Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

A ja dalej twierdze, że wszystkie trophy można zrobić bez problemów, a w zasadzie to jedno z którym wiekszość ma problem bo jest niecierpliwa :P, bo pozostałe są banalne i nie wymagają żadnego kombinowania.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 32,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

Mam małą prośbę, a mianowicie ....... czy mógłby mi ktoś zrobić te 2 pucharki co trzeba kamerkę. Byłbym bardzo wdzięczny. Jak coś to pisać ....... z góry dzięki :D

Opublikowano

Do platyny jest potrzebne tylko jedno trophy z kamerka :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi brakuje jeszczy tylko kilka trofików i będzie platynka. :D

Opublikowano

Do tego trophy z kamerka potrzebny jest PS Eye czy wystarczy zwykła kamera USB?

Mam jeszcze pytanie czy ktoś by mi nie pomógł w zdobyciu trophy za stadion :)

Opublikowano

Nie potrzeba Oka do tego trophy, może być np kamerka z PS2, albo zwykła internetowa, niestety nie wszystkie działają :( Ja miałem pożyczone cztery kamerki, jedna działała z konsolą, ale z gra nie trybiła żadna.

Mogę pomóc ze stadionem. Jakby co odezwij się na PSN to się to zrobi choćby dzisiaj wieczorem.

Opublikowano

Poszukuję ludzi , którzy pomogli by zrobić trofea online ( te z dodatków dlc też ) w Burnout Paradise.

Mój PSNID: Ryudo_PL

Opublikowano

Standardowa odpowiedź z mojej strony: odezwij się na PSN :whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium)

1. MMaros

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Opublikowano
  W dniu 22.06.2010 o 12:44, MaroS napisał(a):

Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium)

1. MMaros

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Zgloś się do mnie na PSN, a zrobi się to jeszcze dzisiaj wieczorem ;)

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę.

Opublikowano

Patrz kilka postów wyżej. HS jest, ale nie używan w BP.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 28.06.2010 o 10:03, jarken napisał(a):

Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę.

nerwica mnie dzis strzelila z robieniem challanges z randomami.

chetnie bym sie pisal na 8 osob na stadionie i 10 mili na motorze w lobby.

jakies tam challenge tez moglbym zrobic :)

e:jakby co dodawajcie na psn ,piszcie na gg

bo o tym temacie moge zapomniec :P

Edytowane przez frankfuter

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie :) ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić :)

Opublikowano
  W dniu 14.04.2011 o 10:52, schab0795 napisał(a):

Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie :) ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić :)

Ja jakby co też mogę pomóc. Tylko wyślij mi invita na psn i napisz kiedy ci pasuje.

Opublikowano

W BP mogę zawsze mogę pomóc z przyjemnością, a i jacyś znajomi się znajdą do gry :whistling:

Opublikowano

Ok wysłałem zapro. Dzisiaj już nie dam rady zagrać, ale jutro po 20 miałbym wolne. Dajcie znać jak wam pasuje :thumbsup: