Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiem, wiem, ale w ranking się nie bawię + chciałbym mieć w końcu jakąś platynę 8)

To jak, jest jakiś chętny z kamerką? :)

Edytowane przez Ohayo
Opublikowano

Hej, czy do platyny to potrzebuję 100% dla motocykli i send a smugshot or mugshot? Troche to ważne, bo fajnie mieć calaka, gdy gra się w tą grę tyle co ja. Jakieś 300 godzin i w tym 4 razy na 100%. Nie pytajcie dlaczego... :P

Opublikowano
A wiesz, że byś wyleciał z rankingu trofeaps3.com za takie coś ? :)

Uprzedam na przyszlość :P

A ja potrzebuje pomocy w "meet 8 player at wild cats stadium" czy jak to tam brzmiało... Mogę liczyć na pomoc ? :)

Jak byś szukał jeszcze do tego trofeum to daj znać chętnie pomogę.

Sam też szukam pomocy przy trofeum: Complete 10 Timed Challenges - Awarded when you complete your 10th Timed Challenge.

Opublikowano (edytowane)

Ja już zdobyłem, ale chętnie pomogę.

Ślijcie invite jak będzie wam brakować graczy.

Edytowane przez Czan
Opublikowano

Myślę, że tak koło 19 będę wolny, więc od tej godziny wzwyż ;) Może wcześniej - ale to jest bardzo niepewne;)

Tylko trzeba będzie mnie poprowadzić, bo nie pamiętam gdzie ten stadion był :lol: .

Opublikowano

Jest ktoś z kamerką, kto może mi pomóc z tym trofeum jednym (albo i dwoma, jak ma party pack:)? Mam zwykłą kamerkę Logitecha, ale konsola jej nie obsługuje.

Nie, nie biorę udziału w rankingu, więc mnie z niego nie wywalą.

Z góry dzięki.

Opublikowano (edytowane)
Burnout Paradise: Cops and Robbers lista pucharków ---> Klik Edytowane przez Kyo