Sebastian PL 1 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji W Fashion Polce, musisz strącić w sieci 100 kapeluszy, chełmów przciwnikom W pierwszym musisz zabić 100 przeciwników nie ginąc, i musisz to zrobić w pierszej, lub drugiej części misji. W drugim musisz mieć celność ponad 50 % w zabijaniu. Ja to zrobilem chyba w 3 misji, gdzie na początku misji miało sie snajperke, i waliłem headshoty Edytowane 21 września 2008 przez RobertKWL Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) A ja tylko sprostuje, ze w achivie FASHION POLICE trzeba "strącić" przeciwnikom nie 100 nakryc glowy, a 20 Edytowane 21 września 2008 przez Wiiner Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 21 września 2008 Autor Opublikowano 21 września 2008 (edytowane) wlasnie mnie to dziwilo, bo mialem tego achievementa jak zrobilem 20 headow pod rzad mozna zakladac mecze rankingowe? Edytowane 21 września 2008 przez (Zly)Seba Cytuj
Wiiner 1 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 nie, nie mozna zakladac meczy rankingowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi