Accoun 252 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Opublikowano 16 kwietnia 2011 Jesli jeszcze dzisiaj potrzebna by byla pomoc, to moze mi tez by sie udalo wejsc... Cytuj
schabek 5 330 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Opublikowano 17 kwietnia 2011 Wczoraj nie wypaliło bo wróciłem o 1 w nocy do domu, sorry. Dzisiaj mam wolny cały dzień. Na forum raczej nie będę wchodził więc proszę pisać invity na PSN Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 14 czerwca 2011 Opublikowano 14 czerwca 2011 Znalazłoby się 6 dodatkowych chętnych, żeby zdobyć trophy za spotkanie się wspólnie na stadionie? Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Wyslij zaproszenie. Jak się okaże że nie mam miejsca to PW. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 czerwca 2011 Opublikowano 15 czerwca 2011 Znalazłoby się 6 dodatkowych chętnych, żeby zdobyć trophy za spotkanie się wspólnie na stadionie? Wbij do gry gdzie jeździ 7 kierowców, zagadaj do "szefa" gry by założył zadanie "spotkanie na stadionie", resztę pospamuj wiadomościami o spotkaniu. Jak nie widzisz chęci współpracy po 15 minutach zmień grę. Mi się udało za trzecim razem, po 40 minutach. Dodatkowo 2 innym osobom grającym wpadły dzięki temu trofea, a nawet platynka, za co poszły kudosy :] Powodzenia. Cytuj
bbq 0 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Witajcie, mam pytanko. Zapoznalem sie z lista trofeow potrzebnych do platyny, jednak jak sprawdzam gre to mam 98 trofeow, wiec znacznie wiecej niz w opisie. Jakies nowe doszly czy to poprostu DLC i nie sa wymagane ? dzieki za podpowiedz pozdrawiam PSN Id: bbq_boban Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę. Cytuj
bbq 0 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 (edytowane) no i super:) brakuje mi kamerki i ustawki na stadionie wiec juz niedlugo Jesli ktos jest chetny przy okazji rowniez zdobyc pucharek to dzis o 21 razem z czworka znajomych bedziemy dostepni w Paradise .... zainteresowanych na jazde prosze o wyslanie do mnie zaproszenia pozdro Edytowane 19 czerwca 2011 przez bbq Cytuj
Tyranio 1 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Zebrać 8 graczy na stadionie jest łatwiejsze niż może to się wydawać. Najlepiej być hostem i wybrać Freeburn Challenge 'Batter Up', zadanie w którym trzeba spotkać się na stadionie. Cytuj
bbq 0 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 mialem raczej na mysli rowniez wspolna gre:) a przy okazji wpadnie pucharek Cytuj
oranjefan 3 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę. Time challenge nie są konieczne. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 10 czasowych wyzwań autami jest potrzebne do platyny. Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Panowie, czy PC-towe kamerki internetowe na usb zadziałają z Burnoutem, żeby dostać Trofeum "send a smugshot/mugshot"? To jedyne trofeum jakie mi brakuje do platyny, a bez sensu, żebym musiał kupić eye toya/PS eye. Gdzieś czytałem, że można, ale skołowałem jedną kamerkę to nie działała, mam jeszcze dwóch znajomych, którzy mają takie kamerki, ale czy znowu jest sens pożyczać? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 (edytowane) Niektóre działają a inne niestety nie. To loteria. Większość Logitechów powinna działać. Edytowane 28 czerwca 2011 przez Kyo Cytuj
mataman 35 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Działa tez kamerka od x360 Cytuj
Machel 2 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 10 czasowych wyzwań autami jest potrzebne do platyny. Znacie jakiś łatwy i wygodny sposób na machnięcie timed challenges? Tylko to zostało mi do zrobienia. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Zkładasz grę na dwie osoby i robicie 10 czasówek po kolei. Kilkanście minut i gotowe. Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Witam! Posiada ktoś jeszcze z obecnych tu forumowiczów Burnouta? Potrzebuję zrobic ustawkę pod trofeum "8 players meet in the Wildcats` Baseball Stadium" brakuje mi tylko tego do platyny. Mogę pomóc przy zdobywaniu innych trofeów. Mój PSN ID: GOGIEL_PL Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Odezwij się na PSN, chętnie pomogę jesli masz z tym problemy. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 (edytowane) Rowniez podbijam. Wildcats Stadium Trophy. Jakby ktos mogl pomoc to prosze o invite z odpowiednia notka w komentarzu: mksbart1948 Narazie trzy osoby: GOGIEL_PL mksbart1948 GrzesPL Edytowane 25 września 2011 przez BartIrlandia Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 przeczytałem na wyrywki około dzisięciu stron tego tematu, opcja szukaj też mi nie pomogła, więc sorki, jeśli zdubluję pytanie: czy mając burnouta w wersji z psn (w platynie) mam szansę zdobyć drugą platynę na wersji płytowej? kumple mają ogromne problemy z platyną w burnoucie, a mi większość trofeów wpadło bez problemów; wiem, ze niektóre trofiki wymagają czasu i cierpliwości, szczególnie internetowe, ale chocby takie spotkanie na stadionie wpadło mi za pierwszym razem; wpadłem do jakiejś gry, gdzie szalelismy na plaży, sporo osób z headsetami grało, a ja sobie przypomniałem, że mam kamerkę i zapytałem, czy możemy podjechać na stadion; wszyscy ochoczo się tam wybrali i trofik wpadł; cały czas takiego farta miałem i chciałem sprawdzić, czy można to powtórzyć i tak szybko ją wbić, czy też się namęczę; to byłaby moja pierwsza podwójna platyna (wpadnie pewnie jako piętnasta bądź szesnasta, bo dwie w drodze ); jak się nie da to testy będę robił na innym koncie :] Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 (edytowane) No niestety nie będzie twoją pierwszą podwójną...śmieszne podejście do trofeów, gdyby była też w japońskiej i amerykańskiej wersji robiłbyś 4 platyny? Edytowane 17 listopada 2011 przez Square Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 no niespecjalnie; po prostu burnouta już nie mam na dysku, wolałem pożyczyć od kumpla niż ściągać i się zastanawiałem, czy wpadnie drugi komplet trofeów, tak jak niektórzy robią po kilka platyn za uncharted, demons souls czy obecnie dark souls; czyli robię to na innym koncie :] Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Też kiedyś sobie odpaliłem BP na innym koncie i w ciągy chyba 2h wbiłem wszystkie bilbordy, bramki i skoki, plus wpadła wiekszość szybkich pucharków. Dla kogos kto zna gre wbicie na nowo platyny to banał. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 grę dostałem wcześniej, jednak trofea nie do zdublowania. a o czas zrobienia to bardziej mi chodziło o te online, bo bramki i billboardy wpadną same po drodze wraz ze zrobieniem licencji a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi