Opublikowano 28 maja 20195 l Poznaniok. Nie no, 15k za auto to dla mnie obecnie za dużo. Już 10k to przeginanie lekkie. Eh, a ładne to auto.
Opublikowano 29 maja 20195 l Poznaniok. Nie no, 15k za auto to dla mnie obecnie za dużo. Już 10k to przeginanie lekkie. Eh, a ładne to auto.https://www.otomoto.pl/oferta/mitsubishi-eclipse-2-4-benzyna-gaz-zamiana-oplaty-wwa-komis-green-light-ID6BThcW.html Masz auto dla samca alfa. Jutro dzwon ;-) I nie dziękuj. Wszystkie loszki Twoje niezależnie na której konsoli grasz.
Opublikowano 29 maja 20195 l Czy tylko ja tam widze crazy froga ze sterczaca pałą?Tylko Ty Kabi. Ja tam widzę stwora pasującego do Nier automata.
Opublikowano 29 maja 20195 l Figar. Bierz to https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-156-ID6BFI6F.html#01908a3feb Złote alfa romejo od świetego Piotra
Opublikowano 29 maja 20195 l Jak Poznań to masz tam sporo autoryzowanych dealerów z używkami, przejedź się do Karlika, Bemo, pooglądaj. Bo w sumie nadal nie wiemy czy chcesz trzydrzwiową Alfę w wersji chad, czy większe auto jakiejś 'pospolitej' marki typu ford/seat. Masz mondka, niestety sedan https://www.otomoto.pl/oferta/ford-mondeo-ford-mondeo-mk3-sedan-2003-125km-ID6BXjUB.html#9aac42fc7f Albo sprawdź te Astry co ragus polecał, też słyszałem, że są nie do zajechania, i wyglądają jeszcze w miarę, do 10k nawet wersję H znajdziesz. Edytowane 29 maja 20195 l przez mcp
Opublikowano 29 maja 20195 l A figaro wie chociaz czy chce benzyne czy diesla? Bo jak narazie to zauwazylem ze priorytetem jest ladny kolor
Opublikowano 29 maja 20195 l Zobaczycie jak eufora będzie jak się dowie, że VW New Beetle ma na kokpicie wazonik na kwiatek.
Opublikowano 29 maja 20195 l Godzinę temu, mcp napisał: Bo w sumie nadal nie wiemy czy chcesz trzydrzwiową Alfę w wersji chad, czy większe auto jakiejś 'pospolitej' marki typu ford/seat. Nie wiecie bo i ja sam nie mam takiego lub takiego priorytetu. Jestem otwarty na różne opcje. No kombi odpada. Godzinę temu, kanabis napisał: A figaro wie chociaz czy chce benzyne czy diesla? Benzyna.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Jednak w tym kraju nie da sie chyba kupic w miare dobrej alfy 159. Ogladalem juz kilka i to jezdzace trupy.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 16 godzin temu, Ma_niek napisał: Jednak w tym kraju nie da sie chyba kupic w miare dobrej alfy 159. Ogladalem juz kilka i to jezdzace trupy. Zalezy jaki silnik. Jak przegladasz dieselki za 10k no to raczej nie kupisz Nie wierze ze z januszoodstraszajacymi silnikami 1,75tbi nic nie mozna wyhaczyc dobrego
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Akurat 1.75tbi sa drogie bo te jednostki byly pozniej montowane. Najtansza benzyna to 1.8MPI i zarazem jedyna nadająca się do gazu - oferowana jedynie w najbiedniejszej wersji. Najtaniej znajdzie sie wlasnie diesla z początku produkcji, z półmilionowym przebiegiem i bitym z kazdej strony.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nie myśl, że u Niemca nikt liczników nie cofa B) Komisy najczęściej zarządzane są przez klany turasow, a wschodnie Niemcy to takie nosacze. Lepiej uderzać w zachodnie Niemcy
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Nie no zadnych zakupów u opalonych panow bo wiem co tam za szroty na ich placach stoja. Za alfe od Niemca trzeba wydac wiecej niz u nas w kraju i takiej poszukam.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l W sumie tytuł nawet pasuje, 5-8 tys. euro to taka minimalna kwota na sensowną 159.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l 10 godzin temu, Ma_niek napisał: Nie no zadnych zakupów u opalonych panow bo wiem co tam za szroty na ich placach stoja. Za alfe od Niemca trzeba wydac wiecej niz u nas w kraju i takiej poszukam. Beskitu. W sumie jak kazde dobre auto na zachodzie jest drozsze niz u nas. Dlatego zastanawia mnie zawsze co to musi byc za wypasiona fura ktora handlarz sciagnal z niemiec wystawil taniej niz chodza u nas i jeszcze przeciez na tym dobrze zarobil az strach pomyslec co takie auto widzialo. No ale janusz zadowolony bo sie lsni z zewnatrz
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Samochody od rodowitych Niemców mają prawo być droższe, bo często są zadbane, serwisowane, drugi komplet kół w bagażniku. A samochody od Turków to jak od Ukraińców, zajeżdżone na trasie Niemcy - Turcja, kilka razy w roku, w 5 osób, użytkowane jako narzędzie do pracy. Duży odsetek to też samochody sprzedane przez właścicieli jako rozbite do komisów, gdzie są naprawiane na trytytki i sprzedawane na wschód od Niemiec. A co do kupowania u nas na Otomoto to zauważyłem, że jak jest wystawiony samochód godny zaufania to znika z otomoto po max. 5 dniach, jak widzę, że coś wisi miesiąc to od razu wiadomo, że coś jest nie tak.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Kiedyś szukałem audi a4 b6 to jeździłem po komisach i widziałem jakie tam perełki stały. Prawie wszystkie samochody były powypadkowe zakręconymi licznikami. Rekordzista miał przekręcony licznik o pół miliona. Te auta z niemic co kupują nasi handlarze nie przeszły by w Niemczech przeglądu i są wystawione jako auta tylko na import. Jeszcze lepsze są perełki z takiej Szwajcarii gdzie jeden samochód może być wieziony na dwóch lawetach bo jest w częściach :-D