozytywnych efektów,to wyniki miałem gorsze,a oczy mnie rozbolały. Jak macie jakieś rady to prosiłbym o nie W zamian mogę pomóc w innych trofeach (do platyny brakuje mi tego tutaj opisanego, przejścia gry z piłą plazmową co teraz robie, odrzucenie kamienia do Lewiatana i przejścia gry na najtrudniejszym poziomie). Innych rad nie ma ponad te aby walić z jednego działka, robić przerwy jak tylko się da i koncentrować się na tych najbliżej środka i największych. Skoro mi i paru innym osobom zaliczyło bez problemu to i Tobie powinno Edytowane 13 stycznia 2009 przez Kyo Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 No i się udało, wczoraj skończyłem na 53% ;D Gra na końcu się zlitowała i przez kilka minut nie nadsyłało mi w ogóle asteroid ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi