Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Banny pokaż zdjęcie dresa w Lonsdale-u ale oryginalnym a nie z bazarku . Lonsdale jest związany ze skinami,punkami oraz modsami (tzw. harringtonki) a powodem tego są występujące w nazwie marki litery NSDA podobne do akronimu NSDAP. Ale fakt troche zalatuje wiochą baseballówka lecz Lonsdale to głownie skini noszą, Koopa powinnien na ten temat coś wiedzieć. często widze skinów z taką plus jakieś naszywki. W niemczech mają Consdaple, coś przypomnia? Edytowane 22 września 2008 przez _Be_ Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Kazdy angielski dres Nosi Lonsdale Lacoste i Umbro to magiczna trojka jak u nas reebok adi i nike Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Mam tą harringtonke Lonsa, bardzo fajna kurteczka ale tylko na wiosne jest zrobiona z cieniutkiego materiału . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Kazdy angielski dres Nosi Lonsdale Lacoste i Umbro to magiczna trojka jak u nas reebok adi i nike Bo kiedyś robili ciuchy dla bokserów, fakt jest także strój dla angielskiego hoolsa ale napewno nie w polszy, ewentualnie nie oryginalny ciuch, no chyba że teraz po fali emigracji kupili sobie (tak jak mój kumpel) i się lansują. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Nom niestety Everlast Lonsdale Umbro YSL LaCoste sa niestety coraz bardziej popularne w garderobach naszych rodzimych dresow Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 kurtke juz sobie w sklepie odlozylem, wezme po nastepnej wyplacie. quicksilver, tak troche wyglada jak koszula flanelowa xD ale material jest spoczko, nieprzemakalna i z jakastam membrana dzieki czemu nie zamarazne. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Przymierzałem coś w tym stylu wczoraj w galerii: niezbyt to ładnie wyglada na focie, ale jak to założyłem bardzo mi się spodobało... tylko jedna kwestia: jakie do tego buty? Proszę o pomoc cały internet! Tori gdzie takie cos widziales?? Tez szukam czegos podobnego i jakos nigdzie nie ma ;[ Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Wejdź sobie po linku tego odnośnika. Ja to przymierzałem w normalnym sklepie z fancy ciuchami damsko/męskimi i jak moja zobaczyła ten płaszcz na wystawie to mało nie (pipi)ła, że w tym mi będzie dobrze. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 http://www.snowboard-online.pl/kurtka-quik...n-jkt-quik-red/ se zakupilem. ciepla, wygodna, nie do zajechania na deszczu i mrozie Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Fajna, ale w ch.uj droga, musisz być bogatym drag dilerem. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Kurtka drwala ot co. Zgadzam się Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Kurtka drwala ot co.Dobry joke, biorąc pod uwagę co żeś wkleił kilka postów wyżej xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Gdzie ja napisałem, że nosze te harringtonki? Cytuj
Ader 383 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Przymierzałem coś w tym stylu wczoraj w galerii: niezbyt to ładnie wyglada na focie, ale jak to założyłem bardzo mi się spodobało... tylko jedna kwestia: jakie do tego buty? Proszę o pomoc cały internet! Tori gdzie takie cos widziales?? Tez szukam czegos podobnego i jakos nigdzie nie ma ;[ Takich kurtek pełno w springfield jest teraz,więc jak ktoś ma możliwość,to niech tam poszuka.Ja właśnie tam kupiłem taka kurtkę tydzień temu. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Ja już tego nie kupię, co drugi łeb w tym chodzi. A idźta! Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Ja już tego nie kupię, co drugi łeb w tym chodzi. A idźta! Ja tam se kupilem taka z futerkiem, w ch.uj ciepla a jest w kratke bo u mnie wiekszosc plebsu nosi zwykle czarne bez nadruku wiec czuje sie indywidualista z dobrym gustem, siegrasiema. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 A co polecacie na nadchodzący sezon? Właściwie bardziej chodzi mi o ciepłą kurtkę jesienną niż o puchową kurtkę na ostrą zimę. Takową mam. A chciałbym coś ładnego i ciepłego na dżdżyste jesienne wieczory. Jakie są obecnie trendy? Może coś eleganckiego albo podchodzącego pod militaria? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 Wejdź sobie po linku tego odnośnika. Ja to przymierzałem w normalnym sklepie z fancy ciuchami damsko/męskimi i jak moja zobaczyła ten płaszcz na wystawie to mało nie (pipi)ła, że w tym mi będzie dobrze. No niestety na 80% wygladasz w tym b. slabo, a Twoja kobieta powiedziala, ze wygladasz fajnie tylko dlatego zebys sie zadnej innej nie spodobal jak bedziesz sam chodzil po miescie. Przemysl to. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 września 2010 Opublikowano 8 września 2010 obso, piles? na post z 2008 odpisywac? XD Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Złota Patelnia 2010 jak nic Chu.joza ujemna. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Ktos mial stycznosc w kurtkami zimowymi Diversa? W zeszlym roku widzialem fajna za 200zl i moze w tym roku bedzie podobna. Bo cos czuje ze moja niby-zimowa kurtka nie pomoze mi tej zimy. Albo w jakich sklepach szukac tak do 200zl. Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 Ktos mial stycznosc w kurtkami zimowymi Diversa? W zeszlym roku widzialem fajna za 200zl i moze w tym roku bedzie podobna. Bo cos czuje ze moja niby-zimowa kurtka nie pomoze mi tej zimy. Albo w jakich sklepach szukac tak do 200zl. Ja w tamtym roku kupiłem świetną kurtkę zimową w Hous'ie dałem coś ok 250zł, jest bardzo ciepła i taka troszkę dłuższa i co ważne fajnie wygląda Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 października 2010 Opublikowano 13 października 2010 A jaki ma srodek? Puch, futro or what? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi