wyzga rafal 0 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 WE wtorek na Eurosport2 bedzię transmisja z mistrzostw świata w grach wideo. Dokładnie o 21.30. Główna nagroda 500tys dolarów. Grają drużyny w 5gier Dead or Alive(Najpierw Panie pózniej panowie) FiFa cs source PGR Nareszczie coś sie dzieje w temacie gier ale szkoda że nie ma takich zawodów w Polsce ale zawsze wolno pomarzyć specjalnie rodzicą pokazałem że na konsoli można jednak zarobić
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 po kij tyle tematow? 1 by nie wystarczyl?
wyzga rafal 0 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 ALe taki rarytas to nie można przegapić a on dotyczy tych tematów bo grają w bijatyki,x360,Fifa i na PC
Scorp1on 8 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 wow, fajnie ze mam eurosport - wejdz na sweetbrokacik.pl i tam tez daj to info, zaraz sie chyba spuszcze z podniecenia turniejem w gry videło
Aramis 10 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) To Twoje "nareszcie się coś dzieje w temacie gier" dzieje się regularnie co rok od paru lat i nazywa się World Cyber Games... Edytowane 26 września 2008 przez Aramis
wyzga rafal 0 Opublikowano 26 września 2008 Autor Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Ale to nie jest WCG. Grają drużynowo w 5 gier a pozatym na WCG nie ma prawie gier konsolowych i jeszcze do tego 500tys dolarów grały zespoły z każdego kontynentu z europy berlin. Pokasz mi turniej gdzie masz transmisje z gier. BO coś mi się wydaje że tekken albo soul calibur nigdy nie było transmisji w polskiej telewizji. Edytowane 26 września 2008 przez wyzga rafal
Iron 18 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 Śmieszy mnie takie ekscytowanie się tym co mają inni. W Polsce też są ludzie którzy organizuję turnieje i to na własną rękę z bardzo małych środków. Fakt, że nie ma tam przepychu czy wysokich nagród pieniężnych ale jest klimat i wspólna miłość do gier, dlatego popierajmy swoich
Aramis 10 Opublikowano 26 września 2008 Opublikowano 26 września 2008 (edytowane) Jak to nie? NA WCG było przecież DoAU, DoA4 a w tym roku ma być chyba VF5, Halo 3 i jakieś inne. Zasada aby gra pojawiła się na WCG - gra musi mieć opcję grania po sieci. Edytowane 26 września 2008 przez Aramis
Arek_ 21 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 ALe taki rarytas to nie można przegapić a on dotyczy tych tematów bo grają w bijatyki,x360,Fifa i na PC Ty już przegapiłeś, to zapowiadana dawno temu relacja z CGS. http://thecgs.com/ Te zawody zakończyły się dawno temu i wygrało Birmingham Salvo z iPicaso i DaveySkiils-em. To co oni robili w FM2 porazi wielu, totalna demolka, a zaręczam że to nie nooby ale najlepsi z najlepszych.
Rekomendowane odpowiedzi