Opublikowano 17 grudnia 201212 l No właśnie ja jeżdżę samochodem BARDZO mało, kilka razy w tygodniu i to po max kilkanaście kilometrów. Parę razy do roku jadę np do Krakowa czy Nowego Targu (20km od Zako) i tyle. Z tą rdzą w Almerze to się naczytałem opinii, ale ogólnie to ludziska chwalą i podkreślają, że te benzynowe silniki są bardzo trwałe.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l Z tą Almerą, to warto sprawdzić by było czy przebieg prawdziwy. No i ten wydech wygląda idiotyczne i niekoniecznie świadczy o łagodnym traktowaniu.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l 323 taka jak ma lucek jest całkiem w pyte. Zresztą poszukaj bo pamietam, że kilka razy wyrażał swoją opinie o tym samochodzie.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Kiedyś w Zakupie Kontrolowanym była zarówna Almera jak i Primera z podobnych roczników, co ten z Otomoto. Generalnie to bardzo chwalili te auta ze względu na niską awaryjność. Moim zdaniem, auto bardzo fajne i za dobre pieniądze.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Tylko, że z tego co widzę to wersji w benzynie 1.5 hatchback jest ich bardzo mało. Na jakich jeszcze stronach szukać oprócz allegro, otomoto, autogiełda i motogiełda?
Opublikowano 9 lutego 201312 l Być może ktoś spotyka się z tym dość często...., a więc szukam samochodu do max 6000 , patrzyłem na lanosy i meganki . dodam ,że szukam z gazem i 4 drzwiowy .miesięcznie robię ok. 1500 km.. Co polecacie? Lepiej kupić nowsze daewoo i fiata , czy np. renaul , nissan , opel , ale starszy przynajmniej o 4 lata ?
Opublikowano 10 lutego 201312 l Ja osobiście mogę polecić opla. Sam jeżdżę obecnie omegą B 2.0 + gaz (sekwencja). Auto godne polecenia, jednak jeśli masz tylko gdzieś dojeżdżać może lepiej zastanowić się nad jakąś astrą? Wytrzymałe i niezawodne, a przy tym oszczędne Jedyna wada opla jak wiadomo to korozja, na co trzeba zwrócić szczególną uwagę.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Lanos jest za(pipi)isty, mój brat ma i chwali. Silnik Opla wiec gaz ma wpisany w rodowodzie, nie gnije, części tanie. Polecam silnik 1.5 bo spalanie na poziomie 1.4 a osiągi o niebo lepsze.
Opublikowano 14 lutego 201312 l http://tablica.pl/oferta/clio-2-ben-gaz-sekwencja-CID5-ID2gnCX.html#b6222a24e2;r:1;s:200 ?
Opublikowano 12 marca 201312 l Szukam auta dla rodziców. Używany oczywiście, cenowo jedynie do 5-6 tyś. Najlepiej z gazem co by był w miarę ekonomiczny.Zastosowanie? Dla ojca do dojazdów do pracy co 3 dni (jakieś 15 km), dla mamy co niedziele do kościoła i babci, czasem na jakieś zakupy, czasem ja przejadę kilka km. Ogólnie głównie do miasta, ew. góra 2 razy do roku w jakąś dłuższą trasę (wakacje/ferie w Polsce).Fajnie gdyby był tani w eksploatacji i jednocześnie wytrzymały więc raczej coś małego. Za fiata podziękuje, bo ostatnie 2 zaczęły się sypać (głównie podłoga + buda). Jakieś pomysły? może seat ibiza lub coś w tym stylu? Znajomy znajomego ma na sprzedaż Peugeota 206 z 2003 roku, 1.4 diesel, stan podobno bardzo dobry. Co sądzicie?
Opublikowano 12 marca 201312 l Audi 80 B4, BMW E36 lub POLO III 1.9 SDI. Bardzo tanie w utrzymaniu auta
Opublikowano 13 marca 201312 l No bmw na pewno, chociażby koszta ubezpieczenia mnie zeżrą. A i Audi i BMW to raczej średnie samochody dla mamy
Opublikowano 13 marca 201312 l Może Astra II by się jakaś znalazła, choć za taką cenę pewnie ciężko o dobry egzemplarz.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Kup se Golfa trujke 1.9 tdi 110. Za 5tys dostaniesz w dobrym stanie i mimo wiejskiej opinii, auto zayebiste jak na te cene. Edytowane 21 czerwca 201311 l przez Andżej
Opublikowano 22 czerwca 201311 l 406 coupe piękne auto. Tzn tylko z zewnątrz bo w środku dla mnie tragedia. Ogólnie drogie w utrzymaniu.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Ja miałem 406 Coupe z 2-3 tygodnie. (pipi)ił się niesamowicie. Ale fakt - wygląd za(pipi)isty, nawet dzisiaj, mimo, że auto stare to wygląda fajnie.
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Aha to własnie takiego szukam. Do lansu, czyli mowicie ze mozna brać, cena ok. Bo do jazdy po miescie to nie zamieniałbym wcale, moja fordzina z przebiegiem 40k jest idalna. prócz tego ze jest pedalska.