lordpix 8 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Grigori dobrze prawi. Właśnie o to mi chodziło. Nowa gra za 65zł to okazja jak się patrzy! Karta to nie problem, na pewno ktoś się znajdzie kto doda Ci kasę na konto. @muadib83 - uznaj powyższy post również jako odp na PW;) i radzę zakupić grę za ww kwotę. Niech twórcy też coś z tego mają zwłaszcza, że cena jest mega atrakcyjna. koniec OT Dziś może pogram online i dostane baty bo wczoraj grałem całe 10min:D Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Aha ja mam za 65zł kiedy inni za 20zl no way:) A btw to jest to legalne - poczytajcie najnowszy news na tym forum w newsach o ps3 hehe A tak w ogóle to na ps3 składałem bardzo długo. Teraz zarabiam 650zł dostaje od starych 500zł a mam opłat za 650zł. Mam więc 500zł na życie na miecha. 65zł też może być dużo. Po co mam więcej płacić jak mogę mniej? Nie uda mi się - cóż szkoda. Może kiedyś zakupię PS. Czy w grze można gadać przez HS? Edytowane 22 października 2008 przez muadib83 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Aha ja mam za 65zł kiedy inni za 20zl no way:) A btw to jest to legalne - poczytajcie najnowszy news na tym forum w newsach o ps3 hehe A tak w ogóle to na ps3 składałem bardzo długo. Teraz zarabiam 650zł dostaje od starych 500zł a mam opłat za 650zł. Mam więc 500zł na życie na miecha. 65zł też może być dużo. Po co mam więcej płacić jak mogę mniej? Nie uda mi się - cóż szkoda. Może kiedyś zakupię PS. Czy w grze można gadać przez HS? Cholera, człowieku, potrafisz czytac? ZABRONIONE jest SPRZEDAWANIE gier, wymienianie jest legalne. Też nie mam kasy i co, poczekam do swiąt i sobie kupie, proste. EOT. Cytuj
pajacyk 2 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Siemka!! jest ktoś chetny na kilka batelek xDxD na online dzisiaj okolo godziny 22:00 host: klocki_LEGO Liga Rapier albo Phantom z PA lub bez:) pzdr Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Kilka slow po partyjce z Figlarzem. Nie wybaczasz bledow, stary ;p Czulem sie jakbym lecial z botem na elite. Nie bede mowil, ze to nie byl moj dzien/ nie wyszlo mi/ pad mi nie skrecil ( chociaz nie chcial mi robic BR ;p ) bo jednak na x wyscigow wygralem tylko jeden ;P Dobrze, ze nie mam HS'u bo bys slyszal ku.rwy z byle jakiego powodu. Jednak twoja platynka do czegos zobowiazuje ;] Jeszcze cie dorwe ;p Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Mam nadzieję Czekam na naprawdę dobrego konkurenta (chociaż tutaj pajacyk zayebiście jeździ), bo trochę mi się nudzi. Ale Twoje czasy są okay. Z reguły widziałem, że traciłeś po ok. 2 sekundy na trasę, tak przeciętnie, bo zdarzało się trochę więcej i trochę mniej. Imo bez problemu Elite Campaign Legend i Arcade Perfect jest w Twoim zasięgu. Tylko trochę więcej pograsz na Phantomie FEISAREM (!!!) i będzie git A potem jazda online ! A co do barreli - też mi czasem nie wchodziły, zresztą i tak nie robiłem za dużo, bo oszczędzałem HP (zwłaszcza na no weapon ). ps: W tym jednym wyścigu (Moa Therma) przegrałem, bo jakiś yebany noob się dołączył na końcówce czasu oczekiwania w lobby i już na samym początku skasował mnie rocketami, co mnie przekreśliło Ale ogólnie bardzo pozytywny szpil Trza powtórzyć Pozdro Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Czy ktokolwiek gra jeszcze online? Pościgałbym się jeszcze z kimś znajomym, bo opierdalanie Francuzów i Amerykańców już mi się nudzi... Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ja pogrywam Choc friendlista prawie pelna, znajda sie miejsca. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 W sumie mozemy zagrac jeszcze raz, chce rewanzu ;] Cytuj
Gość Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Ja też się piszę, najlepiej we wtorkowy wieczór. Przynajmniej sobie przypomnę jak się w to gra. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 9 listopada 2008 Opublikowano 9 listopada 2008 Wtorek mi idealnie pasuje ;] Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 listopada 2008 Opublikowano 10 listopada 2008 No to jutro (tj. dziś) będzie okazja ;] Podszkolony? :> Michał - jak nie zapomnę to dodaję do listy ew. Ty dodaj Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 10 listopada 2008 Autor Opublikowano 10 listopada 2008 Zgłaszam swoja osobę Pytanie tylko o której godzinie? PS. Na ilu * macie zamiar grać? Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Na phantomie, na innych jest za latwo ;] Tak jak gralem z Figlarzem, mozna pograc troche z broniami a troche bez. Mysle ze we wtorek o godzince 19-20? I jeszcze jedna sprawa. Ja ladnie prosze o nie granie na reverse trasach ;] Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Ja tez bym pogral ale posysam maksymalnie ... to jest o wiele trudniejsze niz Wipe3Out ktorego pykalem na Phantom z palcem w du-pie ... anyways jak znajda sie jacys slabsi gracze to zapraszam Ukyo_PL Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Gra ktoś jeszcze w ogóle online? Polska ekipa jest dosyć słaba, albo może raczej wybrakowana. Francuzi i Brytyjczycy mają swoich kozaków, to my tez musimy mieć !!! Ludzie, ćwiczcie i wbijajcie na online Na razie w czołówce są tylko (imo) klocki_LEGO (aka pajacyk z foruma) i emwu23 (jak dobrze pamietam ID). Ponoc ja też (skromność ). Potrzeba jeszcze kilka mocnych osób Wbijajta na szpile online Cytuj
Devil 3 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 ja z XM16E1 jestem ustawiony za 1 godz.... potrzebuje pomocy.. chce platynke zdobyc :] jak co to dodaj- zawsze chętny: devil-bufrs Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Gra ktoś jeszcze w ogóle online? Polska ekipa jest dosyć słaba, albo może raczej wybrakowana. Francuzi i Brytyjczycy mają swoich kozaków, to my tez musimy mieć !!! Ludzie, ćwiczcie i wbijajcie na online Na razie w czołówce są tylko (imo) klocki_LEGO (aka pajacyk z foruma) i emwu23 (jak dobrze pamietam ID). Ponoc ja też (skromność ). Potrzeba jeszcze kilka mocnych osób Wbijajta na szpile online Ciężko grać online jak nikogo online nie ma ;p boom na grę się skończył, już nawet słabsi skillowo nie grają ;p swego czasu miałem czasy w top 10, ale od dawna nic nie wykręcałem nowego.....pewnie poza 200 setke wypadłem na każdym tracku xD Cytuj
drk2 7 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Przydaly by sie jakies nowe tryby jak chociazby eliminator...Czemu niema eliminatora!!? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 sakiu - http://wipeoutzone.com/forum/index.php - tam znajdziesz kozaków Cytuj
juni8 6 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 (edytowane) Jako że graczy online jest mało zapraszam kogoś do pomocy w ukończeniu 3 trofeów online:Connected 2, Endurance i AG Assasin mój psID: juni8 oczywiście ja też mogę pomóc w zdobyciu tych TROPHY Edytowane 28 grudnia 2008 przez juni8 Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Kto jest zainteresowany porobieniem trophy online w WHD? M.in turniej 12 wyścigowy, zestrzelenie dwa razy i tak dalej. Wysyłać invite na Kwapi_PL Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 dziala wam online? bo po ostatnim update fw konsoli, cos nie chce mi sie laczyc z serwerem Cytuj
Gość Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Mi działa. Ale chyba dwóm osobom na forumie też nie chodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi