Cisek 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Mam taki oto problem - kupiłem drugą konsolę i wożę między domem a miejscem pracy dysk. Odpaliłem jednak np. Braida z XBLA, i na drugiej konsoli mimo, że w opisie save'a było 44% ukończenia gry, to po odpaleniu zaczynałem od początku. To samo z Castle Crashers - na drugiej konsoli poje postaci zaczynają od pierwszego levelu - chyba tylko raz miałem możliwość wyboru rozwiniętego wcześniej bohatera. Od czego to jest zależne? Ktoś ma doświadczenie w tej materii? Co tydzień będę musiał levelować od początku :-)? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 A masz obie konsole do neta podlaczone? Cytuj
Cisek 0 Opublikowano 24 września 2008 Autor Opublikowano 24 września 2008 Tak, z obu korzystam przy podpiętym necie. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Niektórzy ludzie mieli taki problem z tymi grami, nawet bez przenoszenia dysku między konsolami. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) moze trzeba przypisac gry do konsoli jest taka opcja na stronach MS Edytowane 24 września 2008 przez Juchy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 z braidem nie bylo u mnie problemu zas z CC byl probowalem kilka razy i raz udalo mi sie "przywrocic" moj save ale po ponownych probach juz sie nie dalo Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 To jest przeciwko oszustom, widać jak mają takie zabezpieczenia tzn. że łatwo można grę oszukać. Mam podobnie z N4S: Carbon, tam również po przenosinach sejwu, drugi dysk nie widzi ich i tym samym zaczynasz zabawę od początku. Tak samo oficjalnie nie można przenieść z dysku na memorkę sejwów z Forzy. Przynajmniej ja mam taki problem. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Tyle, ze on ich nie przenosi z dysku na dysk, tylko z calym dyskiem lata. A to raczej nie ma nic do oszustwa, jesli chce pograc na swoim koncie ,swoim savie na innej konsoli. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) nie wiem dokladnie o co wam chodzi z tymi save z gier mozna je przenosic dowolnie na rozne hdd i memorki kazdy save jest przypisany do konta na ktorym byl stworzony i tylko jedyne ograncizenie jest ze nie mozna uzywac czyichś save a nie ze nie wolno przenosic mozliwe ze jakies rzeczy moga miec ograniczenia, ale to glownei chyba wynika z duzej pojemnosci plikowi ograniczonego meijsca na memorce... OWIEC: tak jak pisalem wyzej mozliwe ze trzeba przypisywac save do konsoli, to jest podobna sytuacja jak wymeiniaja w serwisie plyte i po przyjsciu okazuje sie ze wszelkie wykupione arcade nie chodza jako FULL bez podlaczenia do XBL i wlasnie po to zrobili ta nowa opcje na ich stronei zeby to "naprawic" Edytowane 26 września 2008 przez Juchy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 watpie by Castle Crasher zajmowalo sporo gdyz po przejsciu na 120gb tylko 1 zobaczylem moj save, na 20 bez problemu za drugim uruchomieniem gry byly juz moje staty Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 probowales transferowac licencje? jak przegladasz zawartosc dysku w menu to sa widoczne te save jako prawidlowe? jesli tak to najwyrazniej gra ma jakies bledy ale nie jest to normalne... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi