Killabien 555 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Gra ktoś w to? Co myślicie o tej grze? Mi sie bardzo spodobała szczególnie końcówka i przejde ją jeszcze raz. Historia jest wciagajaca, przeskoki w czasach, zmiany w rzeczywistosci. Gra jest linowa ale jednak wciagajaca. Osobicie daje tej grze 8/10 Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 Jakieś 13 h. Po przejściu gry mozna potem ją jeszcze raz przejsć nawet w 10 minut. Cytuj
Di 847 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 10 minut mówisz... no to będę musiał przejść TH. Zwłaszcza, że po wstępie i pierwszym chapterze jestem bardzo zadowolony Po przejściu Gyakutenów i Hotel Dusk długo czekałem na taki tytuł. Cytuj
Di 847 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Cholera, gra mi się zacina zaraz na początku drugiego chaptera R4 SDHC, najnowszy soft. Cytuj
Heihajin 0 Opublikowano 30 września 2008 Opublikowano 30 września 2008 Cholera, gra mi się zacina zaraz na początku drugiego chaptera R4 SDHC, najnowszy soft. Sam jeszcze nie grałem, ale słyszałem o tym problemie. Niedawno wydali spaczowaną wersję gdzie podobno już go nie ma. Jak chcesz linka czy coś, to pisz na PM. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Pisałem posta o tej grze, gdzieś tak koło 3 chapteru, jednak z racji zawirowań czasowych nie dotarł on na swoje miejsce, a więc teraz wyrażę swoją opinię. Gra bardzo dobra, Phoenix Wright to nie jest, ale jednak ciekawy w cholerę pomysł (te całe zabawy z czasem) i wykonanie. Boli troszkę to, że prosta ta gra i w sumie wystarczy 2-3 miejsca odwiedzić, przeprowadzić rozmowę i już otwieramy dziurę. Pod koniec troszkę się to komplikuje, ale w sumie nie da się zgubić. No i jest mały niedosyt, to wszystko się za szybko kończy, oraz za długo trwa przechodzenie między lokacjami. Mimo to jest to świetna gra i jedna z lepszych, w jaką ostatnio grałem. Na dodatek ma boskie intro! Ci co nie wybrali Continue po skończeniu gry to pały ;]. Teraz już wiem, o co chodziło Killabienowi, kiedy mówił, że da się za 2gim razem grę skończyć w 10 minut ;]. I nie chodzi tu wcale o speedrun. Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Nie miałem pojęcia, że taka "nudna" tekstówka mnie wciągnie. Dobra pozycja, ale konieczna jest jako taka znajomość języka (dialogi są dosyć przystępne), bo inaczej nie ma nawet sensu w to grać Cytuj
Black medusa 2 Opublikowano 13 maja 2009 Opublikowano 13 maja 2009 Też w to gram właśnie, jestem na 3 chapterze i odłożyłem na jakiś miesiąc bo wydawała mi się za bardzo infantylna. Jeśli jednak warto do niej wrócić, to wciąż leży obok Civilization Cytuj
cius180 0 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 Grałem w nią jakieś pół roku temu, ale z tego co pamiętam to nie byłem powalony. Po przejściu gry miałem taki uczucie jakbym stracił 10 godz. na średniej jakości anime. Historia była mało epicka, choć z drugiej strony bardzo osobista dla głównego bohatera. Bawiły mnie smaczki związane z imionami bohaterów, których też nie ma za dużo i są dość stereotypowi (choć poprzez manipulowanie czasem się zmieniają). Jednak rzecz która najbardziej mi się tej grze nie podobała to początkowe złudzenie że to gra będzie czymś więcej niż tylko japońską tekstową przygodówką. Tytułowa dziura wydawała się świetnym pretekstem do badania (nie tak znowu dużego) świata, a tak tylko przewijamy tekst i włóczymy się po lokacjach z nadzieją że pojawi się na nich jakaś postać z którą możemy pogadać. Przesłanie gry kojarzy się ze słynnym "Powrotem do przyszłości" Roberta Zemeckisa - podróże w czasie mogą narobić wiele szkód, ale jak je naprawimy, to będziemy mieli nowy samochód :lol: (w TH nie chodzi o samochód ) Cytuj
Shen 9 675 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Tytuł jest całkiem niezły, chociaż moim zdaniem potencjał nie został do końca wykorzystany. Gra aż sie prosi o wiecej mozliwych sciezek i zakonczen. Rozbudowanie takiemu 999 nie dorownuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi