Skocz do zawartości

Kings of Leon

Featured Replies

Opublikowano

dzis dostalem nowiuskie only by the night no i musze napisac ze kazdy kolejny album jest coraz lepszy

najlepsze kwalki imo :

closer

use somebody

http://www.youtube.com/watch?v=B1HXVlqexz4

w tym momencie imo najciekawsza grupa rockowa na csenie

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No niegłupia całkiem płyta, do mnie najbardziej trafia Cold Desert. Ale niestety wokal zupełnie mi nie podchodzi.

Opublikowano

wczoraj chyba na mtv leciał jakiś ich występ na żywo, nie podobało mnie się

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Use Somebody i Sex on Fire bardzo dobre kawałki.

edit: Potwierdzili przyjazd na Openera.

Edytowane przez Cris

Opublikowano

fajnie. Ostatnia płytka mi się nieźle wryła :). Pomimo ze nie przepadałem za nimi..

Opublikowano

Kojarzę ten zespół z jakiejś składanki czy soundtracka, ale nie pamiętam piosenki. Widzę że po ostatniej płycie zespół jest trendy, muszę posłuchać.

Opublikowano

Pamiętam początki tego zespołu i chyba ich pierwszy teledysk, który zobaczyłem na MTV2. "Four Kicks" fajną piosenką było i jest. Szczerze mówią jakoś nie trzymałem się tego zespołu, ale jak mówi kolega wyżej, oni są teraz trendy, to trzeba się przekonać ;) Przeglądając jutjub doszedłem do wniosku, że da się tego słuchać. "On Call" fajnie brzmi.

A wokalista to drugi Ozzy...

Opublikowano

Przesłuchałem jedną płyte i w sumie nic rewelacyjnego. Taki tam rock, wiele kapel tak gra. Na pewno mają masę fanów wśród nastolatek, sądząc po prezencji, a to - .

Edytowane przez White

Opublikowano

=D.

Ja wiem, oklepany song itd. ale lubie go ;]