Sebastian PL 1 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 spis achievementow z onlinecenter.pl -> http://www.onlinecenter.pl/Soul-Calibur-IV.html jak sobie radzicie z Achievements, macie jakies klłopoty ? taktyki? porady ? zapraszam do dyskusji mi osobiscie troche problemow sprawiaja guard impacty ale to kwestia wprawy Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Jakaś połowa, jak nie lepiej achievów 'wpada sama' jak po prostu grasz. Najbardziej czasochłonne są te z TotlS - ale na to jest sposób - dopakowany Asta - na poczatek rundy A+B i potem gnebi się oponenta z daleka oponenta za pomocą d/t+A,A wymieniane z d/t+A,B, które jak siądzie na blok to sadzimy A+B. Dodatkowo jak oponent podejdzie to spamujemy kolankiem, barem i rzutami - tak sie przechodzi cale TotlS:P. 100 x critical finish to totalny banał - bierzemy Yun-seonga, pakujemy go aby miał sporo hp i defensa i dajemy mu skilla pozwalajacego efektywniej niszczyć kulke przeciwnika i walimy na 11 piętro TotlS - mamy tam 4 ułomnych oponentów, bardzo lubiących blokować wiec spamujemy p+B,B które niesamowicie szybko kosi kulke przeciwnika. 20 powtórek i po bólu - darmowe 50G;]. Najbardziej denerwujący jest achiev co trzeba wszystko w grze kupic - bardzo dużo kasy na to idzie, a gdy dodamy do tego strasznie nudne walki z kompem mamy obraz długiego i żmudnego zbierania funduszy. Osobiście olałem walkę z kompem i póki co walczę tylko online - za wygrany mecz w ranku mam 2000, więc jakieś 1500 winsów i mamy flote;]. Cytuj
koli842 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Wie może ktoś co się znajduje w 31f, 41f, i 52f w totls?? Chodzi o te nagrody za wykonanie konkretnego zadania w danym pokoju. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Nie musisz się bawić w treasure chesty, jak zaliczysz dane pietro to to co jest dostępne w skrzynce mozesz kupic w customise. Cytuj
koli842 0 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 mam problem z osiągnięciem Transcend History and the World, wykupiłem wszystko co się dało ale i tak ono mi nie wskoczyło, może ktoś mi doradzić co trzeba jeszcze zrobić? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Voldo ma jakieś specjalne itemy do wykupienia dostępne tylko dla niego. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 maja 2009 Opublikowano 12 maja 2009 poszukuję chętną osobę do zdobycia kilku acziwentów na XBL. zależy mi przede wszystkim na World Class Fighter, bo w sieci króluje 5-6 postaci. z pozostałymi powinienem sobie w miarę poradzić. mistrzem SC4 nie jestem, ale jak przegrywam to minimalnie : P z czasem powinno być lepiej. ale jeśli ktoś faktycznie znajdzie czas na zrobienie innych acziwmentów, szczególnie Hero King, to byłby wdzięczny : ] Cytuj
adi 189 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 czy tajny Achiewment dotyczący 1000.000 goldów zalicza jesli w sumie uzbieraliśmy w czasie gry tę sumę, czy należy mieć tyle naraz na koncie ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 zlicza w sumie zebrane złoto. ja zebrałem acziwa mając na koncie nieco ponad 400k. Cytuj
adi 189 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 W sumie 1.000.000 wpadł od normalnego grania (powtarzane piętra w wieży, żeby zdobyć niektóre skrzynki + maksowanie style levelu postaci) A co chodzi z achiewmenty "Exuast each power" ? W jakiś sposób mam uzyć mocy przeciwników? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 czerwca 2009 Opublikowano 19 czerwca 2009 o ile dobrze pamiętam, to musisz zrobić Double KO. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 ponawiam propozycję zdobycia acziwa World Class Fighter. grając mecze rankingowe nie sposób tego zrobić : / Cytuj
white_darqo 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Zajrzałem na Twój GameCard. Widzę że brakuję Ci 2 achivow : - zdobycia 20 lvl online - rozegraniu 100 walk online Jak zrobisz te 2 to na 95% wpadnie achiv za walkę z 20 rożnymi stylami Dasz radę Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 czerwca 2009 Opublikowano 24 czerwca 2009 rozegrałem blisko 50 walk i do tej pory spotkałem może 4-5 postaci, stąd moja wątpliwość, co do zrobienia tego acziwa legalnie ; ] ponadto granie przez net mnie kompletnie nie bawi. wręcz przeciwnie wk'wia mnie cała masa przeciwników stosujących 2-3 ciosy naprzemiennie. żadna przyjemność z gry przeciwko takim typom. szczególnie jak ktoś ma nędzne łącze i gra na jeden najszybszy cios, przed którym uciec się nie da, bo reakcja postaci jest zdecydowanie za wolna... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi