Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano
mozna zrobic ustawke pod 8 osob na stadionie np w niedziele ?? zainteresowany ktos??

Od godziny 18 moge sie stawic;)

W ogole jak ktos chce pomoc porobic challenge to bedzie fajnie;)

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 32,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

I co graliscie dzisiaj a wlasciwie wczoraj?? Bo ja niestety mialem caly dzien zajety i nie mogłem :(

Opublikowano

tak, 3 nas było więc dałem open, wpadło 5 randomów, odpaliłem challenge'a no i wpadło ;p

Opublikowano

Wiecie, że są jakieś nowe trophiesy w BP ?! Dziś niechcący zobaczyłem ...

Opublikowano
Wiecie, że są jakieś nowe trophiesy w BP ?! Dziś niechcący zobaczyłem ...

wiemy :) !! Ale beda dostepne wraz z nowym DLC w blizej nie okreslonym mi terminie w 2009 !! Przynajmniej tak wyczytalem

Opublikowano
tak, 3 nas było więc dałem open, wpadło 5 randomów, odpaliłem challenge'a no i wpadło ;p

No to dalem po (pipi)e:)

Opublikowano

Panowie kupuje Burnouta wraz z premiera Ultimate Box`a to odrazu razem pozalicza sie te nowe trofea.

Opublikowano

Wie ktoś jakie kamerki usb działają z PS3? brakuje mi 1 trofeum do platyny, ale nie chce kupować kamery specjalnie....zamienie sie już całkowicie w trophy whore :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

do platynki został mi tylko stadion... kiedy mógłbym liczyć na Waszą pomóc? :D

Opublikowano
do platynki został mi tylko stadion... kiedy mógłbym liczyć na Waszą pomóc? :D

Daj znać na PSN jak zbierzesz ekipę to wpadnę pomóc.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Tez moge, jeszcze coati (coatixan) i maciucha (maciucho) pewnie by dali rade.

Opublikowano

też mogę pomoć; ja robiłem z randomami więc wiem, jak to trzeba liczyć na dobrą wolę ludzi, których się w ogóle nie zna.....

btw platynka mi wpadła ;p ostatnie trofeum jakie mi brakowało to oczywiście smugshoot ;p

Opublikowano

Ja też robiłem z randomami, ale najpierw ustawiłem Marken Man i prawie wszystkich zwabiłem na stadion :)

Opublikowano
Ja też robiłem z randomami, ale najpierw ustawiłem Marken Man i prawie wszystkich zwabiłem na stadion :)

Ja to zrobilem jeszcze inaczej ! Dolaczalem sie do gier(challenge ) gdzie bylo 7 playerow i prosilem hosta aby odpalil challengea gdzie na stadion trzeba dojechac . Za 8 razem sie udalo

PS. Jak bd brakowalo ludzi do ustawki to mnie zawolajcie

Edytowane przez BOSMAN!!

Opublikowano

To jak jutro z czasem Panowie? ja będę jutro w domu od 17, piszcie kto będzie to zaproszenia polecą;)

Opublikowano

Do mnie to lepiej najpierw na gg, zebym poszedl na konsole ;)

E: No i dzisiaj poszlo we 4 - ja, coati, emet i janczes. Jak ktos jeszcze potrzebuje to pisac ;)

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

Jak myslicie - da rade zebym dal kumplowi moje dane i zaliczyl trofeum w Burnoucie z kamerka, bo ja ma? Tylko tego mi brakuje, a zadna kamerka z dwoch w domu nie dziala z playem :/

Opublikowano

Tak. Sam tak pewnie zrobie bo nie mam i nie zapowiada sie abym mial kamerke do PS3.

Opublikowano

O.O Dzieki, to moze nieco ulatwic spraawe... bo jeden moj znajomy ma Eye Toy'a :)

Opublikowano

Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_<