K_J 4 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Witam, Jak najszybciej i jakim samochodem zrobić 10 x Showtime? Jak najszybciej zrobić Timed Challenges - jaki samochód? Z miłą chęcią umówię się na stadionie w 8 osób Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 (edytowane) Ja mam pytanie dotyczące tego trofeum Score a Boost Chain of x4 - Awarded for achieving your first Boost Chain of x4 Robiłem na stadionie i maksymalnie mi wychodziło x3 robie cos żle czy może mam słabe samochody jeszcze na to? A 10 x Showtime to chyba każdym autem się da..... ja wsumie ma juz 5 i zajeło mi to chwile. Timed Challenges - to trzeba w sieci grać i chyba auto nie jest bardzo ważne.... aczkolwiek lepiej szybkie. Ze stadionem to też się pisze..... dzisiaj starałem sie tam około 2 godzin zebrac 8 i nici ...zawsze ktoś się w.kurzał i odchodził. Edytowane 7 maja 2009 przez RejdenForce Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 7 maja 2009 Opublikowano 7 maja 2009 Ja jestem chetny na ustawke do gliniarzy ;] Cytuj
Qra 160 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Zostało mi jedno trofeum do 100% - Every player take a photo for a Party. Ma ktoś party pack i kamerkę i chce mi pomóc? up up up Ja jestem chetny na ustawke do gliniarzy ;] ja się piszę, choćby dzisiaj Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Hej Qra ale to trofeum zdobywa się grając samemu. Chyba że nie masz kamery, to wtedy nie wiem. Ale jak masz to jak masz nazwy player 1, player 2 itd. , to zmień ich nazwę na obojętnie jaką, a po tym będzie możliwość strzelenia fotki. Zrób tak ze wszystkimi playerami i po sprawie. ==================== Trofeum x4 boost chain, możesz zrobić jedynie speed carem, obojętnie którym. Najlepiej pojechać w góry gdzie są długie drogi i mały ruch, jechać pod prąd, driftować i cały czas trzymać boosta. Szybko Ci wpadnie ==================== W showtime'ach i timed challengach nie ma znaczenia jakie auto, chociaż oczywiście jak timed challenge polega powiedzmy na zrobieniu barrel rolla, to lepiej wziąć auto typu stunt. Ale ogółem to nieważne jakie masz auto. ==================== Co to stadionu też już zdobyłem, ale również mogę pomóc. Jak coś PSN ID kaczor_Kg_PL Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 Dzięki za super podpowiedzi...... a co do stadionu to szukam nadal 6 chętnych może w niedziele wieczorem.? Prosze o dodawanie mnie do listy ID RejdenForce. Cytuj
K_J 4 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 (edytowane) Mi zostały już tylko trofea za stadion i za 10 Timed Challanges ale grając dzisiaj odnoszę wrażenie, że ich nigdy nie zdobędę. Grający chyba nie czytają wyzwań i robią co chcą najczęściej jeżdżą nie wiadomo gdzie. A jak już wszyscy są w komplecie to któryś z graczy wychodzi i wyzwanie jest przerywane. Dobrze, że nie miałem dzisiaj włączonego HS bo bluzgania na tych pacanów byłby ogrom. Najfajniej robiło się Timed Challenges jak było nas dwóch lub trzech. Im więcej graczy tym większy syf. Inna sprawa to zawsze się znajdzie jakiś kretyn co wjeżdża w du... w czasie gdy próbuję włączyć nowe wyzwanie :wkurzony: Edytowane 8 maja 2009 przez K_J Cytuj
Keptyn_Quark 0 Opublikowano 8 maja 2009 Opublikowano 8 maja 2009 chetnie pomoge w niedziele wieczor. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 (edytowane) To może spotkanie na stadionie w niedziele o 20 do 21 bo pewnie trochę potrwa zanim się 8 znajdzie. Edytowane 9 maja 2009 przez RejdenForce Cytuj
Keptyn_Quark 0 Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 okej kto zaklada gre i do kogo mam wyslac requesta o dodanie do friendsow Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 9 maja 2009 Opublikowano 9 maja 2009 (edytowane) Ja zakładam jutro o g20 gre... zaproś mnie..... juz mam 4 potencjalnie chętne osoby. Generalnie przypominam jak ktoś chętny to jutro ustawka na stadionie. Edytowane 9 maja 2009 przez RejdenForce Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 Ja będe ok 21+, ślijcie zaproszenia to pomoge. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 maja 2009 Opublikowano 10 maja 2009 platynę już zrobiłem, ale jak coś to mogę pomoc Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 Ja tez moge być ...daj znać kiedy. Cytuj
aigorr 0 Opublikowano 11 maja 2009 Opublikowano 11 maja 2009 jak coś to mogę pomóc ze stadionem, ale chętnie porobię również timed chel. Cytuj
Turas 0 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 Co WY wszyscy z tym stadionem? Nie ma problemu ze zrobieniem tego. Wchodzisz do gry gdzie jest 7 graczy, piszesz do hosta żeby wrzucił jakiś challenge ze stadionem i po problemie. Ewentualnie sam zakładasz grę i czekasz aż się zbierze 8 ludków. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 15 maja 2009 Opublikowano 15 maja 2009 (edytowane) Jutro 20? Mam wielką prośbę czy ktoś mógłby mi zrobić Send a Mugshot or Smugshot Awarded for sending a Mugshot or Smughot to another player during an online game (requires a USB camera to be connected) i Every player take a photo for a Party Awarded when every player in a Party takes a photo of themselves. Requires a USB camera to be connected. Dwa trofea z kamerką... Edytowane 15 maja 2009 przez szymuR1920 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 maja 2009 Opublikowano 16 maja 2009 (edytowane) Ja jestem codziennie 8) więc czekam na zaproszenie. EDIT: zrobi mi ktos trophy z kamerka ?? Edytowane 17 maja 2009 przez Square Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 Witam, Jest ktos chetny do zrobienia trophy z ostatniego DLC ? Jak cos to moje PSN macie Cytuj
biszkopt78 1 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 trofeum ze stadionem można zrobić samemu bez żadnych ustawek w zależności od szczęścia w 1 - 1.5h po prostu zakładasz gre i czekasz na ludzi (najlepiej jak byś miał przynajmniej jednego kumpla do dołączenia bo początek jest ciężki tak do 3 graczy) cały czas robisz sobie jakies wyzwania jak dobijesz do 4 ludzi to później jest już z górki bo dużo ludu się dołącza oczywiście tych nie kumatych którzy zamiast robić wyzwania pętają się bez celu po mapie kikujesz , jak uzbierasz ośmiu graczy robisz wyzwanie ze stadionem (nie pamiętam jak to się nazywało ) i trofeum wpada p.s. jest ktoś zaufany na forum kto zrobiłby mi trofeum z mugshotem? Cytuj
hanry 0 Opublikowano 17 maja 2009 Opublikowano 17 maja 2009 p.s. jest ktoś zaufany na forum kto zrobiłby mi trofeum z mugshotem? EDIT: zrobi mi ktos trophy z kamerka ?? Mogę pomóc w tym ''trofiku''. Chętni niech slą Request'a i potrzebne dane. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 trofeum ze stadionem można zrobić samemu bez żadnych ustawek w zależności od szczęścia w 1 - 1.5h po prostu zakładasz gre i czekasz na ludzi (najlepiej jak byś miał przynajmniej jednego kumpla do dołączenia bo początek jest ciężki tak do 3 graczy) cały czas robisz sobie jakies wyzwania jak dobijesz do 4 ludzi to później jest już z górki bo dużo ludu się dołącza oczywiście tych nie kumatych którzy zamiast robić wyzwania pętają się bez celu po mapie kikujesz , jak uzbierasz ośmiu graczy robisz wyzwanie ze stadionem (nie pamiętam jak to się nazywało ) i trofeum wpada p.s. jest ktoś zaufany na forum kto zrobiłby mi trofeum z mugshotem? Własnie ja miałem szczęście bo trophy ze stadionem zrobiłem od razu po wejściu do gry. Pozatym średnio 2 razy na sesje w BP ląduje w 8 osób na stadionie, więc nie ma trudno. Dużo ale to dużo trudniej jest zrobić wszystkie wyzwania, pod koniec gdzie brakuje już tylko kilku to niektóre powtarzałem po 15-20 razy, a i tak nie wpadało niekiedy bo ktos zawsze zwalił/wyszedł. Teraz to tylko pomagam innym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi