Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłoby się 6 dodatkowych chętnych, żeby zdobyć trophy za spotkanie się wspólnie na stadionie?

Wbij do gry gdzie jeździ 7 kierowców, zagadaj do "szefa" gry by założył zadanie "spotkanie na stadionie", resztę pospamuj wiadomościami o spotkaniu. Jak nie widzisz chęci współpracy po 15 minutach zmień grę. Mi się udało za trzecim razem, po 40 minutach. Dodatkowo 2 innym osobom grającym wpadły dzięki temu trofea, a nawet platynka, za co poszły kudosy :] Powodzenia.

Opublikowano

Witajcie,

mam pytanko. Zapoznalem sie z lista trofeow potrzebnych do platyny, jednak jak sprawdzam gre to mam 98 trofeow, wiec znacznie wiecej niz w opisie. Jakies nowe doszly czy to poprostu DLC i nie sa wymagane ?

dzieki za podpowiedz :)

pozdrawiam

PSN Id: bbq_boban

Opublikowano

W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę.

Opublikowano (edytowane)

no i super:)

brakuje mi kamerki i ustawki na stadionie :) wiec juz niedlugo :)

Jesli ktos jest chetny przy okazji rowniez zdobyc pucharek to dzis o 21 razem z czworka znajomych bedziemy dostepni w Paradise .... zainteresowanych na jazde prosze o wyslanie do mnie zaproszenia :)

pozdro

Edytowane przez bbq
Opublikowano

Zebrać 8 graczy na stadionie jest łatwiejsze niż może to się wydawać. Najlepiej być hostem i wybrać Freeburn Challenge 'Batter Up', zadanie w którym trzeba spotkać się na stadionie.

Opublikowano

W skład 98 pucharków wchodzą te z wszystkich dodatków. Ostatnie wymagane do platyny to złote "Complete 10 Timed Challenges". Później są za Motorki, Party, dodatkowe samochody, C&R i Wyspę.

Time challenge nie są konieczne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, czy PC-towe kamerki internetowe na usb zadziałają z Burnoutem, żeby dostać Trofeum "send a smugshot/mugshot"? To jedyne trofeum jakie mi brakuje do platyny, a bez sensu, żebym musiał kupić eye toya/PS eye. Gdzieś czytałem, że można, ale skołowałem jedną kamerkę to nie działała, mam jeszcze dwóch znajomych, którzy mają takie kamerki, ale czy znowu jest sens pożyczać?

Opublikowano (edytowane)

Niektóre działają a inne niestety nie. To loteria. Większość Logitechów powinna działać.

Edytowane przez Kyo
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Posiada ktoś jeszcze z obecnych tu forumowiczów Burnouta? Potrzebuję zrobic ustawkę pod trofeum "8 players meet in the Wildcats` Baseball Stadium" brakuje mi tylko tego do platyny. Mogę pomóc przy zdobywaniu innych trofeów. Mój PSN ID: GOGIEL_PL

Opublikowano (edytowane)

Rowniez podbijam. Wildcats Stadium Trophy. Jakby ktos mogl pomoc to prosze o invite z odpowiednia notka w komentarzu: mksbart1948

Narazie trzy osoby:

GOGIEL_PL

mksbart1948

GrzesPL

Edytowane przez BartIrlandia
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przeczytałem na wyrywki około dzisięciu stron tego tematu, opcja szukaj też mi nie pomogła, więc sorki, jeśli zdubluję pytanie:

czy mając burnouta w wersji z psn (w platynie) mam szansę zdobyć drugą platynę na wersji płytowej?

kumple mają ogromne problemy z platyną w burnoucie, a mi większość trofeów wpadło bez problemów; wiem, ze niektóre trofiki wymagają czasu i cierpliwości, szczególnie internetowe, ale chocby takie spotkanie na stadionie wpadło mi za pierwszym razem; wpadłem do jakiejś gry, gdzie szalelismy na plaży, sporo osób z headsetami grało, a ja sobie przypomniałem, że mam kamerkę i zapytałem, czy możemy podjechać na stadion; wszyscy ochoczo się tam wybrali i trofik wpadł; cały czas takiego farta miałem i chciałem sprawdzić, czy można to powtórzyć i tak szybko ją wbić, czy też się namęczę;

to byłaby moja pierwsza podwójna platyna (wpadnie pewnie jako piętnasta bądź szesnasta, bo dwie w drodze ;)); jak się nie da to testy będę robił na innym koncie :]

Opublikowano

no niespecjalnie; po prostu burnouta już nie mam na dysku, wolałem pożyczyć od kumpla niż ściągać i się zastanawiałem, czy wpadnie drugi komplet trofeów, tak jak niektórzy robią po kilka platyn za uncharted, demons souls czy obecnie dark souls;

czyli robię to na innym koncie :]

Opublikowano

Też kiedyś sobie odpaliłem BP na innym koncie i w ciągy chyba 2h wbiłem wszystkie bilbordy, bramki i skoki, plus wpadła wiekszość szybkich pucharków. Dla kogos kto zna gre wbicie na nowo platyny to banał.