Skocz do zawartości

Samochody d 5-8 tys.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 147,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzięki chłopaki, ale jeden jest szkopuł - nie moge brac coupe, czy hatchbacka, bo auto kupuje "na wspole" z ojcem (pisalem o tym wczesniej) i przez te dwa, trzy lata, poki studiuje on bedzie sie nim z

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

to na drugi raz dupy nie zawracaj. Wracaj do cw. 

• Spoko, przemyslalem to sobie i faktycznie macie racje - to jest po prostu zbyt mocny samochod na poczatek i moje zalozenia, ze nie bede jezdzil szybko pojda sie yebac i pewnie jak najszybciej chcialby

Opublikowano

Oby nie chinczyk :) Z japonczykow szukalem civicow i accordow a nawet mazde 323f, z jednego accorda jak koles przyjechal to olej juz kapał na zderzaku  :)

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Szukaj aut, które kupowali Polacy w latach 90. Daewoo, Fiaty, może jakaś ładna Fiesta się trafi. Właściwie to za tę kwotę nie szukaj konkretnego modelu, tylko patrz na stan i rocznik. "Szóstka" nie kupi p r e s t i ż u.

Tytułem dygresji: naprawdę nie wiem skąd to uwielbienie rodaków do sprowadzanych szrotów z kosmicznymi przebiegami.

Edytowane przez Grzaewoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedam Gtv z LPG za 7000 S Z T Y W N I U T K O

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

bmw-e36-drift-kjs-bialy-olsztyn-sprzedam

wyposażenie dodatkowe:

- klamki od szafki w kuchni na masce

Infidel 2.5 (192km) w e36 daje rade, czy nawet nie zwracac na nie uwagi i szukac tylko 2.8?

Opublikowano

xd

jak ona z zewnatrz tak wyglada to pod spodem musi byc rozpie.rdol jak w mosulu

Opublikowano

Wrzucilem jako ciekawostke, bo nigdy wczesniej nie widzialem takiego rozwiazania na masce xd

zeby nie bylo ze chce taka kupic

Opublikowano

Jak zamkniesz oczy to przypomina trochę DTM

1995_BMW_M3_Lightweight_front.jpg

Opublikowano

haha wiem chodziło mi o taką białą sztukę, ale nie mogę znaleźć jej zdjęcia w googlach :D

Opublikowano

Te uchwyty pewnie po to by ja sciagnac, obstawiam,ze nie mozna jej podniesc.

Moim zdaniem roznica miedzy 2.5 a 2.8 jest tak bardzo duza,ze bez sensu jest rozwazac ten mniejszy. I tak, jezdzilem oboma motorami. 328 coupe to najbardziej pozadana wersja i kultowy silnik,ktory jest bardzo szybki i bezproblemowy. Ich ceny swiadcza same o sobie. Na plus rowniez smieszny koszt czesci.

Czekam az moj ulubieniec tutaj powie,ze bzdury gadam :)

Opublikowano

Jak do 3 k to tylko ford ka. Polecam i mowie serio

Opublikowano

Slabe blachy to fakt dlatego swojego sprzedalem za 1500 xD

Szkoda ze debilnie wygladaja bo serio byl mega bezawaryjny, mial przyje.banie jak na takie guvno nie raz byl robiona nim offroad xD

Serio az zal bylo sprzedawac za taka cene, co dostanie za taki piniondz z 98 rocznika?

Jak sprzedawalem i kobieta do meza powiedziala ze moze kupmy matiza to jej malo nie przyje.balem

Opublikowano

Kabi to co wracamy to początków awantury?!

Do 3 tys oczywiście FIAT PUNTO!

Opublikowano

Skoda 120, lekki tuning i jest picuś glancuś pizdeczka.

Opublikowano

Kabi to co wracamy to początków awantury?!

Do 3 tys oczywiście FIAT PUNTO!

Punto ma chociaz wspomaganie? Albo niesamowite 65 kucy pod macha?

Opublikowano

Punto to swietne auto do miasta. Ma wspomaganie elektryczne z funkcja city. Punto IIFL - zawsze szanowałem.

Opublikowano

W mojej wersji 55S nie było wsppmagania ale to był żaden minus dla wysportowanego młodzieńca!

Opublikowano

Punto to swietne auto do miasta. Ma wspomaganie elektryczne z funkcja city. Punto IIFL - zawsze szanowałem.

Funkcja City, którą raz włączyłem w celu sprawdzenia.

#GrandePuntoMasterRace