Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

A ja dalej twierdze, że wszystkie trophy można zrobić bez problemów, a w zasadzie to jedno z którym wiekszość ma problem bo jest niecierpliwa :P, bo pozostałe są banalne i nie wymagają żadnego kombinowania.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 32,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano

Mam małą prośbę, a mianowicie ....... czy mógłby mi ktoś zrobić te 2 pucharki co trzeba kamerkę. Byłbym bardzo wdzięczny. Jak coś to pisać ....... z góry dzięki :D

Opublikowano

Do platyny jest potrzebne tylko jedno trophy z kamerka :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi brakuje jeszczy tylko kilka trofików i będzie platynka. :D

Opublikowano

Do tego trophy z kamerka potrzebny jest PS Eye czy wystarczy zwykła kamera USB?

Mam jeszcze pytanie czy ktoś by mi nie pomógł w zdobyciu trophy za stadion :)

Opublikowano

Nie potrzeba Oka do tego trophy, może być np kamerka z PS2, albo zwykła internetowa, niestety nie wszystkie działają :( Ja miałem pożyczone cztery kamerki, jedna działała z konsolą, ale z gra nie trybiła żadna.

Mogę pomóc ze stadionem. Jakby co odezwij się na PSN to się to zrobi choćby dzisiaj wieczorem.

Opublikowano

Poszukuję ludzi , którzy pomogli by zrobić trofea online ( te z dodatków dlc też ) w Burnout Paradise.

Mój PSNID: Ryudo_PL

Opublikowano

Standardowa odpowiedź z mojej strony: odezwij się na PSN :whistling:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium)

1. MMaros

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Opublikowano

Zbieram ludzi na ustawkę na (8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium)

1. MMaros

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Zgloś się do mnie na PSN, a zrobi się to jeszcze dzisiaj wieczorem ;)

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę.

Opublikowano

Patrz kilka postów wyżej. HS jest, ale nie używan w BP.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze online? Szukam chętnych na wykonanie "Complete 10 Timed Challenges", "Complete all 10 Island Freeburn Challenges" i trofea za Online Cops and Robbers. Na 8 osób na stadionie raczej nie liczę.

nerwica mnie dzis strzelila z robieniem challanges z randomami.

chetnie bym sie pisal na 8 osob na stadionie i 10 mili na motorze w lobby.

jakies tam challenge tez moglbym zrobic :)

e:jakby co dodawajcie na psn ,piszcie na gg

bo o tym temacie moge zapomniec :P

Edytowane przez frankfuter

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie :) ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić :)

Opublikowano

Nie wiem czy Square jest jeszcze chętny do pomocy, więc napiszę tu posta, bo potrzebowałbym kogoś do tych 8 osób na stadionie, kogoś komu mógłbym wysłać invita (bo nikt z moich znajomych nie gra w BP obecnie :) ) no i jak jeszcze da radę to można by te 10 Challengy wbić :)

Ja jakby co też mogę pomóc. Tylko wyślij mi invita na psn i napisz kiedy ci pasuje.

Opublikowano

W BP mogę zawsze mogę pomóc z przyjemnością, a i jacyś znajomi się znajdą do gry :whistling:

Opublikowano

Ok wysłałem zapro. Dzisiaj już nie dam rady zagrać, ale jutro po 20 miałbym wolne. Dajcie znać jak wam pasuje :thumbsup: