DawciO 0 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 jestem od 2 dni posiadaczem ps2 : ) pierwszy raz dopiero mam ps2 dlatego sie ciesze ze kupilem i polecam wszystkim ktorzy jej nie mieli kupic, niestety nie mam jeszcze karty pamieci i nie mam jak grac ; / Cytuj
beavisbathol 1 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 To dziwne, że nie masz memorki, bo taką można znaleźć w pudełku z konsolą. Jeśli jej nie było to ktoś zrobił Cię jajo. Jeżeli jednak kupiłeś samą konsolę (Allegro, giełda), to zakup oryginalnej memorki od Sony jest lepszym rozwiązaniem niż 16 MB od kogoś innego. Karty pamięci od Sony nigdy się nie psują. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Sam tez jakiś czas temu kupiłem oryginalnie zapakowane ps2 w Media Markt i kartę pamięci musiałem dokupić osobno. Nikt go w konia nie zrobił. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 co do tematu - zawsze będzie warto kupić ps2. Unikajcie tylko gier które oprócz wyszły także na next-geny, bo to w większości marne rimejki./ Nie w kazdym pudelku z konsolom znajdziesz memorke Są sprzedawane i z nią i bez. A jak juz kupować memorke to tylko z markowych sklepow- saturn,empik, mm czy cos. bardzo latwo o marną podróbke wyglądajacą niemal identyko Cytuj
DawciO 0 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 co do karty pamieci to kupilem po prostu na allegro bez karty i ogolnie troche mnie koles oszukal bo nie dal nawet oryginalnych padow i to za 160zl.... ale juz kupilem w 100% oryginalna karte od kolegi za 25 zl : ) Cytuj
Xargon 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 ale juz kupilem w 100% oryginalna karte od kolegi za 25 zl : ) Na wszelki wypadek sprawdź zapisywanie w grach takich jak Gran Turismo 4 albo któryś Burnout (3, Revenge). Podróby są tak podobne do prawdziwych że czasami naprawdę ciężko je odróżnić. Cytuj
DawciO 0 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 ok sprawdze ale mam 100% pewnosc, narazie nie mam tych gier ale w god of war dziala a slyszalem ze w tej grze wlasnie nie dziala Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 W chwili obecnej posiadam PS3 i jakimś cudem ominęła mnie poprzednia generacja konsol. W sumie miałem PS2 i Xboksa, jednak sielanka nie trwała długo i szybko ich się pozbywałem, w efekcie czego nie ograłem wielu gier które ograć powinienem. Ostatnio dostałem od szwagra mały telewizorek, więc ponownie trzeźwo zacząłem myśleć o Playstation 2. To jest dosyć zabawne- wcześniej gdy chciałem kupić ciekawszą grę, musiałem zapłacić za nią ok. 150 zł, a teraz... 10. To jest po prostu cenowa masakra. Zrobiłem sobie listę gier, które mógłbym kupić w krótkim odstępie czasu i wyszło mi ich ok. 30 Zresztą ceny akcesoriów też ogólnie poleciały w dół, więc nie widzę powodów aby osoba, która nie miała styczności z tą konsolą omijała ją szerokim łukiem. Czas na nadrabianie zaległości, babe! Cytuj
ubol 59 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Według mnie nawet teraz opłaca się kupić Ps2 pod warunkiem że nie patrzy się tylko na grafikę. Jak każdy zainteresowany wie na tym sprzęcie można pograć w od groma gier które grywalnościowo niszczą większość gier co aktualnie wychodzą, a dodatkowo mają status exclusive. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 4 grudnia 2009 Opublikowano 4 grudnia 2009 W chwili obecnej posiadam PS3 i jakimś cudem ominęła mnie poprzednia generacja konsol. W sumie miałem PS2 i Xboksa, jednak sielanka nie trwała długo i szybko ich się pozbywałem, w efekcie czego nie ograłem wielu gier które ograć powinienem. Ostatnio dostałem od szwagra mały telewizorek, więc ponownie trzeźwo zacząłem myśleć o Playstation 2. To jest dosyć zabawne- wcześniej gdy chciałem kupić ciekawszą grę, musiałem zapłacić za nią ok. 150 zł, a teraz... 10. To jest po prostu cenowa masakra. Zrobiłem sobie listę gier, które mógłbym kupić w krótkim odstępie czasu i wyszło mi ich ok. 30 Zresztą ceny akcesoriów też ogólnie poleciały w dół, więc nie widzę powodów aby osoba, która nie miała styczności z tą konsolą omijała ją szerokim łukiem. Czas na nadrabianie zaległości, babe! Wszystko OK, z wyjątkiem ceny za grę. 10 zł ? Niemożliwe. Trzeba liczyć 40-70 zł za nową grę z marketu, lub 30-50 zł za nową grę na Allegro , bądź 20-40 zł za uzywaną na allego + wysyłka. Cytuj
Look-e 1 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Nie ma co się dziwić, Ja ostatnio kupiłem 3 używane gierki na PS2 za około 37 zł ( z wysyłką). Dzięki temu do następnej generacji mi się wcale nie spieszy. Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Wszystko OK, z wyjątkiem ceny za grę. 10 zł ? Niemożliwe. Trzeba liczyć 40-70 zł za nową grę z marketu, lub 30-50 zł za nową grę na Allegro , bądź 20-40 zł za uzywaną na allego + wysyłka. Ok, trochę się zapędziłem Zawsze miałem tendencję sprzedawania gier zaraz po ich ukończeniu, w celu uzbierania pieniędzy na kolejne ciekawe tytuły. W chwili obecnej warto wydać kilka groszy na masę starszych i równie grywalnych gier, by później trzymać je na półce i z dumą na nie spoglądać Gdyby ktoś planował większe zakupy, śmiało może skorzystać z mojej listy gier: 1. MGS2 Sons of Liberty 2. MGS3 Subsistance 3. Resident Evil 4 4. GTA Vice City 5. GTA 3 6. GTA Liberty City Stories/VCS 7. Shadow of Colossus 8. ICO 9. Devil May Cry 10. Final fantasy X 11. Final fantasy XII 12. PES 5/6 13. Dragon Quest VIII 14. Jak 3 15. Jak and Daxter: The precursor Legacy 16. Kingdom Hearts 2 17. Fahrenheit 18. Ratchet & Clank 1,2,3 19. Onimusha 3: Demon Siege 20. Valkyria Profile 2: Silmeria 21. Canis Canem Edit 22. The Warriors 23. Sniper Elite 24. Yakuza 1/2 25. Odin Sphere 26. Okami 27. Killzone 28. Sly 2,3 29. Rez/Amplitude 30. Star Ocean <...> 31. Persona <...> 32. Psychonauts 33. We love katamari 34. Time Splitters : FP 35. Suikoden III także jest w czym wybierać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi