Opublikowano 26 września 200816 l Zmieniłem swój ID na sakulukk ...tak przez dwa k teraz.... zedytowałem posta pierwszego na wszelki wypadek
Opublikowano 29 września 200816 l AxlKR ta gra wymiata, GT:P odpada przy tym XD (poczekam do pelnej 5) EDIT: tez mam HeadSet'a Edytowane 30 września 200816 l przez Alec
Opublikowano 7 października 200816 l Jak jakiś Twój znajomy jest w lobby wtedy kiedy szukasz gry, wybierz trójkąt i filtr frends. To samo robią oni gdy chcą znaleźć Twoją grę.
Opublikowano 7 października 200816 l A generalnie da sie zrobic jakas ustawke tak mniejwiecej jak w call of duty 4 czyli robie gre i sle zaproszenia do ludzi??
Opublikowano 7 października 200816 l chyba pozostaje ci wejcie do Xmb i wysłanie wiadomości z poziomu menu. Łatwe i przyjemne ale jednak musza oni szukac tego meczu.
Opublikowano 19 października 200816 l Autor Dziś o 17:00 będę online, więc jak ktoś chętny na wspólną sesje to wbijać.
Opublikowano 22 października 200816 l Ma ktos do odsprzedania Wipeouta HD? Na PS store jest tanio <_< Ja wczoraj kupiłem i działa. Jak trochę poćwiczę to chętnie zagram - id: lordpix
Opublikowano 22 października 200816 l Dla mnei drogo to raz a dwa nie mam karty aby zakupić na ps store
Opublikowano 22 października 200816 l Po co Ty zainwestowałeś w PS3 skoro pełna wersja gry za 65 zł to dla Ciebie za dużo? Przestań się pytać kto Ci odsprzeda bo nie wolno i kropka.