krak2610 0 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Hysz, złe porównanie, czemu niby expienie na mobach jest bardziej uczciwe od robienia Q ? ^_^ Ziew, muszę sobie zrobić konto na jap ;] Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Aj tam ;D, chodzi o porównanie, bo większość drze japę, a tak na prawdę nie ma determinacji, żeby założyć konto, zassać grę i klikać kilkanaście godzin xD. też mi oszustwo >< Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 A komu to przeszkadza ? w mojej karcie gracza bedzie widac ta gre a nie u tego co jest przeciwny. Ta gre mozna porowna do robienia ustawek pod trofea ha ha tak ja mysle. :wkurzony: Cytuj
hanry 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) Aj tam ;D, chodzi o porównanie, bo większość drze japę, a tak na prawdę nie ma determinacji, żeby założyć konto, zassać grę i klikać kilkanaście godzin xD. też mi oszustwo >< Hysz, trochę cię poniosło - kilkanaście godzin. Mi to zajeło ok. 6 godz 3 zaległe filmy obejrzałem. Edytowane 20 kwietnia 2009 przez hanry Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Wtrącę swoje trzy grosze Generalnie jeżeli ktoś chce się w takie pierdoły bawić to jego sprawa i nic mi do tego. Ale ( taa, zawsze musi być jakieś ale ) pytanie jest takie: gdzie tu przyjemność? Dla mnie gry były i będą zawsze synonimem rozrywki. A takie bezmyślne klepanie klawisza to raczej rozrywką nie jest ( dla mnie ). Nie ukrywam, że sam się do trofeów przyzwyczaiłem i lubię jak jakieś wpadnie, ale moim zdaniem zdobywanie na siłę pucharka, żeby mieć wyższy level w gamecardzie ( czy jak to tam się nazywa ) mija się z celem. Generalnie - nie potępiam osób, które się w to bawią, ale z drugiej strony nie widzę w tym sensu. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Zainstalowałem z ciekawości. Pierwsze trophy wpada zaraz na początku. Jednak nie o to chodzi. Jestem zaskoczony. Spodziewałem się jakiejś totalnej popierdółki, a tu proszę. Dla mnie lepsze niż Home. Mamy pokoik, ubranka, wiadomości, fajne minigierki, chat oraz wiele innych ciekawostek. Szkoda, że nie znam japońskiego. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Na grę wpadłem podczas poszukiwań animowanego Theme'u z zebrami. M A S A K R A - jednym słowem, nigdy bym się nie spodziewał, że tak nisko upadnę. Nie kumam japońskiego, nie mam pojęcia czemu te koty się co chwila napieprzają ale za daleko już zabrnąłem żeby się wycofać, biorę DS'a pod pachę i śledzę perypetię pary kotów, króliczycy, żaby, psa i robota - będzie calak P.S. Fenomen tej aplikacji jest wspaniałym materiałem do pracy magisterskiej z psychologii/socjologii, bez kitu Edytowane 4 września 2009 przez stoodio Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 Sciangalem i zainstalowalem z konta japonskiego, wlacznie z update. Po updacie zrobilem restart (tak jak chciala) i zalogowalem sie na polskie konto i czas zmienilem na polski. Zaczalem grac, wpadly trzy puchary i koniec. Zatrzymalo sie. Nastepny mial byc za 30 obejrzanych "opowiesci" a mam zdecydowanie wiecej i nic - puchary nie wskakuja. Z tym ze ogladam od najnowszych do najstarszych (o ile ma to jakies znaczenie). Jak to naprawic? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 (edytowane) Sciangalem i zainstalowalem z konta japonskiego, wlacznie z update. Po updacie zrobilem restart (tak jak chciala) i zalogowalem sie na polskie konto i czas zmienilem na polski. Zaczalem grac, wpadly trzy puchary i koniec. Zatrzymalo sie. Nastepny mial byc za 30 obejrzanych "opowiesci" a mam zdecydowanie wiecej i nic - puchary nie wskakuja. Z tym ze ogladam od najnowszych do najstarszych (o ile ma to jakies znaczenie). Jak to naprawic? Jako, że jestem świeżo po calaku postaram się pomóc Drugie trofeum wpada po 10 news'ach, być może oglądasz nie to co trzeba (czy historyjka kończy się odkryciem jakiejś postaci na planszy?). Polecam zrobić co następuje - po uruchomieniu aplikacji wybierz pierwszą opcję (Toro Station) i z menu po prawej stronie wybierz 3 pozycję od dołu (game extra) obejrzyj 10 news'ów - kolejny pucharek powinien wpaść. Ogólnie jest to bardzo ciekawa aplikacja. Szkoda tylko, że nie ma anglojęzycznego odpowiednika - fajnie by się oglądało new'sy ze świata gier/filmu komentowane przez Toro i Kuro, nawet jeśli nie było by to nagradzane trofeami Edytowane 5 września 2009 przez stoodio Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 5 września 2009 Opublikowano 5 września 2009 @stoodio dzieki za odpowiedz, ale zaraz po tym jak napisalem na forum, puchar za 30 "opowiesci" wpadl. po prostu czesc z nich nie jest zaliczana do pucharow. na necie wyczytalem, jest to m.in. kilka z tych, w ktorych koty poznaja roznych ludzi. poza tym sam zauwazylem, ze nie wszystkie nowe sa zaliczane. dlatego polecam zaczynac od najstarszych, na dole listy (z roku 2008). Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 W tej grze są najgłupsze trofea jakie puki co robiłem. Człowiek siedzi przed tv i tylko klika nic nie rozumiejąc Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 bo to jest gra dla trophy whorów Na jej podstawie oddzielamy ludzi normalnie kolekcjonujących trofea,od tych chwytających się wszystkiego byle tylko level ponabijać . Nie wyobrażam sobie jakim trzeba być desperatem by siedzieć tyle godzin przed tv naciskając ciągle X by mieć 100% Przerażające jest ,że dość sporo ludzi z mojej friendlisty ma w tym 100% Cytuj
Gość konstant Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 W opcjach można sobie ustawić 3 sekundowe automatyczne potwierdzanie, więc nie potrzeba naciskać <b>X</b>. Wyłączasz TV i wracasz za jakieś 15 minut, bo czasem trzeba dokonać jakiegoś wyboru. A jak to zrobic ? Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Ja zdobyłem 100% siedząc twardo przed konsolą i TV. He he, niektóre obrazki (bo tylko tyle byłem w stanie zrozumieć) były fajne Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 (edytowane) W opcjach można sobie ustawić 3 sekundowe automatyczne potwierdzanie, więc nie potrzeba naciskać <b>X</b>. Wyłączasz TV i wracasz za jakieś 15 minut, bo czasem trzeba dokonać jakiegoś wyboru. A jak to zrobic ? Normalnie - wchodzisz w opcje i ustawiasz Dla tych, którzy jakimś cudem nie znają japońskiego : klikasz ostatnią pozycję z menu (ikonka z kluczem francuskim) -> druga pozycja -> wybierasz wartość od 1-30 Edytowane 8 września 2009 przez stoodio Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 11 września 2009 Opublikowano 11 września 2009 (edytowane) bo to jest gra dla trophy whorów Na jej podstawie oddzielamy ludzi normalnie kolekcjonujących trofea,od tych chwytających się wszystkiego byle tylko level ponabijać . Nie wyobrażam sobie jakim trzeba być desperatem by siedzieć tyle godzin przed tv naciskając ciągle X by mieć 100% Przerażające jest ,że dość sporo ludzi z mojej friendlisty ma w tym 100% Bo to jest gra dla znajacych jezyk japonski.Mimo to na cos sie przydala,bo sluzy jako wskaznik jak zreszta wyzej piszesz Edytowane 11 września 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj
Nonname 73 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Czy ta gra jest jeszcze dostepna? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Jakiś miesiąc temu odpaliłem ponownie aby nabić do końca trophy i posłuchać melodijki. Nie było żadnych wiadomości do obejżenia, nie ważne w co się wchodziło, zawsze była ta sama scena: Koty gadały z robotem, na ciężarówce stał telewizor, coś się powyświetlało, ogólnie było smutno, ciężarówka odjechała i koniec. Nie wiem jak jest teraz. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) E: Ok znalazłem. Tylko, że teraz to są dwa koty na pomarańczowym tle z niebieska plamą. Chyba... 8) Edytowane 21 lutego 2010 przez schab0795 Cytuj
Nonname 73 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 (edytowane) Czy mi sie zdaje czy ta nowa wersja nie zawiera pucharkow? Edytowane 28 lutego 2010 przez Nonname Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 Nie tylko tobie się tak zdaje... A to co ściągnąłeś ile zajmowało? Ja już to wyyebałem ale zajmowało jakieś 370mb Cytuj
Nonname 73 Opublikowano 28 lutego 2010 Opublikowano 28 lutego 2010 No mi tyle samo zajmowalo ok 370mb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi