papi 2 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) Nowy dragon ball od Namco Bandai. Tym razem nie jest to kolejna bijatyka tylko action rpg z widokiem przypominającym izometryczny. W czasie rozgrywki korzystamy całkowicie z touch screena. Fabuła w grze ma obejmować wydarzenia ze zwykłego dragon balla. Premiera przewidziana na grudzień tego roku. Trailer + gameplay Edytowane 6 czerwca 2009 przez papi Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Fanów pewnie zainteresuje, ja omijam ten tytuł szerokim łukiem. Z prostego powodu - uniwersum Dragon Ball ani trochę mnie nie kręci... Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Grał już ktoś w wersje europejską? Godne uwagi to? Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Troszkę grałem i muszę przyznać że całkiem przyjemna gra akcji z elementami zbieractwa i rozwoju postaci. Grafika jak dla mnie jest bardzo dobra (szczególnie modele postaci), wkurza za to bardzo powtarzalność elementów otoczenia w kolejnych planszach. Za to scenki fabularne to jeden z najfajniejszych elementów, bo są zachowane w humorystycznym stylu charakterystycznym dla pierwszych tomów/odcinków dragon balla i fanom serii (tudzież eks-fanom takim jak ja, którzy w wieku 12 lat "jarali się" tym anime) napewno bardzo sie spodobają. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 przez pierwsza h bawi potem nudzi i denerwuje, slaba pozycja no i gdzie te obiecywane ponad 30h rozgrywki?? mi zajelo okolo 10h Cytuj
Jakuza 116 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 Mam pytanko jak się w tej grze do sklepu wchodzi? przeleciałem niechcący tą sekwencje po walce z tym pterodaktylem i teraz nie wiem Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 AFAIR wejdź w Select Chapter i na dole masz przycisk shop czy coś takiego. Da się oczywiście wchodzić tylko między levelami. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Gra przyjemna, na samym początku nawet człowiek się nią jara. Niestety potem coraz bardziej nuży i drażni, odradzam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi