Opublikowano 8 sierpnia 201311 l http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-156-156-2-0t-spark-klimaautomatik-mittelstetten-voga/182337894.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=1001&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&colors=SILVER&maxMileage=150000 http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-156-156-2-0t-spark-klimaautomatik-mittelstetten-voga/182337894.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=1001&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT&colors=SILVER&maxMileage=150000 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=236150509&cd=635107705750000000&asrc=st Brać którąś suke? Co sądzicie? Edytowane 8 sierpnia 201311 l przez kanabis
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=235970618&cd=635103677210000000&asrc=st|as
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l Ładny sku.rwiel czemu motasz mi w głowie. Ale większy przebieg i 400eurosów więcej
Opublikowano 9 sierpnia 201311 l masz wlasny biznes? Masz. Jestes tam szefem? Jestes. Bedzie swietnie wygladal pod Twoim biurem. Pisalem juz, ze kumpel mial takiego i auto dostawalo dzien w dzien ostro po piz.dzie, cos tam tylko w zawieszeniu zrobil i jezdzil poltora roku lejac tylko paliwo. Sprzedal bo robil bardzo duzo kilometrow, choc auto bylo dosc oszczedne. Do dzis wspomina, ze byl to jego najlepszy samochod. Bralem sie z nim golfem 1.9 110km bez szans bylem
Opublikowano 1 września 201311 l Panowie dziś dowiedziałem sie ze kuzyn chce sprzedawac golfa 3 cabrio '94 za 5 tysi. Opłaca sie? Stan jest mega, wymienione lampy przednie , tylne, środek luks. No i volkswagen nie alfa takze o awaryjnośc bym sie nie martwił
Opublikowano 1 września 201311 l Jedne z najbrzydszych cabrio. Sprawdz dach, w tak starym samochodzie nie ma bata,zeby płótno albo uszczelki nie ciekły. Edytowane 1 września 201311 l przez Pajda
Opublikowano 2 września 201311 l Taki brzydki nie jest. No nie wiem sam. Nawet wpadł mi w oko. Kur.wa pogubiłem sie.
Opublikowano 2 września 201311 l Moja opinia na temat tej fury jest bardzo niepochlebna, więc zachowam ją dla siebie. Jednak jeśli podoba się Tobie, to nie widzę przeszkód. Jednak warto zwrócić uwagę na takie szczegóły, o których wspomniał Pajda. Obejrzyj sobie odcinki Fanów Czterech Kółek jak remontowali cabriolety, właśnie głównie z lat 90. Taki samochód może okazać się skarbonką. Najwięcej roboty zawsze było przy dachu. Z resztą, taka fura może i jest fajna, ale opcjonalnie, jako drugi samochód. Jako całoroczny pojazd dla mnie by się nie sprawdził. Edytowane 2 września 201311 l przez krupek1
Opublikowano 2 września 201311 l Moze ktos ma ochote na Civica EJ2 -95', silnik D15B7 + LPG? Jesli ktosz szuka Coupety w bardzo dobrym ( jesli mozna mowic o takim stanie w 18 letnim samochodzie) stanie mechanicznym lecz do poprawek lakierniczych ( reperaturki by siadly) niech sie na PW odezwie, ze sprzedaza mi sie nie pali, ale jesli ktos szuka czegos takiego, niech da znac;)
Opublikowano 3 września 201311 l Moja opinia na temat tej fury jest bardzo niepochlebna, więc zachowam ją dla siebie. Jednak jeśli podoba się Tobie, to nie widzę przeszkód. Jednak warto zwrócić uwagę na takie szczegóły, o których wspomniał Pajda. Obejrzyj sobie odcinki Fanów Czterech Kółek jak remontowali cabriolety, właśnie głównie z lat 90. Taki samochód może okazać się skarbonką. Najwięcej roboty zawsze było przy dachu. Z resztą, taka fura może i jest fajna, ale opcjonalnie, jako drugi samochód. Jako całoroczny pojazd dla mnie by się nie sprawdził. Tutaj masz racje, i własnie tak zrobie, w sumie 5 tys to dużo nie jest najpierw kupie normalne autko a potem taka zabawke na lato. Żółty poszedł za 1900. Teraz do wiosny ciułam kase
Opublikowano 3 września 201311 l kolega z liceum jeździł punto cabrio - średnio się sprawdzało w zimę, dogrzać biede było w środku, gdzieś potem przy odśnieżaniu lekko się przetarła ta szmata na dachu i mu sople lodu wisiały w aucie. jak cabrio to MX5, na lato szmiaciany dach a na zime hardtop na stałe - pieniądze też nie duże a frajda z RWD na pewno większa mimo, że mocy to nie ma wiele.
Opublikowano 3 września 201311 l No cabriolety z hard topem to już inna bajka, bo o już normalny, całoroczny samochód. A MX5 super fura, była kiedyś promocja tego auta w jakiejś galerii i można było sobie zasiąść za kierownicą. Wrażenie takie, jakby się na podłodze siedziało, super sprawa
Opublikowano 12 września 201311 l Czy kupno starego mercedesa jest opłacalne? Na pewno to wytrzymałe i solidne samochody, ale czy nie będzie to skarbonka bez dna + duże koszty paliwa?
Opublikowano 12 września 201311 l Zależy w jakim stanie kupisz, stare 124/190 trzymają się całkiem nieźle, jeśli ktoś dbał o nie. Silniki wytrzymują kosmiczne przebiegi bez znaczenia czy diesel czy benzyna. Najważniejsze to zwrócić uwage czy nie podleczony do sprzedaży pod względem korozji i mechanicznie sprawny. Najlepiej szukać czegoś z niemiec bo u nas ciężko może być znaleźć naprawdę dobrze zachowany egzemplarz.
Opublikowano 3 października 201311 l diesle hdi lepiej polo, jakiś mały benzynowy np. trzycylindrowca 1.2 12v - kolega ma go w seacie już 2 lata i bardzo chwali (codzienna jazda do pracy i 2-3 razy w roku do francji).
Opublikowano 30 października 201311 l mam okazję kupić Volvo s70 TDI 2.5 1999 za 6.000, auto jest po przeglądzie, woziła się nim starsza kobitka która już nie jest w stanie jechać nigdzie xDD, dzisiaj byłem je oglądać kilka plamek rdzy no i brudne ale jechało się spoko, warto się w to pakować ?
Opublikowano 30 października 201311 l Całkiem fajne wozy. Ten silnik jak się nie mylę jest zapożyczony od audi, więc to też udana konstrukcja.
Opublikowano 30 października 201311 l (...) Volvo s70 TDI 2.5 1999 (...) s70? może v70 albo s60/s80? A dlaczego nie sedan? Przecież były i w sedanie jeśli się nie mylę
Opublikowano 31 października 201311 l Od kiedy 2.5 TDI to udana konstrukcja? Raczej do kiedy. Te które siedzi w volvo to nie V6 okryte niesławą, a rzędówka, która świetnie się sprawowała. Edytowane 31 października 201311 l przez wilku00034
Opublikowano 31 października 201311 l w sobotę idę ze znajomym mechanikiem na przegląd i jeśli będzie wszystko ok to biorę ten czołg ;]
Opublikowano 31 października 201311 l Od kiedy 2.5 TDI to udana konstrukcja?Volvo mialy stare R6 2.5tdi, ktore byly naprawde udane.