Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano
  Szymek_PL_ napisał(a):
w weekend chyba kazdy ma czas :)

W weekend jak najbardziej , sobota lub niedziela

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 32,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

Mam problem - nie zaliczyło mi trophy za wszystkie Drive-Thrus. Na pewno wszystkie odwiedziłem, nawet podczas jednej sesji. Mam stworzyć może nowy save? :/

Opublikowano

W menu masz odnalezione wszystko? Masz po lewej zaznaczone ile masz z: 5wysypisk i przemalowan, 11stacji i napraw.

Opublikowano

ja z chęcią moge się na jakieś trophy ustawić na piątek w nocy,

sam nie wiem jakie bo nie ogarniałem jeszcze tych po sieci,

jak coś pisać

psn id : krak2610

Opublikowano

O ile tv będzie wolny to będę w sobote o 17 ;)

Opublikowano

Owiec - właśnie mam wszystko odkryte. W statsach też widnieje, że jest wszystko. Nie wiem czemu nie zaliczyło :(

Opublikowano

Sprobuj odwiedzic wszystkie stacje jeszcze raz tyle, ze np motorem. Narazie tez graj, skoncz gre, pograj na multi, jak po drodze nie wpadnie, to zostanie Ci tylko nowy save.

Opublikowano
  Szymek_PL_ napisał(a):
  ZakOnIck napisał(a):
ok to jak umawiamy się wstępnie na sobotę tak na 17 piszcie czy pasuje

pasi

Mi także , będe bankowo

Mój PSN baton1983poland

Opublikowano

Dostałem PM od BaTa, ale nie mogę się zalogować na PSN :/ Wróciłem akurat na 17 i cały czas wyskakuje mi error. A connection could not be established, go to Settings -> Network Settings. Niby poustawiane wszystko jest dobrze, ale przy teście połączenia timeout, Access Point nie odpowiada :/ Nie wiem co się zje.bało, ale też jestem lekko pod(pipi)iony.

Opublikowano

Ostatni raz pomagam - 40 minut czekania to nawet jak dla mnie (jestem raczej cierpliwy:)) ciut za dużo :P

Opublikowano
  Old_Kyo napisał(a):
Ostatni raz pomagam - 40 minut czekania to nawet jak dla mnie (jestem raczej cierpliwy:)) ciut za dużo :P

hehe...organizacja super :( dzieki wszystkim... :piwo: dla Was :)

Opublikowano

jest ktoś wolny (8osób :D) kto mógłby mi teraz pomóc ze stadionem? ;>

Opublikowano

dzieki za pomoc ni diabła nie widziałem tego chellenga żeby się spotkać na stadionie całe szczęście że są ludzie bardziej ogarnięci niż ja jeszcze raz wielkie dzięki :piwo:

Opublikowano

----->...Pisze od Brata :P Pomogl by ktos w zdobyciu pucharku ( w 8 osob spotkac sie na stadionie) Moje id: Igorek_PL_ :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Igorek sorry, ale tak wczoraj ludzie wychodzili jak popieprzeni, ze malo co dalo rade zrobic.

Opublikowano
  Szymek_PL_ napisał(a):
----->...Pisze od Brata :P Pomogl by ktos w zdobyciu pucharku ( w 8 osob spotkac sie na stadionie) Moje id: Igorek_PL_ :)

Te trophy da rade zrobić offline. Ja nie grając jeszcze w sieci zaliczyłem to w road rage'u, zupełnie przez przypadek. Jakie było moje zaskoczenie kiedy wyskoczył pucharek :o

Jak będę dzisiaj to Cię poszukam ;p

Opublikowano

Pisze sie na wszystkie trofea online !!!!

ID Muaddibb83