Opublikowano 22 września 200816 l Poswieccie kilka chwil i zaznaczcie odpowiedzi w ankiecie. Pomoze nam to jeszcze lepiej dopasowac zawartosc Poradnika do Waszych potrzeb.
Opublikowano 22 września 200816 l nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie) Trochę drogi, a większość zdecydowana opisów mnie nie interesuje. Jak dla mnie powinno być więcej publicystyki. Choć opisy niby być powinny, ale jakoś sobie bez nich radzę.
Opublikowano 22 września 200816 l kiedys, ale tak jeszcze dosyc dawno obilo mi sie o hmm oczy, ze na lamach pe na czyjes pytanie nt poradnika padlo stwierdzenie ze porandik nie jest i nie bedzie jakims cyklicznym wydawnictwem i takie gadki, ale od jakigos czasu zdaje sie ze jest inaczej - poradnik zima, porandik lato itd.. a obecnie nawet gdzies padlo stwierdzenie ze nagle bedzie on cyklicznym wydawnictwem i tak ma zostac. dziwne
Opublikowano 22 września 200816 l Poradnik jest świetny w obecnej formie, ma tylko jedną wadę - za rzadko się ukazuje.
Opublikowano 22 września 200816 l mam dokladnie takie zdanie jak Daniel Fenix, moze zrob ankiete czy plebiscyt jakie gry maja sie w poradniku ukazac?
Opublikowano 22 września 200816 l Dla opisów i publicystyki, posiadam w tej chwili tylko ostatni numer. Poprostu poprzednie sprzedałem, bo stały się zbędne, rozdział "poprzednia generacja" została przeze mnie zamknięta. Ogólnie forma podoba mi się, z jednym wyjątkiem, wolę dokładniejsze opisy kosztem ilości tytułów. Nie lubię grać z opisami, ale zdecydowanie wolę dokładne opisy rozbudowanych gier od poradnika na 1-2 strony, typu udaj się z punktu A do B i zabij wszystko co się rusza.
Opublikowano 22 września 200816 l Piszcie rowniez jakie tytuly chcielibyscie zobaczyc w nastepnym Poradniku (juz niebawem). sciera Edytowane 22 września 200816 l przez Mr_Sciera
Opublikowano 22 września 200816 l Byłbym zadowolony z Fallouta 3, Fable 2 i Dead Space jeżeli oczywiście wydają trochę wcześniej niż przed wydaniem następnego poradnika.
Opublikowano 22 września 200816 l Nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie): Nie potrzebuję opisów do gier, kodów, cheatów i podobnych. A pozostałości jest za mało w Poradniku by wydać na niego tyle ile sobie życzy pani w kiosku.
Opublikowano 22 września 200816 l nie kupuje z innych powodow (prosimy o szczegolowy komentarz w poscie) 1. cena 2. opisy są na różnym poziomie (przypominam sobie Fatal Frame 3 jak próbowałem przejść kawałek na opisie - nieczytelnie, nieprzejrzyście, koszmar) 3. zbędne opisy do gier nie potrzebujących żadnych opisów (zapychacze) kupowałbym gdyby gry naprawdę były rozwalone na części pierwsze, jeśli dobrze pamiętam to niektóre bijatyki miały opisy porozrzucane po kilku numerach - bezsens gry - na pierwszy ogień oczywiście Fallout3 , chętnie bym sobie taki unofficial guide (PE poradnik) sprawił PES2009 (taktyki, fajne ustawienia, takty pro playerów) , Gears2 (porady do multiplayera bym poczytał chętnie) , dalej już standard - Dead Space, SH Homecoming, SvR 2009, MK vs DC, SF IV itp itd
Opublikowano 25 września 200816 l Musi być Super Liga (PS3, Xbox 360, Wii) Co do gier... Fallout 3, Dead Space i coś o LittleBigPlanet i będę zadowolony.
Opublikowano 25 września 200816 l Fajnie jesli bylby jakis opis do fallouta3(niekoniecznie opis przejscia, ale ciekawostki, zadania poboczne etc.) Co do innych gier to mi to zwisa
Opublikowano 25 września 200816 l Tylko trochę późno te opisy wychodzą... giery - nawet nabyte z tzw ''trzeciej ręki'' już dawno skończone i puszczone w dalszy obieg ...
Opublikowano 25 września 200816 l Najważniejsze to SC IV ^_^ Dobrze by było żeby jeszcze dokładne opisy do Persony 3 i Infinite Undiscovery. Do dziś nie mogę zrozumieć dlaczego nie supportowaliście VF4 Edytowane 25 września 200816 l przez Ułan
Opublikowano 25 września 200816 l Poradnik jest świetny w obecnej formie, ma tylko jedną wadę - za rzadko się ukazuje. DANILO 1972. ma racje za rzadko poradnik się ukazuje.
Opublikowano 25 września 200816 l FF7 Crisis Core, GoW CoO, Persona 3 i Patapon ( proszę was nie dawajcie opisów do gier typu Tony Hawks czy Fifa..... to bezsens, podobnie z wyścigówkami).
Opublikowano 30 września 200816 l Nie kupuje - 10zł za opisy, ktore moge miec za friko z neta to lekkie przegiecie.
Opublikowano 30 września 200816 l Osobiście nalegałbym na cykliczność, a co za tym idzie możliwośc wykupienia prenumeraty. U mnie Poradnik jest albo niedostępny, albo zdobycie go graniczy z cudem. Podstawa Poradnika powinny być opisy. I tu raczej nacisk na jakość, nie ilość. Secrety, sztuczki, strategie, te wszystkie szalone tabelki etc, zamiast suchego idź do punktu B i zabij pana X. Co za tym idzie wyeliminowac tytuły, które raczej nie zasługują na umieszczenie w Poradniku, np. Manhunt 2. Skrócić także część typowo solucyjną, tam gdzie nie jest ona potrzebna (właśnie owo niesławne idź z punktu A do B). Z radoscią przyjąłbym natomiast przybliżenie wątków fabularnych, choćby pobieżne streszczenie gier pod tym względem. Mnóstwo graczy nie włada w takim stopniu angileskim, by w pełni cieszyć się fabułą, dostrzec wszystkie smaczki. Coś jak z trylogią Halo w Poradniku nr 11 czy MGS 4 PE 132. Publicystykę bym wywalił- dla mnie Poradnik od zawsze właśnie był poradnikiem i nie potrzebuje jakiegos lania wody, przeważnie o niczym. Sory panowie, ale dla mnie ta cała Publicystyka w wielu przypadkach stała na zatrważąjąco niskim poziomie i sprawiała role jeno zapychaczy. Szkoda miejsca i czasu. Dawać tylko mięso! Oczywiście te wszystkie bonusy w stylu drobnych porad typu "pies mi zeżarł płytę, co robić", tabelki ze spisem recenzji, porady techniczne, cheaty i tipsy, easter eagi zostawic jak najbardziej, byle we właściwych proporcjach .
Opublikowano 30 września 200816 l Osobiście nalegałbym na cykliczność, a co za tym idzie możliwośc wykupienia prenumeraty. U mnie Poradnik jest albo niedostępny, albo zdobycie go graniczy z cudem. Podstawa Poradnika powinny być opisy. I tu raczej nacisk na jakość, nie ilość. Secrety, sztuczki, strategie, te wszystkie szalone tabelki etc, zamiast suchego idź do punktu B i zabij pana X. Co za tym idzie wyeliminowac tytuły, które raczej nie zasługują na umieszczenie w Poradniku, np. Manhunt 2. Skrócić także część typowo solucyjną, tam gdzie nie jest ona potrzebna (właśnie owo niesławne idź z punktu A do B). Z radoscią przyjąłbym natomiast przybliżenie wątków fabularnych, choćby pobieżne streszczenie gier pod tym względem. Mnóstwo graczy nie włada w takim stopniu angileskim, by w pełni cieszyć się fabułą, dostrzec wszystkie smaczki. Coś jak z trylogią Halo w Poradniku nr 11 czy MGS 4 PE 132. Publicystykę bym wywalił- dla mnie Poradnik od zawsze właśnie był poradnikiem i nie potrzebuje jakiegos lania wody, przeważnie o niczym. Sory panowie, ale dla mnie ta cała Publicystyka w wielu przypadkach stała na zatrważąjąco niskim poziomie i sprawiała role jeno zapychaczy. Szkoda miejsca i czasu. Dawać tylko mięso! Oczywiście te wszystkie bonusy w stylu drobnych porad typu "pies mi zeżarł płytę, co robić", tabelki ze spisem recenzji, porady techniczne, cheaty i tipsy, easter eagi zostawic jak najbardziej, byle we właściwych proporcjach . A mnie się podobał opis MANHUNTA 2.
Opublikowano 2 listopada 200816 l Kiedy next-geny już wyszły wg mnie powinniście umieszczać przede wszystkim opisy do trudnych trofeow i achievementow. I oczywiście ciekawe artykuły, takie jak ostatnio były(halo3 itp.), bo tak naprawdę każdy może wejsc na gamefaqs.com i ze słownikiem zrozumieć co tam jest napisane.powtarzam-przede wszystkimTROFEA I ACHIEVEMENTY.
Opublikowano 4 listopada 200816 l Nie kupuję poradnika z ponizszych powodów: -opisy do gier które skonczyłem czas jakiś temu, no raczej typem hardcorowca nie jestem (może LBP to zmieni) -nie kumam bijatyk ( najczesciej trafiałem na poradnik z opisem ciosów/"chytów"/ itd -nie orientuje się kiedy bedzie następny, juz chyba MGS częsciej wychodzi -no nie przemawia do mnie treść jakoś brakuje w ankiecie pozycji Ile numerow Poradnika Extreme posiadasz? 0 <-- co bym chciała w nowym opis zdobycia wszystkich bąbli w LBP, jak to opisać? ( z czystej ciekawosci warsztatu opisu bym kupił) jakoś taki ostanio sackboyowy jestem, opis stworzenia levelu pt "Z Sokolskiej na Modelarską" z bossem Bombardier
Opublikowano 4 listopada 200816 l Kiedy next-geny już wyszły wg mnie powinniście umieszczać przede wszystkim opisy do trudnych trofeow i achievementow. I oczywiście ciekawe artykuły, takie jak ostatnio były(halo3 itp.), bo tak naprawdę każdy może wejsc na gamefaqs.com i ze słownikiem zrozumieć co tam jest napisane.powtarzam-przede wszystkimTROFEA I ACHIEVEMENTY. popieram tą myśl, nie każdy zna obce języki