sakiu 83 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Jakim cudem ci offline wpadło...przecież musisz mieć 7 osób i musi to być challenge online lol...więc jakim cudem? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 sakiu - jeśli piszesz o spotkaniu na stadionie 8 osób to NIE MUSI być to challenge Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Ale jak to zrobić offline tak czy siak? nakrzyczeć na konsolę, żeby za toba pojechali w 7? ;p Jeśli naprawdę mu tak wpadło offline to szczęście raz na tysiąc chyba lol..... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 W Road Rageu przeciez nie jest tak ciezko skierowac mase samochodow, gdzie sie chce, bo i tak za Toba jada. Wystarczy sie krecic po/w okolicach stadionu i powinni wjechac. Cytuj
Turas 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 Jakim cudem ci offline wpadło...przecież musisz mieć 7 osób i musi to być challenge online lol...więc jakim cudem? Tak jak napisałem wpadło. Zupełnie nie miałem zamiaru tego robić, bo nawet o tym nie wiedziałem. Widocznie jest taka możliwość skoro mi zaliczyło, więc daruj sobie gimnazjalne lole i inne takie jak nie masz pojęcia o czym mówisz. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium - Awarded for meeting up with 7 other players inside the Wildcats' Baseball Stadium in an online game Być może błąd - być może się da - nie wnikam - niech ktoś to po prostu potwierdzi lub nie i tyle. Bez kłótni Edytowane 6 lutego 2009 przez Kyo Cytuj
Turas 0 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) Da się ale dla świętego spokoju powiem że mi nie wyskoczyło offline. Kłamałem. Chcesz komuś pomóc coś zrobić niekoniecznie sposobem podanym w grze, wiedząc to ze swojego doświadczenia to nie uwierzą. Nie powiedziałem że to reguła. Mógł to być błąd. Zwisa mi to. Edytowane 6 lutego 2009 przez Turas Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 lutego 2009 Autor Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Brakuje mi! spotkanie w 8 na stadionie... 10 timed challenge stunt, road rage, marked man Zeratul_pl będę dziś od około 21. Dzięki wszystkim za pomoc. W porównaniu do achv trophies są banalne... mam już większość o 3h grania Edytowane 8 lutego 2009 przez Zeratul Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 No bo nikt by nie grał od nowa jakby dali takie same trofea jak achi ;p na serio, kto by jeszcze raz bił 100%? :o Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Ja bym gral Dla was whory to wiadomo ,ze juz byscie sie nie zabierali za ta gre bo zeby zdobyc 101% to trzeba naprawde duuuzo czasu spedzic z ta gra.Ja tam mam juz 500h , juz wszystko w tej grze widzialem i nawet dobrze by bylo jak by dowalili jakies naprawde trudne trofeum przy ktorym bym sobie wszystkie wlosy z glowy wyrwal ;D Ahhh marzenia... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Od czego jest WipEout? :potter: Cytuj
kluha 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Pomoże ktoś zdobyć pucharek za Mugshota?W zamian moge pomóc robić challenge. Cytuj
mikro 48 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Jak można zrobić komuś Mugshota ? Trzeba dać komuś swój psn id i hasło ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 (edytowane) Tak - ale lepiej komuś zaufanemu Właśnie kluha się cieszy ze zrobionego przeze mnie przed chwilką Trofea BTW: pierwszy raz nie weszło od razu - musiałem do końca synchronizację zrobić... Edytowane 8 lutego 2009 przez Kyo Cytuj
kluha 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Dokładnie,jeszcze raz wielkie dzięki za bezinteresowną i szybką pomoc Kyo. Do platyny brakuje mi jeszcze tylko 8 na stadionie,jeżeli jest jeszcze kilka osób bez tego pucharka można pomyśleć nad jakąś ustawką :wink1: Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 8 lutego 2009 Autor Opublikowano 8 lutego 2009 nikt nie pomoże z paroma trophies? 15 min to zajmie Cytuj
kluha 0 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Pierwsza platyna wlasnie zdobyta ale i tak moge pomoc ze stadionem. Cytuj
tomek0306 0 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 nikt nie pomoże z paroma trophies? 15 min to zajmie Zeratul dzisiaj po po poludniu kolega mam mi pożyczyć grę wiec jak coś mogę Ci pomoc Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Dzisiaj też mogę pomóc - cykniemy wszystkie online Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Pisac do mnie priva i dodac do listy, to tez moge pomoc. Tylko pisac w privie jaka godzina, a najlepiej pare opcji Cytuj
mikro 48 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 W takim razie jak możesz mi pomóc Old_Kyo to wyślę Ci dzisiaj moje PSNid i hasło na PM Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 Spoko. Daj znać tak około 16:00 albo później - mój nr. GG masz obok. Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 tez mogę pomóc tylko dodaj do znajomych i wyślij info o której najlepiej wieczorem Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 lutego 2009 Opublikowano 9 lutego 2009 O której robimy ustawkę na stadion? Postaram się 2 kolegów ciągnąć do pomocy (nic nie obiecuje). Kto jest chętny i na którą godzinę najlepiej? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi