Opublikowano 20 września 200816 l pokzcie jakies fajne kurtki na zime bo musze cos kupic, po pierwsze musi byc ciepla dopiero potem moze ladnie wygladac czekam na ciekawe propozycje.
Opublikowano 20 września 200816 l Ostatnio zacząłem nosić czarny windstopper Quenchua, w którym normalnie jeżdze na desce. Za(pipi)iście to wygodne i użyteczne jak znajdę gdzieś zdjęcia to pokaże albo sam zrobie .
Opublikowano 20 września 200816 l Ja sie nisze z zamiarem kupna plaszczu raczej. Kolega podlinkowal na innym forumie:
Opublikowano 20 września 200816 l na ciepły płaszcz zimowy to to nie wygląda. bardziej przeciwdeszczowo jak już. i w ogóle się świeci jak szeleszczące dresy, nie włożyłbym tego.
Opublikowano 20 września 200816 l znowu kontrowersyjne futerka się pojawiają. od kurtek z nimi bardziej beznadziejne jest chodzenie w ciuchach narciarskich/snowboardowych. to już wyższa szkoła żenady. to tak jakby na codzień chodzić w strojach kierowców formuły jeden. ale co kto woli. ja mam kurtke z futerkiem, taką: futerko jest na szczeście odpinane, jednak jak jest naprawdę zimno to je montuję, lepiej kaptur wtedy twarz osłania i nie wieje tak po szyi. w dodatku jest niesamowicie ciepła, gdyby była trochę wyższa pod szyją to możnaby zimą chodzić w samym tiszercie. jesli mimo to dla kogoś ta kurtka jest nie dość ciepła to można zawsze zainwestować w north face himalayan suit:
Opublikowano 20 września 200816 l znowu kontrowersyjne futerka się pojawiają. od kurtek z nimi bardziej beznadziejne jest chodzenie w ciuchach narciarskich/snowboardowych. to już wyższa szkoła żenady. to tak jakby na codzień chodzić w strojach kierowców formuły jeden. ale co kto woli. ja mam kurtke z futerkiem, taką: futerko jest na szczeście odpinane, jednak jak jest naprawdę zimno to je montuję, lepiej kaptur wtedy twarz osłania i nie wieje tak po szyi. w dodatku jest niesamowicie ciepła, gdyby była trochę wyższa pod szyją to możnaby zimą chodzić w samym tiszercie. Potwierdzam. Ta kurtka jest cholernie ciepła i na dodatek waży tyle ile mały niedźwiedź. Ale to uczucie kiedy stoisz na przystanku, wokół zmarznięci ludzie, a ty masz ciepło jak w domu przy kominku jest piękne. Bardzo dobra inwestycja, choć nietania.
Opublikowano 20 września 200816 l Autor co to za marka jakos nie kojarze tego i gdzie mozna to znalezc?
Opublikowano 20 września 200816 l Bardzo ciepła, wygodna i moim zdaniem ładna . Edytowane 20 września 200816 l przez ragus
Opublikowano 20 września 200816 l Ten north face himalayan suit to chyba z South Parka zywcem wyjeli, a tak na marginesie to sprawilem sobie ostatnio swietna kurtalke skorzana, co prawda nie zimowa ale calkiem ciepla (kasa na psp poszla sie (pipi)ac).
Opublikowano 21 września 200816 l pisze od razu co to za firmy, a nie ;] Reiko - ostatnio bylem w Diversie i nie dosc ze drogie te kurtki, to niezbyt ładne. jeśli chodzi o płaszcze, to jeden w RESERVED jest dobry, taki prosty, ciepły i elegancki, cena - 339 pln oraz póki co, mój faworyt Plaszcz z Top Secret cholernie ciepłe, bo z grubego materiału, co na plus. jak ktoś chce można jeszcze w housie obczaic , tez maja fajny, caly czarny z pagonami (na szczescie bez pasa [sic]) 269 zł chyba
Opublikowano 21 września 200816 l Kumpel miał kiedyś oczo(pipi)ną kurtkę. One mają jeden plus. Gdziekolwiek byś się nie udał, widać Cię z odległości kilku kilosów XD
Opublikowano 21 września 200816 l fajne kurtki ma Lonsdale, tylko drogie http://www.hoolsheaven.pl/lonsdale.php?kategoria=6
Opublikowano 21 września 200816 l timberland, widać znaczek. pewnie milion złotych kosztuje w polsce.
Opublikowano 21 września 200816 l dresiarskie... i to bardzo potwierdzam, mój kumpel dresiarz ma taką i sobie ją chwali
Opublikowano 22 września 200816 l Autor najbardziej dresiarska kurtka imo to te w bialo szaro czarne moro z diversa, w łodzi polwa dresow w tym chodzi. do tego czapeczka nike/reebok i dresik z sciagaczami na dole. porazka.