Skocz do zawartości

Samochody d 5-8 tys.

Featured Replies

Opublikowano
19 minut temu, mozi napisał:

Rower niech sobie lepiej kupi. W najgorszym wypadku jak usnie wypoerdoli się do rowu. 

Rower ma ten plus, ze nie da się na nim usnąć 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 147,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzięki chłopaki, ale jeden jest szkopuł - nie moge brac coupe, czy hatchbacka, bo auto kupuje "na wspole" z ojcem (pisalem o tym wczesniej) i przez te dwa, trzy lata, poki studiuje on bedzie sie nim z

• D.B. Cooper
    D.B. Cooper

to na drugi raz dupy nie zawracaj. Wracaj do cw. 

• Spoko, przemyslalem to sobie i faktycznie macie racje - to jest po prostu zbyt mocny samochod na poczatek i moje zalozenia, ze nie bede jezdzil szybko pojda sie yebac i pewnie jak najszybciej chcialby

Opublikowano

patrzcie go,  skasował jedną limuzyne, i  zaraz kupuje drugą, tak trzeba żyć,  a nie tak dawno dopeiro zaczynal  programować, yebany, już z kurka leci mamona.

Opublikowano

Nie chcę się chwalić, ale Google oraz Amazon już zamówiło u mnie 10 hello worldów. Także stać mnie.

Opublikowano

kisspng-mario-kart-ds-mario-kart-double-

Opublikowano

za 5k można już fajny rower kupić ale szkoda go rozj,ebać o tira

Opublikowano

Za 5k to bierzesz co znajdziesz bezwypadkowego w dobrym stanie. Nie masz nic pewnego do odkupienia w rodzinie?

Ogólnie na pewno nie marki premium, odrzuciłbym też diesle z doładowaniem, bo jakakolwiek poważniejsza awaria wyśle samochód na złom.

Opublikowano

Accent moze, jeden z ostatnich rocznikow? Akurat na calym allegro są dwie sztuki z czego jedna z Poznania za 3999 zl / rocznik 2005 :ogor:

Opublikowano
14 minut temu, _Red_ napisał:

Accent moze, jeden z ostatnich rocznikow? Akurat na calym allegro są dwie sztuki z czego jedna z Poznania za 3999 zl / rocznik 2005 :ogor:

Za chuya nie mogę znaleźć tego poznańskiego.

Opublikowano

hyundai-accent-car-500x500.png

oh boi, to już bym wolał z bluberem na jednej hulajnodze jeździć do tej pracy

Opublikowano

2005 rok za 4 tysie? Nie wiem czy auto z testem zderzeniowym pol gwiazdki to dobry wybor dla figaro. No ale widac kto mu jak życzy

Najlepsze jak w opisie takich aut jest w ocenie stanu enigmatyczne "stan dobry, odpala"

Opublikowano

Możemy usunąć ten temat?

Już chyba nikt nie szuka takich złomów.

Opublikowano
14 minut temu, Figaro napisał:

Za chuya nie mogę znaleźć tego poznańskiego.

https://allegro.pl/ogloszenie/hyundai-lc-accent-1-5-benzyna-2005-maly-przebieg-8039257126

Dwa akcenty na calym allegro są :dunno:

Mozna sie smiac z aut za 5-8k ale w wieku (?) figara tez jezdzilem autem w cenie thermomixu :(

10 minut temu, Grabek napisał:

Przy gornej granicy masz kozlarskie audi a2, polecam 

audi-a2-14-tdi-piekna-aluminiowe-felgi-a

4570908841_3f7bda7f3e.jpg

xd

Opublikowano

W sumie nawet pasuje do awatara z zeldy te ałdi

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

to audi a2 wygląda trochę jak Tyrion Lannister

na początku niezbyt przyjemnie, ale po kilku chwilach nawet da się lubić

Opublikowano

Najbrzydsze auto (pipi)a chyba w historii na równo z multiplą. 

Opublikowano

A nie lepiej Figaro wyklepac te clio? Toc tam tylko maska i zderzaczek poszedl. 

A moze?

2008-Ford-Ka-13-Studio-Yellow-With.jpg

Opublikowano

Potwierdzam, a2 jest piękne. 

Do tego całość z amelinium więc nie ma mowy o rudej :banderas:

takie rarytasy tylko w segmencie P R E M I U M, nawet paserati DBCoopera tego nie ma. 

75 kunia, 900kg, jakies 6-7l/100km, czego chcieć więcej?

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

Ehhh pamietam jak jezdzac Ka marzylem zeby kiedys miec auto z takim bajerem jak elektrycznie otwierane szyby :problem: