KainGorn 2 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Burnouta mam od 2 dni i oczywiscie przymiezam sie do platyny, problem tylko ze nie mam kamerki i pozyczyc od kogos tez raczej nie mam jak;p W kazdym razie jestem chetny na spotkanie na stadionie Cytuj
hanry 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Burnouta mam od 2 dni i oczywiscie przymiezam sie do platyny, problem tylko ze nie mam kamerki i pozyczyc od kogos tez raczej nie mam jak;p W kazdym razie jestem chetny na spotkanie na stadionie Wyslij requesta, to sie fote zrobi. Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 o to super:) juz wysylam Cytuj
Arkady 1 008 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Mam kilka pytań co do pucharków: Invite a friend to join you in Paradise City - trzeba zaprosić kogoś z FL PSN? Pomoże ktoś? Send a Mugshot or Smugshot - wysłać fotke czy jak? Jak coś piszę się na ustawkę na stadione Swoją drogą, chore trofeum, bez ustawki to albo szczęscie, albo czekać godzinami lub to i to. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Daj znać to włączę BP i zrobisz sobie trofisa. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Mam kilka pytań co do pucharków: Invite a friend to join you in Paradise City - trzeba zaprosić kogoś z FL PSN? Pomoże ktoś? Send a Mugshot or Smugshot - wysłać fotke czy jak? Jak coś piszę się na ustawkę na stadione Swoją drogą, chore trofeum, bez ustawki to albo szczęscie, albo czekać godzinami lub to i to. Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko zbierają. Najgorzej jak jest się samemu, najlepiej zaczynać z 2-3 znajomymi i szybko będzie full. Send a Mugshot or Smugshot - jak masz kamerke to wystarczy zaliczyć takedown na jakimś zawodniku, ewentualnie pobić jakiś rekord czasowy czy showtime na ulicy, albo być najlepszym w jakiejś konkurencji co jest wyświetlane w prawym-górnym rogu gdy się jeździ w multi. 1 Cytuj
KainGorn 2 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 (edytowane) Już nie wiele brakuje do platynki, hanry zrobił mi mugshota i jest spoko Zostały samie głupie trofea: odnaleźć wszystkie car parks, odnaleźć wszystkie eventy i spotkanie 8 graczy na stadionie. Myślę że dzisiaj wbiję Edit: No i platyna wpadła :] Edytowane 8 października 2009 przez KainGorn Cytuj
Gość mevek Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 mogę pomoc! pisać... Cytuj
nero 2 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Odświeżam temat z odmętów zapomnienia 8 Players meet in the Wildcats? Baseball Stadium - chciałbym pomocy z tym dziadostwem, bo grając normalnie we Freeburnie nie idzie wszystkich idiotów zgonić do stadionu, 5-6 góra się zjedzie, ale dwóch głupków wystarczy co nie rozumieją albo mają w poważaniu i nie ma bata. Sam mógłbym skombinować... myślę do 3-4 osób. Z pozostałymi dam sobie chyba sam radę: Complete 10 Timed Challenges Send a Mugshot or Smugshot - może być do tego EyeToy? Bo Eye'a nie mam Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 Jak chcesz pomocy z jakims trofeum to wal do mnie : XM16E1__PL (podwojne "_") Zawsze sluże pomocą Send a Mugshot or Smugshot - może być do tego EyeToy? Bo Eye'a nie mam Moze byc . Cytuj
Gość konstant Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Szybkie pytanie: duzo trzeba grac na platyne? Ciezka jest do zdobycia? Cytuj
ubol 59 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 Jeszcze musisz wziąć pod uwagę, że aby zdobyć platynę będziesz potrzebował kamerki... Cytuj
nero 2 Opublikowano 7 marca 2010 Opublikowano 7 marca 2010 (edytowane) Jest kupa znajdziek, większość da się znaleźć samodzielnie, ale przy paru przydaje się pomoc z Netu. Do jednego trofeum potrzeba kamerki, do innego ośmiu w miarę rozgarniętych ludzi online którzy łaskawie raczą się zebrać w jednym miejscu. Na moje ślepe oko do tygodnia grania non stop. ________ Pardon, zapomniałem że nie wszystkie znajdźki są potrzebne do trofeów. 5 dni. Edytowane 7 marca 2010 przez nero Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 Mi zajęło to około 30 godzin. Z tym, że około 10 to była beztroska rzeźnia w Paradise City :] Cytuj
Jasior 1 Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Send a Mugshot or Smugshot Every player take a photo for a Party Te 2 trofea zostały mi do wbicia mojej pierwszej platyny ;], w związku z tym mam pytanie: czy ktoś posiadający jeszcze Burnouta Ultimate Boxa i kamerkę mógłby je dla mnie zrobić? Będę bardzo wdzięczny ! Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 marca 2010 Opublikowano 17 marca 2010 Every player take a photo for a Party nie jest konieczne do wbicia platyny. Konieczny jest Send a Mugshot or Smugshot. Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) Potrzebuję pomocy w zdobyciu trophy za zjazd na stadion. Z góry dziękuję za pomoc. Moje ID: Poltergeist_PL Edytowane 3 kwietnia 2010 przez MichiRTK Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 mogę pomóc. ślijcie zaproszenia a w treści, że chcecie zrobić stadion czy po prostu burnout Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) A dałoby radę pomóc jeszcze w zdobyciu: * Be on the Blue team for Online Road Rage - Awarded for taking part in an Online Road Rage as a Runner on the Blue Team * Be on the Red team for Online Road Rage - Awarded for taking part in an Online Road Rage as a Chaser on the Red Team ??? Pomoc przy stadionie: Jeszcze 2 osoby i będziemy mogli się spotkać, liczę na poniedziałek 21-22. Jak komuś nie pasuje to napiszcie, się umuwimy na dogodny termin. Pozdrawiam. Edytowane 4 kwietnia 2010 przez MichiRTK Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Ja mam pokaźną liste osób grających w BP więc nie trzeba sie martwić. A te dwa trophy to jest kwestia 10 sekund. Edytowane 4 kwietnia 2010 przez Square 1 Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Dzięki pomocy, wszystko wpadło co miało wpaść, Dziękuję Cytuj
xbor 54 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 z postów wyżej wnioskuje że ludzie jeszcze graja, i można spokojnie zdobyć trofea online? Cytuj
MichiRTK 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Niektóre trofea najlepiej na ustawce wbijać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi