Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

I uważaj niektóre są na autostradach, więc jedź powoli i patrz czy Ci wyskoczyła propozycja wyścigu, bo ja na początku ominąłem te na autostradzie bo jechałem pod nią i nie wiedziałem czemu nie mam wszystkich.

Edytowane przez kaczor_kg_PL
Opublikowano

Mam taki walek.

Zrobilem lacznie juz 17 Timed Challange a w tym 10/10 dla 2 graczy i nie mam pucharku.

Potem moj brat na swojej konsoli (na moim koncie) zrobil mi pucharek za kamerke (zostawilem u niego kamere jak bylem w odwiedzinach) i wyskoczyl mu puchar i odrazu platynka za calaka.

A gdy wchodze na swoja konsole caly czas mam 82% ( brakuje pucharow za 10 time challange oraz za kamerke) mimo ze wszystko mam juz zrobione.

WTF?? mam wersje z pss

Opublikowano
wrzuc swojego save'a na pendrive jakis - zrob nowy save i sproboj 10 timed zrobic

trofea z bike packa nei sa wymagane do platyny - dlatego masz platyne i tylko 80% trophy

Mam trophy z bika wszystkie, Brak tylko kamerki i 10 timed challange mimo ze mam zrobione. No nic zobacze zaraaz z tym savem

Opublikowano
tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak?

bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku.

mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy.

Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma.

Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo)

On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA.

Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke.

Opublikowano
tzn brat Ci zrobil kamere ale jak sie u siebie zalogowales to nie bylo trophy tak?

bylo tak, robilem wszystko normalnie bo zaczalem gre od poczatku.

mialem juz ponad 10 Timed challange i nie dostalem trophy.

Potem powiedziano mi ze musze miec 10/10 Timed challange dla 2 playerow. Wiec zrobilem to z kumplem ale trophy jak nie bylo tak nie ma.

Potem powiedzialem bratu zeby wszedl mi na konto i zrobil trophy z kamera. (dziala takie zagrania bo juz kilku moich znajomych tak zrobilo)

On wszedl zrobil trophy z kamera (w tym czasie wszystko inne trophy byly juz zrobione . inc motorki) i Wyswietlila sie Platyna za CALAKA.

Gdy wlaaczylem swoja konsole w domu nadal mialem 82% trophy. Brak za calaka, 10 timed challange i kamerke.

To moze powiedz bratu zeby puchary zsynchronizowal. On je ma na konsoli ale nie wysal na server. Musi wejsc w XMB w zakladke trophy bedac zalogowany na twoim koncie.

Opublikowano

co do tych 10 timed to nie wiem czemu nei zaliczylo - tak jak pisalem: sproboj nowy save zrobic

co do trophyu z kamera - po tym jak brat u siebie zrobil trophy powinien synchronizacje zrobic trofeow (beda zalogowanym wejsc w zakladke Trophy) i wtedy jak to zrobi Ty logujac sie bedziesz mial to co on "zsynchronizowal" ;p - z drugiej stroyn nei wiem czemu platyne brat wylapal skoro nie masz zaliczonego 10 timed

Opublikowano
jest calak, włącznie z bikes trophy :)

kamerke se kupiłem :]

W rzeczywistosci wygladasz jednak inaczej niz na awatarze. Gratuluje calaka. Gramy dzisiaj wieczorkiem ?

ty tez :)

do kogo polecial mugshot z piwem dupa i fakami? :P

mozna pograc :)

Opublikowano (edytowane)
ja z checia pogram, wczoraj odlączyli mi prad jak gralem z paroma osobami z Forum, sorry za rozwalenie Time Challange :P. Olsen, zrobiłbyś mi trofeum z kamerką?

niema problemu. odezwij sie przez poczte w XMB. i zaraz zrobie :)

edit. done!

Edytowane przez Olsen
Opublikowano

miałem dokładnie taki sam problem jak ty jedyne wyjście to zgranie save na jakiś pendrive i usunięcie go z konsoli, po czym robisz nowy save i na nim pobijasz 10 czasów ulic w offline wtedy trophie wskakuje , jak je zdobędziesz skasuj save i wgraj ten stary z pendrive i wszystko będzie git właściwie nie masz innego wyjścia pozdro

Opublikowano

Ja mam pytanko.

Nie mam kamerki, mam wersję z psstore Us. do calaka potrzebuję 2 trofeów- 8 soób na stadionie i Wysłanie mugshota komuś. O ile to pierwsze jest do "utawienia" to jak si.ę ma sprawa z tym trofeum z kamerką. Save nie jest potrzebny prawda? Wstarczy że ktoś z kamerką włączy grę prześle komukolwiek zdjęcie, zsynchronizuje trofeum i będe je miał. Tak czy nie?

Jak tak to potrzebuję jednego chętnego do trofeum z kamerką.

Opublikowano

ktoś chętny dzisiaj po 20.00 na uswtakę w celu zaliczenia pucharku za spotkanie 8 osób na wildcat stadium?tylko te zadanie brakuje mi do platynki :)