Opublikowano 8 kwietnia 201014 l A ja dalej twierdze, że wszystkie trophy można zrobić bez problemów, a w zasadzie to jedno z którym wiekszość ma problem bo jest niecierpliwa , bo pozostałe są banalne i nie wymagają żadnego kombinowania.
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Mam małą prośbę, a mianowicie ....... czy mógłby mi ktoś zrobić te 2 pucharki co trzeba kamerkę. Byłbym bardzo wdzięczny. Jak coś to pisać ....... z góry dzięki
Opublikowano 6 maja 201014 l Do tego trophy z kamerka potrzebny jest PS Eye czy wystarczy zwykła kamera USB? Mam jeszcze pytanie czy ktoś by mi nie pomógł w zdobyciu trophy za stadion
Opublikowano 6 maja 201014 l Nie potrzeba Oka do tego trophy, może być np kamerka z PS2, albo zwykła internetowa, niestety nie wszystkie działają Ja miałem pożyczone cztery kamerki, jedna działała z konsolą, ale z gra nie trybiła żadna. Mogę pomóc ze stadionem. Jakby co odezwij się na PSN to się to zrobi choćby dzisiaj wieczorem.
Opublikowano 12 maja 201014 l Poszukuję ludzi , którzy pomogli by zrobić trofea online ( te z dodatków dlc też ) w Burnout Paradise. Mój PSNID: Ryudo_PL
Opublikowano 22 czerwca 201014 l Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium) 1. MMaros 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
Opublikowano 22 czerwca 201014 l W dniu 22.06.2010 o 12:44, MaroS napisał(a): Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium) 1. MMaros 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Zgloś się do mnie na PSN, a zrobi się to jeszcze dzisiaj wieczorem
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę.
Opublikowano 28 czerwca 201014 l Ja chętnie pogram, ale dopiero jutro w godzinach popołudniowych, bo zaraz nockę w robocie idę odwalić. HS jest jak coś.
Opublikowano 9 lipca 201014 l W dniu 28.06.2010 o 10:03, jarken napisał(a): Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę. nerwica mnie dzis strzelila z robieniem challanges z randomami. chetnie bym sie pisal na 8 osob na stadionie i 10 mili na motorze w lobby. jakies tam challenge tez moglbym zrobic e:jakby co dodawajcie na psn ,piszcie na gg bo o tym temacie moge zapomniec Edytowane 9 lipca 201014 l przez frankfuter
Opublikowano 14 kwietnia 201113 l Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić
Opublikowano 14 kwietnia 201113 l W dniu 14.04.2011 o 10:52, schab0795 napisał(a): Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić Ja jakby co też mogę pomóc. Tylko wyślij mi invita na psn i napisz kiedy ci pasuje.
Opublikowano 14 kwietnia 201113 l W BP mogę zawsze mogę pomóc z przyjemnością, a i jacyś znajomi się znajdą do gry
Opublikowano 14 kwietnia 201113 l Ok wysłałem zapro. Dzisiaj już nie dam rady zagrać, ale jutro po 20 miałbym wolne. Dajcie znać jak wam pasuje