Opublikowano 21 maja 20195 l 19 minut temu, mozi napisał: Rower niech sobie lepiej kupi. W najgorszym wypadku jak usnie wypoerdoli się do rowu. Rower ma ten plus, ze nie da się na nim usnąć
Opublikowano 21 maja 20195 l patrzcie go, skasował jedną limuzyne, i zaraz kupuje drugą, tak trzeba żyć, a nie tak dawno dopeiro zaczynal programować, yebany, już z kurka leci mamona.
Opublikowano 21 maja 20195 l Nie chcę się chwalić, ale Google oraz Amazon już zamówiło u mnie 10 hello worldów. Także stać mnie.
Opublikowano 21 maja 20195 l Za 5k to bierzesz co znajdziesz bezwypadkowego w dobrym stanie. Nie masz nic pewnego do odkupienia w rodzinie? Ogólnie na pewno nie marki premium, odrzuciłbym też diesle z doładowaniem, bo jakakolwiek poważniejsza awaria wyśle samochód na złom.
Opublikowano 21 maja 20195 l Accent moze, jeden z ostatnich rocznikow? Akurat na calym allegro są dwie sztuki z czego jedna z Poznania za 3999 zl / rocznik 2005
Opublikowano 21 maja 20195 l 14 minut temu, _Red_ napisał: Accent moze, jeden z ostatnich rocznikow? Akurat na calym allegro są dwie sztuki z czego jedna z Poznania za 3999 zl / rocznik 2005 Za chuya nie mogę znaleźć tego poznańskiego.
Opublikowano 21 maja 20195 l oh boi, to już bym wolał z bluberem na jednej hulajnodze jeździć do tej pracy
Opublikowano 21 maja 20195 l 2005 rok za 4 tysie? Nie wiem czy auto z testem zderzeniowym pol gwiazdki to dobry wybor dla figaro. No ale widac kto mu jak życzy Najlepsze jak w opisie takich aut jest w ocenie stanu enigmatyczne "stan dobry, odpala"
Opublikowano 21 maja 20195 l 14 minut temu, Figaro napisał: Za chuya nie mogę znaleźć tego poznańskiego. https://allegro.pl/ogloszenie/hyundai-lc-accent-1-5-benzyna-2005-maly-przebieg-8039257126 Dwa akcenty na calym allegro są Mozna sie smiac z aut za 5-8k ale w wieku (?) figara tez jezdzilem autem w cenie thermomixu 10 minut temu, Grabek napisał: Przy gornej granicy masz kozlarskie audi a2, polecam xd
Opublikowano 21 maja 20195 l W sumie nawet pasuje do awatara z zeldy te ałdi Edytowane 21 maja 20195 l przez kanabis
Opublikowano 21 maja 20195 l to audi a2 wygląda trochę jak Tyrion Lannister na początku niezbyt przyjemnie, ale po kilku chwilach nawet da się lubić
Opublikowano 21 maja 20195 l A nie lepiej Figaro wyklepac te clio? Toc tam tylko maska i zderzaczek poszedl. A moze?
Opublikowano 21 maja 20195 l Potwierdzam, a2 jest piękne. Do tego całość z amelinium więc nie ma mowy o rudej takie rarytasy tylko w segmencie P R E M I U M, nawet paserati DBCoopera tego nie ma. 75 kunia, 900kg, jakies 6-7l/100km, czego chcieć więcej? Edytowane 21 maja 20195 l przez Grabek
Opublikowano 21 maja 20195 l Ehhh pamietam jak jezdzac Ka marzylem zeby kiedys miec auto z takim bajerem jak elektrycznie otwierane szyby