Opublikowano 10 października 200816 l w jaki sposob mozna znalezc wszystkie eventy? mam ich 112, trofea wszystkie procz teog i oczywisice platynowego. gram wyscigi i reszte i caly czas mam te 112/120... o co chodzi? wjedz na kazde skrzyżowanie w grze na małej prędkości http://faqsmedia.ign.com/faqs/image/articl...e_2008jan30.jpg
Opublikowano 10 października 200816 l I uważaj niektóre są na autostradach, więc jedź powoli i patrz czy Ci wyskoczyła propozycja wyścigu, bo ja na początku ominąłem te na autostradzie bo jechałem pod nią i nie wiedziałem czemu nie mam wszystkich. Edytowane 10 października 200816 l przez kaczor_kg_PL
Opublikowano 11 października 200816 l Mam taki walek. Zrobilem lacznie juz 17 Timed Challange a w tym 10/10 dla 2 graczy i nie mam pucharku. Potem moj brat na swojej konsoli (na moim koncie) zrobil mi pucharek za kamerke (zostawilem u niego kamere jak bylem w odwiedzinach) i wyskoczyl mu puchar i odrazu platynka za calaka. A gdy wchodze na swoja konsole caly czas mam 82% ( brakuje pucharow za 10 time challange oraz za kamerke) mimo ze wszystko mam juz zrobione. WTF?? mam wersje z pss
Opublikowano 11 października 200816 l wrzuc swojego save'a na pendrive jakis - zrob nowy save i sproboj 10 timed zrobic trofea z bike packa nei sa wymagane do platyny - dlatego masz platyne i tylko 80% trophy
Opublikowano 11 października 200816 l wrzuc swojego save'a na pendrive jakis - zrob nowy save i sproboj 10 timed zrobic trofea z bike packa nei sa wymagane do platyny - dlatego masz platyne i tylko 80% trophy Mam trophy z bika wszystkie, Brak tylko kamerki i 10 timed challange mimo ze mam zrobione. No nic zobacze zaraaz z tym savem
Opublikowano 11 października 200816 l tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak?
Opublikowano 11 października 200816 l tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak? bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku. mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy. Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma. Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo) On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA. Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke.
Opublikowano 11 października 200816 l tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak? bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku. mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy. Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma. Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo) On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA. Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke. To moze powiedz bratu zeby puchary zsynchronizowal. On je ma na konsoli ale nie wysal na server. Musi wejsc w XMB w zakladke trophy bedac zalogowany na twoim koncie.
Opublikowano 11 października 200816 l co do tych 10 timed to nie wiem czemu nei zaliczylo - tak jak pisalem: sproboj nowy save zrobic co do trophyu z kamera - po tym jak brat u siebie zrobil trophy powinien synchronizacje zrobic trofeow (beda zalogowanym wejsc w zakladke Trophy) i wtedy jak to zrobi Ty logujac sie bedziesz mial to co on "zsynchronizowal" ;p - z drugiej stroyn nei wiem czemu platyne brat wylapal skoro nie masz zaliczonego 10 timed
Opublikowano 12 października 200816 l jest calak, włącznie z bikes trophy kamerke se kupiłem :] W rzeczywistosci wygladasz jednak inaczej niz na awatarze. Gratuluje calaka. Gramy dzisiaj wieczorkiem ?
Opublikowano 12 października 200816 l jest calak, włącznie z bikes trophy kamerke se kupiłem :] W rzeczywistosci wygladasz jednak inaczej niz na awatarze. Gratuluje calaka. Gramy dzisiaj wieczorkiem ? ty tez do kogo polecial mugshot z piwem dupa i fakami? mozna pograc
Opublikowano 12 października 200816 l ja z checia pogram, wczoraj odlączyli mi prad jak gralem z paroma osobami z Forum, sorry za rozwalenie Time Challange . Olsen, zrobiłbyś mi trofeum z kamerką?
Opublikowano 12 października 200816 l ja z checia pogram, wczoraj odlączyli mi prad jak gralem z paroma osobami z Forum, sorry za rozwalenie Time Challange . Olsen, zrobiłbyś mi trofeum z kamerką? niema problemu. odezwij sie przez poczte w XMB. i zaraz zrobie edit. done! Edytowane 12 października 200816 l przez Olsen
Opublikowano 12 października 200816 l też się chętnie dołączę do gry moje ID macie obok piszcie jak będziecie rozgrywać jakąś partyjkę
Opublikowano 12 października 200816 l Jak zaliczyć trophy ''Set 10 time road rules''? Wydaje mi się, że mam to zaliczone ale trophy jak nie było tak nie ma...
Opublikowano 12 października 200816 l Musisz pobić rekordy tras ale w trybie offline, czyli rekordy ustalone przez twórców
Opublikowano 12 października 200816 l No to dupa. Jakiś błąd chyba mam bo mi trophy nie wskakuje... Mam ponad 20 pobitych czasów i nic.
Opublikowano 12 października 200816 l miałem dokładnie taki sam problem jak ty jedyne wyjście to zgranie save na jakiś pendrive i usunięcie go z konsoli, po czym robisz nowy save i na nim pobijasz 10 czasów ulic w offline wtedy trophie wskakuje , jak je zdobędziesz skasuj save i wgraj ten stary z pendrive i wszystko będzie git właściwie nie masz innego wyjścia pozdro
Opublikowano 19 października 200816 l Ja mam pytanko. Nie mam kamerki, mam wersję z psstore Us. do calaka potrzebuję 2 trofeów- 8 soób na stadionie i Wysłanie mugshota komuś. O ile to pierwsze jest do "utawienia" to jak si.ę ma sprawa z tym trofeum z kamerką. Save nie jest potrzebny prawda? Wstarczy że ktoś z kamerką włączy grę prześle komukolwiek zdjęcie, zsynchronizuje trofeum i będe je miał. Tak czy nie? Jak tak to potrzebuję jednego chętnego do trofeum z kamerką.
Opublikowano 20 października 200816 l ktoś chętny dzisiaj po 20.00 na uswtakę w celu zaliczenia pucharku za spotkanie 8 osób na wildcat stadium?tylko te zadanie brakuje mi do platynki
Opublikowano 20 października 200816 l ja moge pojezdzic rekreacyjnie ;p jak cos to wolajcie na gg 3993212